Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 18 januari

Wil jij een last minute op 18 januari 2024? Door middel van deze vergelijkingssite vind je 24/7 de mooiste deals en heerlijke vliegvakanties voor de vertrekdag 18-1-2024. Ga jij voor een relaxte citytrip in Moskou, een fantastische vliegreis naar Egypte of juist een volledig relaxte (ultra) all-inclusive vakantie in Portugal? Er is voor iedereen een vakantie. Blader door de beste deals van Alltours en Koning Aap, en boek jouw droomvakantie veilig en snel via internet.

  • De mooiste (all-inclusive) vliegvakanties met vertrekdatum achttien januari 2024 in één overzicht.
  • Verrassend goedkoop naar de zon al vanaf €152,50.
  • Deze week nog in het vliegtuig. Boeken bij de meest betrouwbare operators.
  • Ontdek ook de aantrekkelijke vroegboekkortingen voor januari 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdatum18 januari 2024
SeizoenWinter
Gem. temp. Nederland3 graden
Gemiddelde temp. Zuid-Europa12,2 graden
Veel geboekte pakketreisWintersport & Winterzon
Vaak geboekte landenAruba en Tunesië
Populaire luchtvaartmaatschappijFlybe en British Airways
Last-minute vliegvakantie€129,50
Interessante luchthavens Schiphol en Bremen

Mooiste vliegvakanties vertrekdatum 18 januari 2024

Wil je op korte termijn vertrekken? Met verzamel je geweldige vliegvakantie last minutes naar de zon. De wens om op zeer korte termijn te vliegen wordt beschouwd als Last Minute aanbieding. Wil je graag vertrekken op 18 januari 2024? Boekingssites zijn vandaag de dag heel flexibel. Haast elke dag van vertrek behoort tot de mogelijkheden. Tip: men kan gaan voor de optie ‘flexibel’. Er worden dan ook vliegreizen voorgeschoteld met een vertrekdag 1 of 2 dagen eerder (17 januari 2024) of later (19 januari 2024). Dit is alleen handig als je gemakkelijk vakantie kunt opnemen.

Vliegen naar de zon
Stap jij het liefst morgen nog in de vliegtuig naar de zon? Dan wordt jij blij van een lekker luie vlieg-zonvakantie. Vanaf eind april / begin mei tot en met oktober schijnt de zon volop in Europa. Populaire bestemmingen zijn Mallorca, Gardameer of Porto. Ben je op zoek naar een bestemming in de herfst/winter? Kies voor winterzonbestemmingen als o.a. Yucatan of ook Cyprus. In die streken schijnt de zon het hele jaar door.

All-inclusive vliegvakantie
Kijk je naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum achttien januari 2024? We omschrijven dit vaak als een erg luxe vorm van een vakantieverblijf. Een comfortabele accommodatie, een heerlijk buffet en onbeperkt drinken tegen een vaste prijs. Soms zijn extraatjes zoals kanoën ook voor rekening van het hotel. Zo voorkom je verrassingen aan het einde van de vakantie. Voor de kleine portemonnee zijn Spanje en Rhodos prima bestemmingen. Buiten Europa vind je de mooiste all-inclusive vliegreizen in Oeganda maar ook Filipijnen.

Rondreis met vlucht
Ben jij iemand die snel uitgekeken is op 1 locatie? Dan is een (verre) rond- of groepsreis zeer interessant. Je bezoekt dan meerdere plaatsen of zelfs meerdere landen. Lekker luieren aan het strand, natuur, en cultuur met elkaar combineren. Zeer in trek is een Rondreis Zuid-Afrika noord & Swaziland maar ook 21-daagse Rondreis Zuid-India? Ben je al bekend met fly en drive: huurauto en retourvlucht.

Citytrip
Even aan de drukte ontsnappen? Een stedentrip in Nederland of daarbuiten is erg populair. Je kunt helemaal opgaan in een verrassende stad. En natuurlijk de mooiste gebouwen bekijken. Binnen 3 uur vliegen boek je de gaafste citytrips. Je kunt denken aan Stuttgart en Belfast. De meeste mensen kiezen voor een lang weekendje, of gewoon een hele week in januari 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Hotel-aanradres voor datum van inchecken 18-1-2024

Een lekker temperatuurtje, kilometers strand en geweldig zeewater. Dat is wat je wil als je zoekt naar een geweldige vliegvakantie met zon. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Hoewel de zomers warmer worden is er geen zongarantie in Nederland. Rond deze tijd van het jaar is het in Nederland zo rond de 3 graden. Maar, in Portugal of nog wat zuidelijker in Europa is er vanaf eind april tot oktober voldoende zon. In de overige maanden kun je een vakantie boeken naar Cayo Coco of ook Negombo. Een aangename vakantie in uitstekende resorts voor een vliegvakantie die je niet snel vergeet.

