Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 10 augustus

Wil jij een last minute op 10 augustus 2024? D.m.v. Vliegvakantievergelijken.nl ontdek je de mooiste deals en de mooiste vliegvakanties met de specifieke vertrekdag 10-8-2024. Een onvergetelijke citytrip naar Boedapest, een onvergetelijke vliegreis naar Nieuw Zeeland of wellicht een lekker luie (ultra) all-inclusive vakantie in Gambia? Er is voor iedereen een vakantie. Scroll door de actuele aanbiedingen van Alltours en Fundadore Travels, en stap deze week nog in het vliegtuig naar jouw ideale bestemming.

  • Alle vliegvakanties met vertrekdatum tien augustus 2024 in één oogopslag.
  • Betaalbaar naar de zon al voor €195,50.
  • Deze week nog vliegen. Eenvoudig online boeken.
  • Profiteer van vroegboekkortingen voor augustus 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdatum10 augustus 2024
Seizoen (astronomisch)Zomer
Gemiddelde temp. NL16,7 graden
Temp. Zuid-Europa (gemiddeld)29,1 graden
Populaire pakketreisStrandvakantie & Zonvakantie
Vaak geboekte landenIstanbul en Macedonië
Populaire AirlineTui Fly en KLM
Complete last-minute vliegvakantie€186,00
Populaire vertrekluchthavensSchiphol en Brussel (Zaventem)

Mooiste vliegvakanties vertrekdatum 10 augustus 2024

Ben jij ook toe aan een heerlijke reis? D.m.v. dit reisplatform check je de mooiste vliegvakantie last minutes naar de mooiste hotels. Binnen nu en 6 weken vliegen is een Last Minute aanbieding. Het liefste op vakantie op 10 augustus 2024? Reisorganisatoren zijn tegenwoordig tot veel in staat. Haast elke dag van aankomst is te selecteren. Goed om te weten: men kan gaan voor de optie ‘flexibel’. Er worden dan ook vliegreizen voorgeschoteld waar je 1 of 2 dagen eerder vertrekt (9 augustus 2024) of later (11 augustus 2024). Dit is alleen handig als je gemakkelijk vakantie kunt opnemen.

Vliegen naar de zon
Neem jij het vliegtuig voor de zon? Kies dan voor een onbezorgde vlieg-zonvakantie. Vanaf april tot oktober zijn er in Europa voldoende mogelijkheden. Je kunt denken aan Turkije, Lombardije of Thessalië. Maar ook in de herfst- en wintermaanden schijnt de zon. Ga naar winterzonbestemmingen zoals Eilat of ook Anguilla. In die gebieden zit je nooit verlegen om de zon.

All-inclusive vliegvakantie
Gaat je voorkeur uit naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum tien augustus 2024? We omschrijven dit vaak als een erg luxe vorm van een vakantieverblijf. Een comfortabele accommodatie, een heerlijk buffet en onbeperkt drinken tegen een vaste prijs. Bij sommige reizen zijn activiteiten zoals bijvoorbeeld sauna ook volledig inclusief. Je weet precies welke kosten je hebt. Voor de kleine portemonnee zijn Sicilië en Bloemenrivièra aantrekkelijk. Iets verder weg geniet je van heerlijke all-inclusive vliegreizen in Ecuador en natuurlijk Dode Zee.

Rondreis met vlucht
Hou jij ervan om veel verschillende dingen te zien? Dan is een (verre) rond- of groepsreis zeer interessant. Veel afwisseling door het bezoeken van diverse streken. Zonnen, lekker actief bezig zijn, en cultuur met elkaar combineren. Zeer in trek is een Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling maar ook Rondreis Kenia & Tanzania? Kies bijv. voor fly en drive: pakket met vlucht en huurauto.

