Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Kavala

Op zoek naar een vliegvakantie naar Kavala in het prachtige Griekenland? Het betreft een vaak-geboekte bestemming waar steeds meer vakantiegangers hun vakantie vieren. Populair is natuurlijk een (volledig) verzorgde pakketreis met aparthotels zoals Alea Hotel Suites of bijvoorbeeld Inspira Boutique Hotel. Zoek jij een mix van ontspanning, natuur, cultuur en historie? Op deze bestemming kan je veel kanten op. Vertrek bijvoobeeld op 9 april 2024 of 8 mei 2024. Met onze vergelijker bekijk je de mooiste last minute deals van de meest bekende reisbureaus als Stip reizen en airlines als easyJet. Jouw Kavala last minute vliegreis boeken heb je binnen een paar minuten geregeld.

  • Via de onderstaande boekingssites achterhaal je de goedkoopste zonvakanties naar Kavala.
  • Deze bestemming is ideaal als je op zoek bent naar een lekker zonnetje, activiteiten & en een indrukwekkende omgeving.
  • Je kunt er alle kanten op: gewoon relaxen of juist actieve activiteiten ondernemen.
  • Rustig mediterraan klimaat met temperaturen van gemiddeld 23 graden (beste reisperiode is mei, juni en september).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Relevante gegevens betreffende dit gebied

BestemmingGriekenland
PlaatsKavala
StreekOost Macedonie En Thracie
Gem. temp overdag23 graden
HoteltipAlea Hotel Suites
Lokaal geldEuro
VoertaalGrieks
Standaard reistijd3,5 uur
Geschikt voorGezinnen met kids & jonge stellen

Kavala is een omgeving in Europa. De hoofdstad is natuurlijk Athene. Het heeft grofweg 10,6 miljoen inwoners (Griekenland) en grieks orthodox (98% wordt hier gezien als populaire godsdienst, de gesproken taal is Grieks en men hanteert hier de valuta Euro. Ook goed om te weten: het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en de votage-spanning is 220 Volt. Kavala kent het mediterraan klimaat. Gemiddeld komt de temperatuur hier uit op circa 23 graden celsius en mei, juni en september wordt beschouwd als de meest geschikte periode om het land te bezoeken. De aantrekkelijkste vliegvelden: Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER), en je moet rekening houden met een reistijd van ongeveer 3,5 uur. De tijdzone is UTC+03 (tijdsverschil: 1 uur later).


Kavala last-minute aanbiedingen

Een Kavala last-minute vakantie is ideaal als je heel flexibel bent. Vaak is het zelfs inclusief vervoer van het vliegveld naar het hotel en eten & drinken. Soms ook met auto (huur) en uitstapjes. Een speciale pakketreis duurt ten minste 24 uur en bestaat uit een combi van ten minste 2 onderdelen (zoals vliegticket en aparthotel). Waarom veel mensen hiervoor kiezen is de lage kosten en het boekingsgemak. Doorgaans is er in een contactpersoon in de buurt aanwezig. Waarom hotel en vlucht in combinatie als last-minute boeken? Hieronder benoemen we de 4 grootste voordelen.

  • Een volledig verzorgde reis tegen vaak heel lage prijzen zonder allerlei tussenpersonen.
  • Het boeken van een vakantie gaat zoveel sneller.
  • Reisorganisaties kiezen voor bulk-inkoop. Om deze reden is het financiële plaatje gunstiger dan losse onderdelen zelf boeken.
  • Deze touroperator is verantwoordelijk voor jouw last-minute pakketreis (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds, SKTB, SGRZ).

Overzicht last-minutes Kavala april 2024

Last-minute (snel vertrekken)€201,00 p.p
Huwelijksreis€393,00 voor 2 pers.
Gezinsvriendelijk€785,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€355,00 p.p
Beste beoordelingen€297,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Kavala met vlucht en hotel april 2024

Het zoeken van een vliegticket, hotel en transfer kan gerust enkele uren duren. Mede is dat een kostbare zaak. Reisbureaus als Tui of VakantieXperts zijn continu op zoek naar de heerlijkste vakantiehuizen en de goedkoopste vluchten. De inkoopteams kunnen groots en voordelig inkopen. Hierdoor betaal jij slechts een scherpe prijs voor vlucht en hotel. Verder wordt de busreis van luchthaven naar hotel (en andersom) ook geregeld. Elk hotel wordt uitgebreid geanalyseerd. Op die manier zit je standaard in de populairste aparthotels als Pegasus Hotel of uiteraard Blue View Hotel.

  • Prettige vliegtijden (Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER)).
  • Alle verblijven worden grondig bekeken.
  • Met de transfer snel op locatie. Dat is prettige arriveren!
  • Extraatjes als excursies, autohuur, gids, ruimbagage, rondreis kun je eenvoudig en voordelig toevoegen.