Tijdens vertrekdatum achttien januari zijn er voldoende landen waar je zonder problemen terecht kunt voor de zon. Onderstaand bieden we de gaafste landen en resorts:

  1. Hotel Thailand: Palm Galleria Resort (Khao Lak)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Sofitel Dubai Jumeirah Beach (Dubai)
  3. Hotel Indonesie: The Village Home Bali (Sanur)
  4. Hotel Tanzania: Zanzi Resort (Mangapwani)
  5. Hotel Mexico: Occidental Cozumel (San Jose)
  6. Hotel Nederlandse Antillen: Divi Little Bay Beach Resort (Philipsburg)

last-minute-vliegvakantie-18-1-2024

Bekijk FAQ met veelgestelde vragen over vliegen in

Wat zijn de weersverwachtingen in Nederland op 18 januari 2024?

In Nederland is het op deze dag gemiddeld 3 ℃. Ga je wat zuidelijker? In Zuid-Europ is het zo’n 12,2 ℃. In gebieden als Zuidelijke Sinai komt de temperatuur amper onder de 30 graden. Een reis boeken voor over enkele dagen? Duik dan eerst in de weerberichten via bijvoorbeeld KNMI.nl.

Waar schijnt de zon op 18 januari?

Waar kan ik het beste naartoe voor volledige zongarantie? In de periode van januari 2024 zijn er genoeg opties zoals Filipijnen maar ook Goa (India). Het is hier heerlijk weer en loop je weinig risico op een bewolkte vakantie. Eigenlijk is dit perfect: een middagtemperatuur tussen de 24-33 graden, een prima windje, geen lange regenbuien en overwegend zon.

Wat zijn fijne vakantielanden in januari?

Waar kan ik nu in de Winter het beste naartoe? Aanbiedingen zijn er in overvloed. Wanneer je kiest voor vertrekken op 18-1-2024 zijn er tal van interessante opties. Je kunt heerlijk genieten in ons eigen land, denk aan een paar dagen Alphen Aan Den Rijn of Overbetuwe. Reserveer een stedentrip richting Bratislava of Norwich. Of geniet van een all-inclusive luxe vakantie in Cyprus of Maleisië. Kijk op de site van je reisbureau en jaat je inspireren.

Vanaf welke luchthaven kan ik vliegen?

Tegenwoordig kun je vrijwel de hele wereld bereiken vanaf bijv. vliegveld Oostende-Brugge. Bijna alle vliegtuigmaatschappijenhebben reizen vanaf elk vliegveld. De totale kostprijs is afhankelijk van de dag van de week, tijdstip, het gekozen vliegveld en luchtvaartmaatschappij.

Populaire Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Paphos) St George Gardens
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Santo Domingo) Novus Plaza Hodelpa
  • Suntip: Egypte (Hurghada) Steigenberger Aqua Magic
  • Sunweb: Griekenland (Laganas) Appartementen Aktipis
  • Corendon: Italie (Venetie) Hotel Nh Laguna Palace
  • TUI: Kaapverdie (Santa Maria) Hotel Odjo Dagua
  • Kras: Kroatie (Krk) Hotel Drazica Tamaris Villa Lovorka
  • Vakantiediscounter: Spanje (Lloret De Mar) Ar Santa Anna Ii
  • Reisknaller.nl: Marokko (Agadir) El Pueblo Tamlelt
  • Alltours: Turkije (Alanya) Sentido Numa Bay

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


De goedkoopste last-minute reis in 5 stappen

Aan het oriënteren op een goedkope last minute met vertrek op 18 januari? Door gebruik te maken van onderstaande uitleg ontdek je gemakkelijk de populairste vluchten en hotels met de juiste vertrekperiode.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 18 januari 2024 boeken

  1. Bepaal het vakantieland

    Stap 1 is in dit geval te kijken naar welke vakantielanden je zou willen. Zo’n verre reis naar Oezbekistan of Midway? Liever iets minder ver weg (denk aan Podgorica) ? Wil je een strandvakantie in Sanur (Inna Bali Beach Garden), Puerto Morelos (Hacienda Morelos) of Bangkok (Mode Sathorn Hotel)? Wil jij vooral wat zien in je vakantie, en ga je naar historische gebouwen? Daarnaast is het goed om het soort verzorging te kiezen. Willen jullie een all-inclusive vakantie of beperkter halfpension en logies & ontbijt?

