Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Luce

Heb jij wel oren naar een vliegvakantie naar Luce, in het fantastische Slovenië? We hebben het over een enorm populaire bestemming waar veel Nederlanders gek op zijn. Veel vakantiegangers kiezen voor een comfortabele pakketreis met aparthotels zoals Herbal Glamping Ljubno of bijvoorbeeld Ramada Hotel Suites Kranjska Gora. Wil je natuur en cultuur? Voor iedereen is er iets leuks te ondernemen. Veel gekozen vertrekdata zijn 15 december 2023 en 23 februari 2024. Met behulp van deze vergelijker vind je de mooiste last minute deals van erkende reisbureaus als Lavida Travel en airlines als Vueling. De Luce last minute vliegreis boeken gaat supersnel via internet.

  • Via onze partners reserveer je de gaafste zonvakanties naar Luce.
  • Deze bestemming is ideaal als je op zoek bent naar zon, oude gebouwen of mooi winkels.
  • Enorm afwisselend: gewoon rustig aan doen of juist lekker actief.
  • Een zeeklimaat en landklimaat met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 17 graden (beste reisperiode is juni t/m augustus).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Belangrijke gegevens met betrekking tot dit gebied

LandSlovenië
GebiedLuce
Temperatuur17 graden
Leuk hotelHerbal Glamping Ljubno
Geldige valutaEuro
VoertaalSloveens
Doorsnee reistijd2 uur
Interessant voorGroepsreizen en singlereizen

Luce is gelegen in Europa. De hoofdstad van het land is Ljubljana. Hier wonen om en nabij 2 miljoen inwoners (Slovenië) en rooms-katholiek kan worden aangemerkt als grootste godsdienst, de taal die iedereen spreekt is Sloveens en de valuta is Euro. Handig om even te noteren: het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +386 en stroomspanning is 220 Volt. Luce kent het zeeklimaat en landklimaat. Overdag is het hier gemiddeld 17 graden celsius en juni t/m augustus is een tijd dat veel toeristen deze kant op komen. De meest gekozen vliegvelden: Ljubljana (LBJ), en je moet rekening houden met een reistijd van plusminus 2 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


Luce last-minute aanbiedingen

Zo’n Luce last-minute vakantie wil zeggen dat er slechts een paar weken tussen boeken en vertrekken zit. Bij sommige pakketreizen is het ook met transfer vanaf de luchthaven en eten & drinken. Vaak wel uitgezonderd excursies en een huurauto. Een concrete pakketreis moet wettelijk gezien 24 uur duren en is een samengesteld product met minstens 2 onderdelen (zoals vliegticket plus resort). De pluspunten zijn het comfort en het gemak. Doorgaans is er in een contactpersoon in de buurt aanwezig. Waarom hotel plus vlucht in combinatie als last-minute boeken? Bekijk direct de pluspunten.

  • Een reis met verblijf, vervoer en meer tegen een zeer aantrekkelijke prijs zonder allerlei tussenpersonen.
  • Het boeken van een vakantie gaat zoveel sneller.
  • Reisorganisaties zorgen voor slimme inkoop. Op basis daarvan is het financiële plaatje gunstiger dan losse onderdelen zelf boeken.
  • De gekozen touroperator is verantwoordelijk voor de complete uitvoering van jouw last-minute pakketreis (Thuiswinkel Waarborg, Calamiteitenfonds, ANVR, SKTB, SGR).

De beste last-minutes Luce april 2024

Last-minute (binnen 1 week vertrek)€190,00 p.p
Stellen€370,00 voor 2 pers.
Familiereis€740,00 voor 4 pers
Meest luxe optie€334,00 p.p
Beste recensies€280,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Luce met vlucht en hotel april 2024

Tarieven opzoeken van vliegtickets, hotels en transfers duur lang en levert veel stress op. Daarnaast is het zeer prijzig. Reisbureaus zoals Vakanties.nl + Bebsy.nl zijn specialist in het vinden van de beste hotels en de goedkoopste vluchten. Doordat dit op grote schaal gebeurt zijn de prijzen laag. Dat resulteert in een vaste gegarandeerde lage prijs. Verder wordt het vervoer naar het resort en de luchthaven ook georganiseerd. Elk verblijf wordt uitgebreid geanalyseerd. Op die manier zit je standaard in de meest actuele vakantiewoningen als Hotel Zdravilisce Lasko of juist Camping Menina.

  • Ideale vliegtijden (Ljubljana (LBJ)).
  • Alle verblijven worden op voorhand gecheckt.
  • Transfer is vaak inbegrepen. Je voelt je meteen thuis!
  • Extraatjes als excursies, autohuur, ruimbagage, gids, rondreis kan je er voordelig bijnemen.