Citytrip
Een (lang) weekend weg? Een stedentrip in Nederland of daarbuiten is erg populair. Geweldig, verdwalen in een leuke stad. En kennismaken met een andere cultuur. Op korte vliegafstand bestaan er de tofste citytrips. Veel mensen gaan jaarlijks naar Alicante en Dubrovnik. Vaak gaan mensen voor een lang weekendje, of nog iets langer in augustus 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


De mooiste hotels met vertrek 10-8-2024

Een lekkere temperatuur, witte stranden en een verkoelende zee. Dat is wat je wil als je zoekt naar een fijne vliegvakantie met zon. Voor de zon hoef je vaak niet ver te reizen. Zongarantie in Nederland is er helaas niet. Rond deze tijd van het jaar is het hier gemiddeld ongeveer 16,7 graden. Maar, in Spanje, Portugal of Griekenland / Turkije kun je vanaf april tot en met oktober eigenlijk altijd terecht voor de zon. In de overige maanden zijn er genoeg alternatieven, denk aan Haute Rive + Alacati. Een relaxte vakantie in uitmuntende appartementen voor een vliegvakantie die je niet snel vergeet.

Tijdens vertrekdatum tien augustus zijn er voldoende landen waar je zonder problemen terecht kunt voor de zon. Hieronder vind je een aantal bruikbare resorts en landen:

  1. Hotel Thailand: Kanok Buri Resort (Ko Samui)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Raffles Dubai (Dubai)
  3. Hotel Indonesie: Alila Ubud (Ubud)
  4. Hotel Tanzania: Spice Island Hotel Resort (Paje)
  5. Hotel Mexico: Secrets The Vine Cancun (Cancun)
  6. Hotel Sri Lanka: The Palms Hotel (Beruwala)

last-minute-vliegvakantie-10-8-2024

FAQ – veelgestelde vragen over vliegen in

Wat zijn de weerberichten voor 10 augustus 2024?

In Nederland moet je rekening houden met circa 16,7 ℃. Liever wat warmer? Kies dan voor Zuid-Europa met 29,1 ℃. Op plekken als Riviere Du Rempart District geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur. Wil jij snel boeken en vliegen? Neem dan de 14-daagse weerberichten door op bijvoorbeeld weerplaza.nl.

Waar schijnt de zon op 10 augustus?

Waar kan ik het beste naartoe voor volledige zongarantie? In de periode van augustus 2024 doe je er goed aan iets te boeken in Bonaire maar ook Kenia. Hier vind je aangename temperaturen en mag je er van uitgaan dat de zon schijnt. Eigenlijk is dit perfect: een aangenaam zonnetje, weinig wind, beperkte regenval en een zon die zich de hele dag laat zien.

Wat zijn vaak gekozen vakantielanden in augustus?

Waar kan ik in de Zomer genieten van een lekkere vakantie? De keuze is echt enorm. Wanneer je kiest voor vertrekken op 10-8-2024 kun je vele kanten op. Een paar dagen er tussenuit in Nederland kan prima met steden als Zaanstad of Zeist. Iets verder van huis maak je een stedentrip naar Bristol of Stockholm. Of gun jezelf de ultieme reis en boek een luxe vakantie in Cyprus of Namibië. Check de app/site van een reis-operator en doorzoek alle geweldige mogelijkheden.

Vanaf welke luchthavens kan ik vertrekken?

Als je op dit moment een reis boekt kun je vrijwel de hele wereld bereiken vanaf bijv. vliegveld Antwerpen. Veel vliegtuigmaatschappijenhebben reizen vanaf elk vliegveld. De prijs van jouw vlucht wordt opgebouwd door de dag van de week, de tijd (middag/avond is duurder dan ochtend), het vliegveld en operator.

Internet Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Goudhi) Leonidas Village Houses
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Punta Cana) Coral House By Canabay Hotels
  • Suntip: Egypte (Hurghada) Premier Le Reve Hotel Spa
  • Sunweb: Griekenland (Kato Simi) Akros Oreon Green Small Hotel
  • Corendon: Italie (Capo Vaticano) Borgo Donna Canfora
  • TUI: Jamaica (Montego Bay) Hotel Riu Reggae
  • Kras: Kroatie (Slano) Admiral Grand Hotel
  • Vakantiediscounter: Spanje (Los Llanos De Aridane) Casitas Jofisa
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Riad Amina
  • Alltours: Turkije (Gumbet) Hotel La Rosa

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Handig stappenplan voor jouw last-minute reis

Op zoek naar een goedkope last minute met vertrek op 10 augustus? Door middel van de stappen hieronder check je gemakkelijk alle mooie vluchten en hotels waaruit jij een keuze kan maken.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 10 augustus 2024 boeken

  1. Bepaal jouw bestemming

    Waar je mee begint is het kiezen van het vakantieland. Een verre reis naar Saoedi-Arabië of Cookeilanden? Liever iets minder ver weg (denk aan Polen) ? Wil je genieten van een strandvakantie in Santa Maria (Hotel Da Luz), Playa Del Carmen (Hotel Riu Palace Mexico) of Phuket (Hotel Angsana Laguna Phuket)? Ben je liefhebber van cultuur, en wil je naar oude bouwwerken? Het is ook handig om meteen het type verzorging te bepalen. Hou jij van de all-inclusive vakantie of halfpension (met logies en ontbijt)?

