Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Mestna Ljubljana

Ben je aan het zoeken naar een vliegvakantie naar Mestna Ljubljana in het prachtige Slovenië? Dit is met recht een gewilde regio waar je beslist eens geweest moet zijn. Een veel geboekte vakantie is een verzorgde pakketreis met een appartement als The City Hotel Ljubljana en uiteraard Depandansa Hotel Park. Houd jij van vreemde culturen? Er is hier genoeg te doen voor jong en oud. Bekijk aanbiedingen met vertrekdatum 5 augustus 2024 of 5 juli 2024. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest actuele last minute deals van landelijke reisbureaus als Tui en airlines als S7 Airlines. De Mestna Ljubljana last minute vliegreis boeken is zo geregeld.

  • Via onze partners vind je de aantrekkelijkste zonvakanties naar Mestna Ljubljana.
  • Ideaal als je houdt van vriendelijke mensen, geschiedenis en natuurgebieden.
  • Je kunt er alle kanten op: tot rust komen of juist lekker actief.
  • Fijn zeeklimaat en landklimaat met een gemiddelde temperatuur van 14 graden (aanbevolen reisperiode is juni t/m augustus).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Onmisbare info inzake de omgeving

LandSlovenië
RegioMestna Ljubljana
Gem. Temp14 graden
Relevant hotelThe City Hotel Ljubljana
ValutaEuro
VoertaalSloveens
Geschatte reistijd2 uur
Geschikt voorMeerdere gezinnen en alleenreizenden

Mestna Ljubljana ligt in Europa. De hoofdstad is Ljubljana. Er verblijven hier plusminus 2 miljoen bewoners (Slovenië) en rooms-katholiek is de belangrijkste godsdienst in het land, men spreekt hier in het Sloveens en je betaalt hier met Euro. Een tip van praktische aard: het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +386 en de elektra-spanning is 220 Volt. Mestna Ljubljana kent het zeeklimaat en landklimaat. Overdag is het hier gemiddeld 14 graden celsius en juni t/m augustus wordt gekenmerkt als de beste vakantietijd. De meest gekozen vliegvelden: Ljubljana (LBJ), en de reistijd bedraagt zo’n circa 2 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


Mestna Ljubljana last-minute aanbiedingen

Zo’n Mestna Ljubljana last-minute is een reis waarbij je vlak voor vertrek past boekt. In enkele gevallen is het zelfs inclusief vervoer vanaf de luchthaven plus eten en drinken. Denk echter niet aan auto (huur) en uitstapjes. Een concrete pakketreis bevat ten minste 1 overnachting en is altijd opgebouwd uit minimaal twee vaste onderdelen (bijvoorbeeld huurauto in combinatie met aparthotel). Dit type reis is zeer populair vanwege het aantrekkelijke prijskaartje en de tijdsbesparing. Vragen en klachten kun je in de regel kwijt bij het lokale aanspreekpunt. Waarom hotel en vlucht in combinatie als last-minute boeken? Lees hierna onze adviezen.

  • Een compleet verzorgde reis tegen een scherp tarief met het gemak van 1 contactpersoon.
  • Je hebt veel minder uitzoekwerk.
  • Reisorganisaties kopen groot in. Op die manier is het voordeliger dan zelf je vliegreis, verblijf en vervoer organiseren.
  • De desbetreffende touroperator is verantwoordelijk en aansprakelijk voor jouw last-minute pakketreis (Calamiteitenfonds, SKTB, SGR, SGRZ, Thuiswinkel Waarborg).

Prijzen last-minutes Mestna Ljubljana april 2024

Last-minute€188,00 p.p
Stellen€367,00 voor 2 pers.
Met kinderen€733,00 voor 4 pers
Maximale luxe€330,00 p.p
Hoogste beoordeling€277,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Mestna Ljubljana met vlucht en hotel april 2024

Het speuren naar vliegtickets, hotels en transfers kan gerust enkele uren duren. Daarnaast ben je relatief duur uit. Reisbureaus zoals Corendon maar ook Peter Langhout zijn continu op zoek naar de geweldigste appartementen en de goedkoopste vluchten. Zij kunnen dit enorm voordelig boeken. Je geniet van een heel goedkope hotel en vlucht. Daarnaast wordt de bus van het hotel naar de luchthaven en andersom ook geregeld. Elk resort wordt grondig gecheckt voordat het aangeboden wordt. Je zit dan ook altijd in de allerbeste hotels als Lifeclass Hotel Neptun + Adria Resort.

  • Ideale vliegtijden (Ljubljana (LBJ)).
  • Alle verblijven worden grondig bekeken.
  • Transfer is vaak inbegrepen. Met recht een onbezorgde vakantie!
  • Extraatjes als gids, rondreis, autohuur, verzekeringen, ruimbagage direct reserveren.