Moeiteloos een populair hotel met vlucht voor Luce boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit is kinderspel met behulp van ons 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Luce boeken in 5 stappen

  1. Vertrektijd, aantal gasten en reisdagen

    Je start direct met het kiezen van een vertrekdag. Men kan gaan voor een vaste datum waar je niet omheen kunt of een wat ruimer tijdsbestek van bijv. 10 dagen. Selecteer ook de ideale duur van jouw reis (bijv. 13-14 dagen). Selecteer gelijk de grootte van het reisgezelschap. Kies het aantal volwassenen, kinderen en baby’s. Advies: vaak kan men meerdere kamers / indelingen kiezen.

  2. Vertrekluchthaven

    Kies een luchthaven waar je vandaan wilt vertrekken. De meeste toeristen worden vervoerd vanaf de luchthavens Amsterdam Schiphol en Eindhoven. Niet zelden zijn de regionale / buitenlandse vliegvelden als Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Bremen, Düsseldorf, Keulen een stuk goedkoper. Kijk wel naar de benodigde tijd om op het vliegveld te komen.

  3. Gewenste verzorging

    Een hotel met logies of wens je ook een uitgebreid ontbijt? Andere mogelijkheden zijn halfpension (dit is inclusief ontbijt en diner ’s avonds), en volpension of all-inclusive. In dat geval is alles wat met eten en drinken te maken heeft inbegrepen in het arrangement. Kies tenslotte de maximale tarieven p.p. (tot bijv. €1250).

  4. Andere wensen kiezen

    Jij bepaalt nu wat jij belangrijk vindt. Als voorbeeld noemen we resort sterren, zoover beoordeling, afstand tot het water en verblijf-eigenschappen zoals buffetrestaurant of kluisjes. Tevens kan men kiezen voor een thema als rust & comfort. Met zoektermen als kidsclubs boek je eenvoudig een goedkope gezinsvakantie in Luce.

  5. Direct online vakantie boeken

    Het systeem toont nu een tabel met de goedkoopste reizen die rijmen met jouw voorkeuren. Ga verder naar de vakantie van jouw voorkeur, bekijk of alle details kloppen (vertrekdag, tijdstip) en controleer de tarieven. Is alles correct? Op dat moment kan jezonder moeite online de vakantie vastzetten. Belangrijk: zorg ervoor dat alle informatie die je invoert 100% klopt. De betaling kan je doen met een aantal betaalopties waaronder iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving.


vakantie-pakketreis-luce-slovenie

FAQ met meer informatie en vragen

Hoe zit het met het reisadvies voor Luce?

Het actuele reisadvies is: positief. Op www.nederlandwereldwijd.nl (van Buitenlandse zaken) check je wat nu het reisadvies is. Vind je het moeilijk dreigingen in te schatten? We onderscheiden 3 kleuren: geel (jouw veiligheid loopt risico), oranje (uitsluitend noodzakelijke reizen maken) of rood (100% vermijden). Groen houdt in: geen bijzondere risico’s, echte veiligheid.

Wat is de beste reistijd voor Luce?

Als je bezig bent het plannen van de vakantie, is het noodzakelijk te weten wat een geschikte reisperiode is. De gemiddeld temp. hier is 17°C. De warmste maand in het jaar is juli (zo’n 31 graden). De laagste temperatuur is doorgaans 9℃ graden in december. De geschiktste reistijd voor Luce is de periode juni t/m augustus. Verderop bekijk je de actuele weersverwachting.

Wat is een goed vakantieverblijf?

In deze Slovenische regio veel variatie in hotels. Het loopt van simpele en voordelige 1 of 2 sterren hotels tot en met indrukwekkende luxe 5-sterren resorts. Veel gekozen opties zijn o.a. Apartment Ocepkov Gaj en Hotel Mangart. Check zeker de zoover beoordelingen en bekijk aspecten die minimaal aanwezig moeten zijn. Je kunt denken aan bar/disco & toegankelijkheid voor mindervaliden.

Wat te doen in Luce?

Dit is een veelzijdig gebied, met mogelijkheden voor iedereen. De inspirerende streek voor een kindvriendelijke vakantie, stellen en mensen op leeftijd. Ga op ontdekkingstocht in de schitterende historische steden. In de regio ontdek je verschillende musea en kerken. Of kom rustig bij midden in de schitterende natuur. Ontdek ook de lokale gastronomie. De traditionele Slovenische inwoners zijn erg vriendelijk.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


All-inclusive met vlucht boeken

Een onbezorgde Luce all-inclusive houdt in dat al het eten, drinken met een aantal andere services bij de prijs zijn inbegrepen. Het is enorm in opkomst en daar staan wij niet van te kijken. Zorgen om geld zul je tijdens de vakantie niet hebben, eten (+ snacks) en drankjes aan de bar zijn onbeperkt en de kosten zijn dus volledig vooraf in te schatten. Jij hoeft uitsluitend te betalen voor gidsen, excursies en cadeautjes. Hierdoor heb jij een heerlijke ontspannen vliegvakantie naar Luce met toffe culturele trips en bezoeken aan bezienswaardigheden.

  • Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks tegen een ongelooflijk lage prijs.
  • Verschillende eetmogelijkheden en barretjes.
  • Veel hotels bieden doorgaans een groot buffet aan. Nog beter zijn hotels met à la carte restaurants.
  • In bepaalde omstandigheden zijn bezigheden op de resorts zoals duiken & kuurbaden ook voor rekening van het hotel.
  • Normaal geldt: de echt goede restaurants vind je in de 5-sterren hotels.
  • De beste all-inclusive hotels in Luce zijn onder andere Herbal Glamping Ljubno & Apartment Ocepkov Gaj.

Actueel weerbericht Luce

Wil je meer weten over het actuele weerbericht in Slovenië. In de tabel check je de voorspelling voor deze week. De jaartemperatuur is hier zo’n 17 graden celcius.


Overzicht met last-minute vliegvakanties

Wil je niet wachten, maar morgen (dinsdag 30 april 2024), volgende week (maandag 6 mei 2024) of eventueel volgende maand (woensdag 29 mei 2024) al naar de zon? Dan maak jij de keuze uit een last-minute reis naar Luce. Standaard komt het voor dat de grote ketens nog enkele lege kamers hebben. Niemand zit te wachten op ongeboekte kamers. Zo kan jij voor een dubbeltje op de voorste rang zitten. Diverse reisbureaus werken met kortingen van maar liefst €250 p.p. Een extra leuke bijkomstigheid van last-minute je vakantie boeken is dat je al precies weet wat het weer is. Je kunt eenvoudig opzoeken waar het nu warm weer is.

  • Last-minute betekent dat je een paar weken voor vertrek boekt.
  • In het bijzonder de grote hotelketens willen zo af van de laatste kamers.
  • Jij kan profiteren van mooie kortingen tot wel €525 per persoon.
  • Je kunt eenvoudig zoeken op bestemmingen waar de zon schijnt
  • De keerzijde is dat je niet alle hotels kunt kiezen.

De beste touroperators voor jouw vakantie naar Luce

  1. Corendon: Vliegt naar veel bestemmingen.
  2. Vakantiediscounter: Afwisselend aanbod aan resorts.
  3. Tui: Boeken bij een betrouwbare organisatie.
  4. Sunweb: Ervaar het gemak van een all-inclusive reis.
  5. Reisknaller: Werkt met veel bestemmingen.
  6. BeachCheck: Gemakkelijk en snel een vakantie boeken.
  7. Suntip: Enorm aanbod appartementen en hotels.
  8. Alltours: Duidelijkheid in de kosten met een all-inclusive vakantie.
  9. Stip reizen: Prettige website met scherpe deals.
  10. Prijsvrij: Heel veel positieve reviews van klanten.

Goedkoop vliegen naar Luce

Een pakketreis is natuurlijk niet verplicht. Een andere mogelijkheid is een los vliegticket (tip: gebruik handige zoekmachines zoals Gate1.nl) en een hotel zoeken op (tip: gebruik handige zoekmachines als hotelspecials.nl). Het pluspunt is dat je het helemaal kunt samenstellen zoals jij dat wil. Jij kan kiezen uit meerdere vluchten van verscheidene maatschappijen als British Airways (BA) of Icelandair (FI). Verder kan je terecht bij tientallen resorts / hotels of vakantiewoningen. Belangrijk: het is zo dat jij alle onderdelen los boekt en je hebt geen SGR garantiefonds. Ook de transfer vanaf de luchthaven in Luce naar het geboekte verblijf komt er nog bij.

Grote vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Achteraf geen onverwachte kosten.
  2. Vueling: Snel je boeking inzien en wijzigen.
  3. Ryanair: Duidelijke en accurate vluchtschema’s.
  4. Transavia: Transparante all-inclusive prijzen.
  5. British Airways: Digitaal ticket met alle informatie.
  6. Air France / KLM: Verschillende soorte stoeltypes beschikbaar.
  7. Delta Air Lines: Informatieve blog bomvol inspiratie.
  8. Easyjet: Goed bereikbare klantenservice.
  9. Lufthansa: Vluchten naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.

Plaats een reactie