Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Mozirje

Interesse in een vliegvakantie naar Mozirje in het schitterende Slovenië? Het betreft een gewilde omgeving waar veel Nederlanders gek op zijn. Deze bestemming leent zich prima voor een (all inclusive) pakketreis met een verblijf als Camping Menina + Hotel Livada Prestige. Houd jij van vreemde culturen? Op deze bestemming kan je veel kanten op. Veel gekozen vertrekdata zijn 20 januari 2024 en 16 juli 2024. Met behulp van deze vergelijker achterhaal je de allerbeste last minute deals van de meest bekende reisbureaus als Corendon en airlines als Aegean Airlines. Jouw Mozirje last minute vliegreis boeken is zo geregeld.

  • Bij onze partners scoor je de aantrekkelijkste zonvakanties naar Mozirje.
  • Ideaal als je houdt van fijne temperaturen, oude gebouwen of natuurgebieden.
  • Voor iedereen wat wils: even lekker bijkomen of juist actieve activiteiten ondernemen.
  • Een zeeklimaat en landklimaat met temperaturen van gemiddeld 14 graden (beste reisperiode is juni t/m augustus).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Relevante aspecten m.b.t. de omgeving

LandSlovenië
OmgevingMozirje
Gem. temp overdag14 graden
Relevant hotelCamping Menina
Geldige valutaEuro
VoertaalSloveens
Gemiddelde reistijd2 uur
DoelgroepenMeerdere gezinnen en alleenreizenden

Mozirje vinden we in het werelddeel Europa. De hoofdstad is natuurlijk Ljubljana. Hier wonen pakweg 2 miljoen inwoners (Slovenië) en rooms-katholiek is een populaire religie, de belangrijkste taal is Sloveens en de huidige valuta is Euro. Handig om even te noteren: de landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +386 en stroomspanning is 220 Volt. Mozirje kent het zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde temp. (overdag) is 14 graden °C en juni t/m augustus is een tijd dat veel toeristen deze kant op komen. De meest populaire vliegvelden: Ljubljana (LBJ), en de reistijd bedraagt zo’n circa 2 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


Mozirje last-minute aanbiedingen

Een Mozirje last-minute vakantie wil zeggen dat er slechts een paar weken tussen boeken en vertrekken zit. Bij sommige pakketreizen is het ook met vervoer richting de accommodatie en eten & drinken. Wanneer je boft ook auto (huur) en uitstapjes. Een speciale pakketreis is altijd met ten minste 1 overnachting en moet altijd voldoen aan ten minste twee elementen (bijvoorbeeld vliegticket in combinatie met resort). De pluspunten zijn het gemak van boeken en de hoge kwaliteit. Veel touroperators hebben ter plekke medewerkers om je te helpen. Waarom hotel en vlucht samen als last-minute boeken? Bekijk de tips van onze expert.

  • Een totaal verzorgde reis tegen een scherp tarief met het gemak van 1 contactpersoon.
  • Je hebt veel minder uitzoekwerk.
  • Reisorganisaties bundelen hun inkoop. Vandaar is het een stuk voordeliger dan zelf je hotel, vlucht en transfer regelen.
  • De touroperator is verantwoordelijk voor jouw last-minute pakketreis (SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds, SKTB, ANVR).

Voorbeelden last-minutes Mozirje april 2024

Last-minute vakantie€187,00 p.p
Huwelijksreis€365,00 voor 2 pers.
Voor gezinnen€730,00 voor 4 pers
All-in Luxueus €329,00 p.p
Beste reviews€276,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Mozirje met vlucht en hotel april 2024

Tarieven opzoeken van vliegtickets, hotels en transfers is een ingewikkelde klus. Daarnaast is het financieel vaak niet gunstig. Reisbureaus zoals Corendon maar ook GOGO jongerenreizen regelen de geweldigste vakantiehuizen en de goedkoopste vluchten. Zij kunnen dit enorm voordelig boeken. Hierdoor betaal jij slechts een vaste gegarandeerde lage prijs. Evengoed is het vervoer van luchthaven naar hotel (en andersom) ook geregeld. Elk hotel wordt uitgebreid geanalyseerd. Je verblijft normaal gesproken in de allerbeste accommodaties/hotels zoals Appartementen Lipov Gaj of Eco Resort Terme Snovik.

  • Goede vliegtijden (Ljubljana (LBJ)).
  • Een speciaal team checkt alle resorts.
  • Transfer voor maximaal genieten. Met recht een onbezorgde vakantie!
  • Extra’s zoals verzekeringen, autohuur, rondreis, excursies, gids voor een scherp tarief boeken.