  2. Beschikbare hotels in jouw reisperiode bekijken

    Kies het vakantieland, regio en eventueel de plaats. Bepaal direct de datum van vertrek en de lengte van de vakantie (10-8-2024) + 1 week (16-8-2024) of 2 weken (23-8-2024). Wat je nu ziet is een lijst met alle accommodaties en hotels. Deze resorts kan je gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het gaat om onderdelen als o.a. afstand tot strand of het centrum en natuurlijk bezienswaardigheden. Denk ook na over een luchthaven van waar jij wilt vertrekken (Schiphol of luchthaven Eindhoven Airport).

  3. Vergelijk vakanties

    Er volgt nu een lijst met vakanties die rijmen met de voorkeuren die jij hebt ingevuld. De prijzen lopen zeer uiteen. Een 5 sterren accommodatie is praktisch altijd duurder dan een 4 sterren verblijf. Kies het resort dat je aanstaat om te checken of de prijs nog klopt. Klik gewoon op de knop Controleer Prijs.

  4. Boeken en betalen

    Je dient nu enkele gegevens in te vullen. Het is natuurlijk van belang dat je dit accuraat doet (naam (zoals op paspoort), geboortedata, telefoonnummer, e-mailadres en contactgegevens thuisblijver). Kies ook voor optionele producten zoals 30 KG ruimbagage, transfer op locatie en de reisverzekering en annuleringsverzekering. Vaak geldt een aanbetaling van max. 30%. In andere gevallen dien je het in één keer te voldoen. De vakantie of pakketreis is te betalen via iDeal, een overschrijving, creditcard of Paypal.

  5. Koffers pakken en visum aanvragen

    De vakantie voorpret hoeft niet lang op zich te laten wachten. Zoek alvast enkele excursies uit. In sommige landen is vaccineren verplicht. Check ook de noodzaak voor een visum. Vraag deze aan voor de dag van aankomen op tien augustus 2024 tot minimaal (17-8-2024) bij 8 dagen en (24-8-2024) bij 15 dagen. Doorgaans zijn visums meerdere maanden actief.


Goedkoop vliegen op 10 augustus

Wil je op reis in augustus 2024? Maar heb je alleen een los vliegticket nodig? Ook dit kun je online boeken. Je kunt simpel & snel de prijzen van de vluchten vergelijken. Selecteer de vertrekdag (10-8-2024), het vliegveld van vertrek en de plaats van bestemming. Je vindt dan gelijk de goedkoopste vliegtickets. Als je al weet wanneer je terugvliegt, boek dan een retourtje. Zoekmachines zoals Expedia zijn hierbij erg handig om te gebruiken. Dingen die je goed in de gaten moet houden zijn de totale reistijd en locaties voor tussenstops. Prijsvechters als Pegasus Airlines of Thomson hanteren vaak hoge kosten services zoals bagage en diner.

  • Easyjet: Aanzienlijk aantal vakantiebestemmingen
  • Air France / KLM: Eersteklas vertrektijden
  • Transavia: Prima piloten
  • Vueling: Uitstekende bagageafhandeling
  • Delta Air Lines: Eersteklas piloten
  • Tui Fly: Extra diensten bij boeking
  • Flybe: Excellente incheckmogelijkheden
  • Lufthansa: Geweldige ruimgagage
  • British Airways: Betrouwbare klantenservice

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 10-8-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)13-8-2024
    5 dagen (midweek)14-8-2024
    6 dagen15-8-2024
    7 dagen (1 week)16-8-2024
    8 dagen17-8-2024
    9 dagen18-8-2024
    10 dagen (1,5 week)19-8-2024
    11 dagen20-8-2024
    12 dagen21-8-2024
    13 dagen22-8-2024
    14 dagen (2 weken)23-8-2024
    15 dagen24-8-2024

    Plaats een reactie