Zonder moeite het beste hotel met vlucht naar Mestna Ljubljana boeken op maandag 29 april 2024? Dit is kinderspel met behulp van ons 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Mestna Ljubljana boeken in 5 stappen

  1. Vertrektijd, aantal gasten en reisdagen

    De basis van jouw vakantie is de vertrekdag. We kennen 2 mogelijkheden: een vaste datum of een flexibele periode. Advies: Kies ook altijd de vakantieperiode in dagen (bijv. 7-8 dagen). Bepaal uiteraard ook het totale reisgezelschap (in aantal personen). Vul in hoeveel volwassenen (16-plus), kinderen (2-15 jaar) en baby’s (0-1jaar) meegaan. Tip: standaard kan je direct een indeling maken van de kamers.

  2. Vertrek-vliegveld

    Selecteer een vliegveld dat voor jou in de buurt is. De meeste Nederlanders kiezen natuurlijk voor Amsterdam Schiphol of Eindhoven. Geregeld zijn buitenlandse of regionale luchthavens als Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Bremen een stuk goedkoper. Controleer op voorhand wat de handige manier is om er te komen (trein, auto, bus).

  3. Kies verzorgingstype

    Kies jij voor logies, of met ontbijt / brunch inbegrepen? Alternatieve mogelijkheden zijn halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), en volpension of all-inclusive. Bij de laatste optie is al het eten en drinken ook inclusief. Kies tenslotte de maximale tarieven p.p. (bijv. tot max €1500).

  4. Andere opties kiezen

    Je kunt nu kiezen voor zaken waar jij waarde aan hecht. Belangrijke aspecten zijn resort sterren, hoogste cijfer, afstand tot het water of overige faciliteiten zoals whirlpool en speelruimte. Je kunt ook kiezen voor een thema als animatie. Op basis van zoekopdrachten als kinderentertainment tref je razendsnel een gezinsvakantie in Mestna Ljubljana.

  5. Probleemloos online vakantie boeken

    Je komt nu op een lijst met matchende reizen die aansluiten bij de gekozen filters. Selecteer een appartement dat je leuk lijkt, check de vertrektijden en bereken de totaalprijs. Wil je het vastzetten? Je kunt dan snel jouw vakantie online boeken. Het is belangrijk om even goed te kijken of alle privégegevens helemaal kloppen. De betaling kan je doen met o.a. iDeal, bankoverschrijving, een kredietkaart of Paypal.


vakantie-pakketreis-mestna-ljubljana-slovenie

FAQ met meer informatie en vragen

Wat is het reisadvies in Mestna Ljubljana?

Actuele reisadvies: positief. Wil je weten wat er speelt? Ga naar nederlandwereldwijd.nl. Hier is te zien wat de huidige situatie is. Zijn er plaatselijke problemen? Er zijn verschillende niveau’s: geel (jouw veiligheid loopt risico), oranje (uitsluitend advies voor noodzakelijke trips) of rood (ga hier niet heen). Groen betekent: er zijn geen risico’s, veilig om te reizen.

Wat is de beste reistijd voor Mestna Ljubljana?

Als je vakanties aan het zoeken bent, dan is het belangrijk te weten in welke reisperiode het hier (aangenaam) warm is. De gemiddeld temp. hier is 14 graden °C. De warmste maand in het jaar is juli (+/- 28 graden). De gemiddelde laagste temperatuur is om en nabij 6℃ graden in december. Een geschikte reistijd voor Mestna Ljubljana is in de maanden juni t/m augustus. Scroll verder voor het huidige weer.

Welk vakantieverblijf kan ik het beste boeken?

In deze Slovenische plaats je veel hotels en resorts. Het loopt van instap appartementen met 1 of 2 sterren tot en met onvergetelijke luxe 5-sterren resorts. Hotel-toppers zijn Wellness Hotel Sotelia en Hotel Izvir. Neem de actuele reviews kort door en bekijk zaken die 100% zeker in orde moeten zijn. Om wat te noemen: comfort en hygiëne.

Wat kan ik ondernemen in Mestna Ljubljana?

Het betreft een schitterende bestemming, er is hier voor ieder wat wils. Een leuke locatie voor gezinnen met kids, singles en alleenreizenden. Geniet van cultuur in de oude omliggende plekjes. In de buurt zijn er diverse oude bouwwerken. Of komt tot rust midden in de schitterende natuur. Zoek naar de lokale traditionele restaurants. De Slovenische mensen zijn zeer gastvrij.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


All-inclusive met vlucht boeken

Een onbezorgde Mestna Ljubljana all-inclusive wil zeggen dat ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken evenals verschillende activiteiten gratis te doen / gebruiken zijn. Het is enorm in opkomst en daar is een goede verklaring voor. Binnen het resort is praktisch alles gratis, alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief zodat je gelijk weet wat de totale vakantie zal kosten. Het enige dat wel geld kost zijn dagtochten, excursies & souvenirs. Zo combineer je een ontspannen vliegvakantie naar Mestna Ljubljana met toffe culturele trips en bezoeken aan bezienswaardigheden.

