Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegtickets vergelijken

Natuurlijk vergelijkt u de prijzen van vliegtickets bij verschillende luchtvaartmaatschappijen als u vliegtickets wilt bestellen. Vliegtickets vergelijken kan namelijk behoorlijk wat geld opleveren. Het geld wat u overhoudt kunt u weer aan andere, leuke, zaken besteden. Luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende prijzen voor vluchten naar dezelfde bestemming. Dit, terwijl de afstand van locatie tot locatie precies hetzelfde is. Maar waarom zou u de hoofdprijs betalen als u bij ons alle vliegtickets kunt vergelijken?

Goedkoopste vliegtickets boeken

Door de vliegtickets te vergelijken bij diverse luchtvaartmaatschappijen weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Het probleem is echter dat u dat alle vliegtickets individueel moet vergelijken. Dit werk hebben wij voor u uit handen genomen, de vliegtickets vergelijken wij voor u bij alle bekende luchtvaartmaatschappijen. Zo weet weet u zeker dat u een eerlijke prijs heeft betaald voor uw vliegtickets. Uiteraard boekt u via ons direct bij de juiste luchtvaartmaatschappij. Klik hieronder op een van onze partners om direct de actuele vluchten te vergelijken


Waarom wordt vliegen goedkoper?

Online een vakantie of een vliegticket boeken wordt steeds goedkoper door nieuwe fusiegolven in de reiswereld. Worden dit jaar nog circa een paar miljoen hotelovernachtingen geboekt via internet, binnen anderhalf jaar zal dat aantal nog flink gaan groeien. Branche-insiders voorspellen dat de kleinere reisbureaus alles op alles zullen moeten zetten om te kunnen overleven. Een bureau dat niet op tijd aansluit en dus niet inhaakt op de vliegtrends, zal het volgens de verwachting niet redden. Vooral grote bekende aanbieders zullen van deze groei profiteren. Kleine reisorganisaties zullen het eerder moeilijk krijgen dan dat zij ook van deze enorme groei zullen profiteren.

De prijs van een vliegticket gaat nog niet omhoog?

Dit komt doordat diverse luchtvaartmaatschappijen de kosten voorlopig nog niet door zullen berekenen aan de klant. Er wordt op het internet gesuggereerd dat de gemiddelde prijs voor een vliegticket naar een van de populaire bestemmingen de afgelopen tijd niet is gestegen. De gemiddelde prijs is zelfs iets gedaald, wat uiteraard goed nieuws is voor de reizigers. Vanwege de hoge olieprijs moeten grote luchtvaartmaatschappijen meer betalen voor de kerosine. Dit komt per kwartaal neer op ongeveer honderden miljoenen euro’s extra aan brandstofkosten. De brandstofrekening van Air France-KLM bijvoorbeeld steeg het eerste kwartaal naar enkele miljarden. Dat is een meer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De reden dat luchtvaartmaatschappijen de hogere brandstofprijzen niet doorbereken aan klanten is volgens luchtvaarteconomen omdat consumenten anders overstappen naar prijsvechters. Dit heeft tot gevolg dat de grote luchtvaartmaatschappijen met lege stoelen komen te zitten.

Hoe snel kan ik een ticket boeken?

Het vinden van een goedkoop vliegticket kost je slechts 5 minuten. Vergelijken en boeken via onze partners werkt dan ook zeer tijdbesparend. Vul de benodigde gegevens in, vergelijk en boek eenvoudig online. Voor je het weet zit je in het vliegtuig naar je geliefde vakantiebestemming. Onafhankelijkheid is van groot belang als je de goedkoopste vliegreis wilt vinden. Dit leidt er toe dat je voor het getoonde vliegticket ook daadwerkelijk de prijs betaalt zoals die in de vergelijker van onze partners wordt getoond.

Wat zijn populaire vliegtickets voor een stedentrip?

Of je nu naar een populaire bestemming vliegt of niet, je vergelijkt vliegtickets voor alle luchthavens. Vlieg goedkoop naar Europese steden zoals Berlijn, Parijs, Madrid, Praag en Boedapest. Zoek je het liever verderop? Geen probleem, ook naar New York, Tokio en Sydney kun je goedkoop vliegen. Vergelijk vliegtickets naar Parijs en voor je het weet sta je bij de Eiffeltoren en het Louvre! De stad van de liefde heeft enorm veel te bieden en ligt op relatief korte vliegafstand van Nederland. Vanaf Amsterdam vlieg je in zo’n 2,5 uur naar Madrid. Dankzij de ligging van deze stad is het er bijna altijd mooi weer. Bewonder het Koninklijk Paleis van Madrid of neem een kijkje bij Plaza Mayor. Er valt genoeg te beleven in deze Spaanse stad! Naar Londen vliegen duurt slechts een uurtje. Londen is zo groot dat je er niet snel raakt uitgekeken. Wat absoluut gezien moet hebben zijn de Tower Bridge, de Big Ben en Buckingham Palace. Het beste vervoermiddel in Londen is de metro. Deze brengt je snel van plek A naar B. Zoek en boek een goedkoop vliegticket naar Londen!