Eenvoudig het beste hotel met vlucht voor Mozirje boeken op dinsdag 30 april 2024? Gebruik dan het onderstaande 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Mozirje boeken in 5 stappen

  1. Dag van vertrek, reisduur en aantal personen

    Geef aan wanneer je wilt vertrekken. De mogelijkheden zijn één vaststaande dag of een ruimere periode (bijv. plus of min 1 dag). Maak ook een keuze voor de ideale duur van jouw reis (bijv. 14-15 dagen). Bepaal altijd ook met hoeveel mensen je weg wilt. Vul ook de leeftijden in om de juiste prijzen te zien. Belangrijk: tevens heb je de optie meerdere kamers te kiezen.

  2. Vliegveld van vertrek

    Vanaf waar wil je vliegen? Het gros van de toeristen kiest voor Amsterdam Schiphol en Eindhoven. Steeds vaker zijn de wat minder bekende luchthavens als Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem) nog scherper qua prijs. Het is ook goed om te kijken naar hoe je het makkelijkste op de luchthaven kunt komen.

  3. Gewenste verzorging

    Kies jij voor logies, of vind je het prettig om ’s ochtends te ontbijten? Alternatieve mogelijkheden zijn halfpension (ontbijt en diner), en all-inclusive. Hier is alles wat met eten en drinken te maken heeft ook inclusief. Tenslotte bepaal je de maximale kosten per persoon (tot bijv. €1450).

  4. Bepaal jouw wensen

    Je kunt nu kiezen voor zaken waar jij waarde aan hecht. Neem nu 3 of 4 sterren, beoordelingen, een rustige omgeving en resort-faciliteit zoals barretjes of buitenbaden. Daarnaast zijn er thema hotels met een focus op bijv. animatie. Met het fileter entertainment beperk je je in één keer tot alle gezinsvakanties in Mozirje.

  5. Vakantie boeken doe je via internet

    Er volgt nu een totaaloverzicht met passende reizen die passen bij de gekozen filters. Ga verder naar de detailpagina van een hotel, check de vertrektijden en controleer de actuele prijs. Wil je het vastzetten? Nu kan jij gemakkelijk de reis online gaan boeken. Belangrijk: zorg ervoor dat je alle velden volledig en juist invult. De betaling geschiedt via iDeal, een overschrijving, creditcard of Paypal.


vakantie-pakketreis-mozirje-slovenie

FAQ met veelgestelde vragen

Welk reisadvies geldt er momenteel in Mozirje?

Het actuele reisadvies luidt: positief. Op www.nederlandwereldwijd.nl (van Buitenlandse zaken) kun je precies zien wat nu de situatie is. Kent het gebied acute dreiging? Er zijn diverse type waakzaamheid niveaus: geel (let op: er zijn veiligheidsrisico’s), oranje (uitsluitend advies voor noodzakelijke trips) of rood (100% vermijden). De kleur groen wil zeggen: je veiligheid loopt geen gevaar, echte veiligheid.

Wat is de beste reistijd voor Mozirje?

Als je een vakantie gaat regelen, dan is het belangrijk te weten wat een geschikte reisperiode is. De gemiddeld temp. hier is 14 graden celsius. De meest warme periode is juli (om en nabij 28 graden). De laagste temperatuur is doorgaans 6 graden in december. Een geschikte reistijd voor Mozirje is juni t/m augustus. Als je iets verder doorleest vind je een prognose van het weer van de komende dagen.

Wat is een geschikt vakantieverblijf?

In deze Slovenische regio veel hotels gevestigd. Je kunt denken aan simpele en voordelige verblijven met 2 sterren t/m prachtige luxe 5-sterren resorts. Hotels die je zonder nadenken kunt boeken zijn Ramada Hotel Suites Kranjska Gora en Hotel Zdravilisce Lasko. Neem de actuele reviews kort door en zoek bevestiging voor zaken die jij belangrijk vindt. Concreet kan het gaat om comfort en geschikt voor jeugd.

Wat zijn leuke activiteiten in Mozirje?

Het betreft een schitterende bestemming, er is hier voor ieder wat wils. Het mooiste gebied voor grote groepen, huwelijksreizen en ouderen reizen. Snuif cultuur in de prachtige steden en nabijgelegen dorpen. In de buurt tref je enkele historische gebouwen. Of komt tot rust in de prachtige natuur. Probeer ook zeker de lokale gerechten. De authentieke Slovenische bevolking is zeer beleefd.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Waarom een all-inclusive met vlucht boeken?