  2. Kies reisperiode

    Selecteer de bestemmingen die jouw voorkeur hebben. Geef ook aan welke weken je weg wil (18-1-2024) + 1 week (24-1-2024) of 2 weken (31-1-2024). Nu volgt een overzicht met beschikbare accommodaties en hotels. De accommodaties zijn moeiteloos te vergelijken. Dit zijn zaken als bijvoorbeeld afstand tot bezienswaardigheden en uiteraard entertainment. Zoek ook de luchthaven vanaf waar je wilt vliegen (Schiphol of luchthaven Antwerpen).

  3. Vergelijk vakanties

    Je krijgt nu een pagina accommodaties en vluchten die in lijn zijn met jouw wensen. De prijzen wisselen enorm van elkaar. Een 5 sterren hotel is gemiddeld gezien duurder dan een 4 sterren appartement. Kies het resort dat je aanstaat om te checken of de prijs nog klopt. Dit doe je door te klikken op de knop Boeken.

  4. Vakantie boeken

    Het is nu zaak om de boeking af te ronden. Neem hier even de tijd voor, en zorg dat alles klopt (alle volledige namen (zoals op paspoort), aanvullende contactgegevens en contactgegevens thuisblijver). Maak ook een keuze uit extra’s als 30 KG ruimbagage, een auto op locatie en de reisverzekering & annuleringsverzekering. Meestal dien je een aanbetaling te doen. Soms moet je het gewoon in een keer betalen. De vakantie of pakketreis is te betalen met o.a. iDeal, bankoverschrijving, een kredietkaart of Paypal.

  5. Spullen pakken en laatste dingen regelen

    Jullie vakantiepret start natuurlijk direct na de boeking. Je kunt alvast kijken wat er allemaal te doen is. Onderzoek of een vaccinatie nodig is. Vraag vroegtijdig het benodigde visum aan. Deze kun je laten ingaan vanaf achttien januari 2024 tot minimaal (25-1-2024) bij 8 dagen en (1-2-2024) bij 15 dagen. Doorgaans zijn visums meerdere maanden actief.


Goedkoop vliegen op 18 januari

Wil jij vertrekken in januari 2024? Wil je echter alleen een vliegticket boeken? Dit is geen probleem. Je kunt online super simpel prijzen van vliegtickets vergelijken. Voer in de vertrekdag (18-1-2024), de luchthaven waarvan je wilt vliegen, en het vliegveld waar je wilt arriveren. Jij boekt dan vlug het voordeligste vliegticket. Natuurlijk is een retourtje ook mogelijk. Zoekmachines als World Ticket Center bieden alle actuele tijden en prijzen. Neem zaken in acht als tussenstops, de vliegtijden en de reisduur. De budget luchtvaartmaatschappijen zoals WOW air en Monarch Airlines kunnen ineens fors duurder worden als je kiest voor opties als o.a. bagage en diner.

  • Easyjet: Uitstekende aanbiedingen
  • Air France / KLM: Geweldige boekingsformulieren
  • Transavia: Goede vliegtuigen
  • Vueling: Betrouwbare service
  • Delta Air Lines: Scherpe last-minute kortingen
  • Tui Fly: Betrouwbare vliegtuigen
  • Flybe: Geweldige vliegroutes
  • Lufthansa: Elk moment van de dag bereikbaar
  • British Airways: Aanzienlijk aantal bestemmingen

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 18-1-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)21-1-2024
    5 dagen (midweek)22-1-2024
    6 dagen23-1-2024
    7 dagen (1 week)24-1-2024
    8 dagen25-1-2024
    9 dagen26-1-2024
    10 dagen (1,5 week)27-1-2024
    11 dagen28-1-2024
    12 dagen29-1-2024
    13 dagen30-1-2024
    14 dagen (2 weken)31-1-2024
    15 dagen1-2-2024

    Plaats een reactie