  • Al het eten en (alcoholische) drankjes voor een vast laag tarief.
  • Veelzijdig eettentjes met diverse gerechten.
  • Verschillende hotels werken met een buffet. Bij de allerbeste resorts profiteer je van lekkere restaurants waar je aan tafel bedient wordt.
  • In sommige gevallen zijn bezigheden op de resorts zoals beachvolleybal of kuurbaden ook volledig inclusief.
  • In principe is het zo: hoe meer sterren des te meer meer luxe.
  • De beste all-inclusive hotels in Mestna Ljubljana zijn The City Hotel Ljubljana & Wellness Hotel Sotelia.

Dagelijks weerbericht Mestna Ljubljana

Wil je meer weten over het actuele weerbericht in Slovenië. In de tabel tref je de weersverwachting voor de komende periode. De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 14 graden celcius.


Spotgoedkope last-minute vliegvakantie

Als het even kan morgen (dinsdag 30 april 2024), volgende week (maandag 6 mei 2024) of juist volgende maand (woensdag 29 mei 2024) al het vliegtuig in? Profiteer dan van een last-minute reis naar Mestna Ljubljana. Dikwijls zien we dat de toonaangevende resorts met veel hotelkamers nog niet helemaal vol zitten. Een ongeboekte kamer is voor niemand wenselijk. Zo kan jij voor een dubbeltje op de voorste rang zitten. Jij profiteert van fikse kortingen tot meer dan €550 p.p. Het grote pluspunt van last-minute boeking is dat je al precies weet wat het weer is. Zo voorkom je teleurstellingen.

  • Last-minute betekent heel kort voor de vertrekdatum boekt.
  • Vooral de bekende grote ketens verkopen zo de laatste kamers.
  • Wie slim is boekt met aanzienlijke kortingen tot wel €250 p.p.
  • Je kunt eenvoudig zoeken op bestemmingen waar de zon schijnt
  • De keerzijde is dat je niet alle hotels kunt kiezen.

De beste touroperators met vakanties naar Mestna Ljubljana

  1. Corendon: Eenvoudige boekingsmodule.
  2. Vakantiediscounter: Financiële zekerheid via SGR
  3. Tui: Duidelijke informatie en gebruiksvriendelijke website.
  4. Sunweb: Eenvoudige boekingsmodule.
  5. Reisknaller: Positieve klantereviews.
  6. BeachCheck: Boek je onvergetelijke reis snel online.
  7. Suntip: Uitstekende reviews van klanten.
  8. Alltours: De beste deals binnen en buiten Europa.
  9. Stip reizen: Mooiste reizen binnen en buiten Europa.
  10. Prijsvrij: Meest luxe all-inclusive resorts.

Goedkoop vliegen naar Mestna Ljubljana

Een pakketreis boeken is niet de enige optie. De andere optie is namelijk een los vliegticket (je kunt gebruiken maken van scripts als Supersaver) en zelfstandig een hotel boeken (er zijn hiervoor handige hotelvergelijkers zoals Momondo.nl). Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat je jouw vakantie zelf kunt samenstellen. Je hebt een ruime keuze uit nogal wat vluchten van meerdere luchtvaartmaatschappijen als Air Canada (AC) en Ukraine Int. Airlines (PS). Bovendien is er een aanbod van honderden verschillende hotels of vakantiehuizen. Opmerking: je draagt alle aansprakelijkheid voor de boeking en krijgt bij problemen geen hulp / ondersteuning. Ook vervoer van de luchthaven in Mestna Ljubljana naar jouw accommodatie is niet inbegrepen.

Internationale vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Goedkope vluchten van- en naar Nederland.
  2. Vueling: Goede beoordelingen van reizigers.
  3. Ryanair: Vriendelijke webcare via chat / social media.
  4. Transavia: Scherpe retourvluchten en enkele reizen.
  5. British Airways: Gemakkelijk online wijzigingen doorvoeren.
  6. Air France / KLM: Loyaliteitsprogramma voor vaak-reizende klanten.
  7. Delta Air Lines: Eventueel een auto bijboeken.
  8. Easyjet: Online vluchtinformatie beschikbaar.
  9. Lufthansa: Keuze uit tientallen bestemmingen en honderden vluchten.

Plaats een reactie