Een Mozirje all-inclusive heeft als voordeel dat het eten, snacks, dranken evenals verschillende activiteiten inbegrepen zijn in de prijs.Het is erg populair en dat is natuurlijk geen verrassing. Het geeft je een grote mate van rust, de maaltijden en het drinken is onbeperkt zodat jij dus vooraf weet wat de totale vakantie kost. De enige extra kosten zijn souvenirs voor thuis en de excursies. Door die situatie heb jij de goedkoopste en leukste vliegvakantie naar Mozirje met leuke uitstapjes en imposante bezienswaardigheden.

  • maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken tegen een ongelooflijk lage prijs.
  • Verschillende eetmogelijkheden en barretjes.
  • Verschillende hotels bieden doorgaans een groot buffet aan. Bij de meest luxe resorts vind je lekkere restaurants waar je aan tafel bedient wordt.
  • Vaak zijn leuke activiteiten zoals suppen en beachvolleybal ook inclusief.
  • Uitgangspunt: de beste à la carte restaurants kom je tegen in 5-sterren resorts.
  • De beste all-inclusive hotels in Mozirje zijn bijv. Camping Menina & Ramada Hotel Suites Kranjska Gora.

Huidige weerbericht Mozirje

Vind snel meer info over het actuele weerbericht in Slovenië. In de tabel check je de verwachtingen voor de komende periode. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 14 ℃.


Besparen met een last-minute vliegvakantie

Heb je geen geduld, en wil je morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al naar de zon? Profiteer dan van een last-minute reis naar Mozirje. Het kan zijn dat de grote ketens diverse kamers over hebben. Aan een lege kamer wordt niets verdiend. Als gevolg daarvan worden ze zeer voordelig weggezet bij reisbureaus. Online vind je ze dikwijls met kortingen oplopend tot €475 p.p. Een extra leuke bijkomstigheid van kort voor vertrek je vakantie regelen is dat je nauwkeurig weet wat het weer doet. Zo wordt je niet teleurgesteld door regen.

  • Last-minute wil zeggen dat je heel snel na het boeken al vertrekt.
  • Vooral de bekende grote ketens pakket zo uit met de laatste boekingen.
  • Als consument tref je soms aanzienlijke kortingen tot wel €200 per persoon.
  • Je kunt eenvoudig zoeken op bestemmingen waar de zon schijnt
  • Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal hotels is om uit te kiezen.

10 goedkope touroperators voor een vakantie naar Mozirje

  1. Corendon: Met een zeker gevoel boeken dankzij SGR en ANVR.
  2. Vakantiediscounter: Een onbezorgde vliegreis boeken.
  3. Tui: Een uitstekend aanbod in alle populaire landen.
  4. Sunweb: Snel en eenvoudig zoeken en filteren.
  5. Reisknaller: Werkt met veel bestemmingen.
  6. BeachCheck: Ook voor sportieve reizen.
  7. Suntip: Van all-inclusive hotels tot kleinschalige adresjes.
  8. Alltours: Vliegt naar veel bestemmingen.
  9. Stip reizen: Meerdere all-inclusive deals voor verschillende landen.
  10. Prijsvrij: Een onbezorgde vliegreis boeken.

Goedkoop vliegen naar Mozirje

Een pakketreis biedt veel voordelen, maar er is meer mogelijk. Een andere mogelijkheid is een los vliegticket (er bestaan websites zoals Google Flights) en zelfstandig een hotel boeken (er bestaan hotel-vergelijkingswebsites als Trivago.nl). De handigheid hiervan is dat je meer flexibel bent. Dagelijks zijn er ontzettend veel vluchten van toonaangevende airlines als Alitalia Italian Airlines (AZ) en Surinam Airways (PY). Ook zijn er tientallen resorts & appartementen. Bedenk wel: je bent verantwoordelijk voor alle boekingen en er is geen garantiefonds. Ook de taxi vanaf het vliegveld in Mozirje naar het resort dien je zelf te organiseren.

De meest bekende vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Verschillende soorte stoeltypes beschikbaar.
  2. Vueling: Ook voor de zakelijke reizigers.
  3. Ryanair: Gemakkelijk online wijzigingen doorvoeren.
  4. Transavia: Zorgeloos en veilig online boeken.
  5. British Airways: Ook voor de zakelijke reizigers.
  6. Air France / KLM: Tientallen bestemmingen over de hele wereld.
  7. Delta Air Lines: Boek een enkeltje of een retourtje.
  8. Easyjet: Behulpzaam cabinepersoneel.
  9. Lufthansa: Gemakkelijk zoeken en boeken.

Plaats een reactie