Moeiteloos een aantrekkelijk hotel met vlucht richting Kavala boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit doe je verrassend eenvoudig met de 5 bijgaande stappen.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Kavala boeken in 5 stappen

  1. Vertrektijd, aantal gasten en reisdagen

    Je start direct met het kiezen van een vertrekdag. De mogelijkheden zijn een vaste datum of een vertrekperiode van bijvoorbeeld 1 week. Advies: Kies ook altijd de vakantieperiode in dagen (bijv. 14-15 dagen). Selecteer als laatste met hoeveel mensen je weg wilt. Vergeet niet de leeftijden in te vullen. Als extra optie kan je kiezen of je iedereen op 1 kamer wil, of meerdere verblijven wenst.

  2. Vliegveld van vertrek

    Nu maak je een keuze voor een vliegveld. Het gros van de toeristen kiest voor de luchthavens Amsterdam Schiphol en Eindhoven. Steeds vaker zijn de wat minder bekende luchthavens als Brussel (Zaventem), Bremen, Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde) een stuk goedkoper. Houd rekening met de bereikbaarheid van de luchthaven.

  3. Kies verblijfsvorm

    Kies jij voor logies, of wil je daarbij ook een heerlijk ontbijt? Je kunt ook kiezen voor halfpension (dit is met ontbijt en diner), of (ultra) all-inclusive. Hierbij zijn maaltijden, snacks en drankjes inbegrepen in de totaalprijs. Als laatste kies je de max. prijs per persoon (onder ander tot €1050).

  4. Andere opties kiezen

    Jij bepaalt nu wat jij belangrijk vindt. Je kunt denken aan resort sterren, recensies, gunstige ligging en hotelfaciliteiten als 24-uurs receptie of windsurfen. Er bestaan ook hotel-formules gericht op o.a. kleinschalig. Door opties als aquaparken tref je razendsnel een gezinsvakantie in Kavala.

  5. Simpel en snel online vakantie boeken

    Je ziet nu een samenvatting met de mooiste reizen die kloppen met jouw voorkeuren. Kies de gewenste vakantie, verifieer de luchthaven van vertrek, de vertrektijd en controleer de actuele prijs. Heb je er een goed gevoel over? Ga dan gelijk de vakantie via internet boeken. Het is belangrijk om even goed te kijken of je alle gevraagde gegevens juist invult. Een (aan)betaling doen kan via de meest gangbare betaalopties zoals iDeal en bankoverschrijving.


vakantie-pakketreis-kavala-griekenland

Aantrekkelijke regio’s en vakantielanden


Meest gestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Welk reisadvies geldt er momenteel in Kavala?

Actueel reisadvies: positief. Meer weten? Surf naar nederlandwereldwijd.nl. Hier of het reisadvies veranderd is. Is er sprake van dreiging? Deze gebieden worden dan gemarkeerd geel (let op, er bestaan risico’s), oranje (alleen als er geen andere optie is) of rood (volledig vermijden). Groen is goed bericht: geen bijzondere risico’s, onbezorgd reizen.

Wat is de beste reistijd voor Kavala?

Wanneer jij boekt, ben je nieuwsgierig in welke reisperiode het hier (aangenaam) warm is. De gemiddeld temp. hier is 23 graden. De heetste tijd van het jaar is juli (om en nabij 30 graden). De gemiddelde laagste temperatuur is +/- 18 graden in januari. Een ideale reistijd voor Kavala is in de maanden mei, juni en september. Iets verder naar beneden volgt het weerbericht voor de komende dagen.

Wat is een goed vakantieverblijf?

In deze Griekse plaats heel veel hotels te kiezen. Variërend van low-budget verblijven met 2 sterren tot aan uitmuntende luxe 5-sterren resorts. Wat hier veel geboekt wordt zijn Lucy Hotel en Hotel Kamelia. Neem de actuele reviews kort door en bekijk aspecten die voor jou relevant zijn. Om wat te noemen: bar/disco of geschikt voor huisdieren.

Wat is er allemaal te doen in Kavala?

Er is hier van alles te beleven, voor elke vakantieganger. Het is geschikt voor meerdere gezinnen, singles en bejaarden reizen. Lekker winkelen en eten in de imposante binnensteden. Op korte afstand bezoek jij een aantal indrukwekkende gebouwen. Of probeer tot rust te komen op afgelegen plekken in de natuur. Bestel in de restaurants eens een lokale specialiteit. De lokale Griekse mensen zijn ontzettend aardig.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Waarom een all-inclusive met vlucht boeken?

Een onbezorgde Kavala all-inclusive heeft als voordeel dat het eten, snacks, dranken en verschillende extra diensten zonder kosten te gebruiken zijn. Het is enorm in opkomst en dat is niet vreemd. Binnen het resort is praktisch alles gratis, het eten is onbeperkt (net als drankjes) wat zorgt voor een goede inschatting van de kosten. Je bent alleen geld kwijt voor cadeau’s, souvenirs en tripjes. Door die situatie heb jij een heerlijke ontspannen vliegvakantie naar Kavala met geweldige tripjes naar lokale bezienswaardigheden.

  • Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks tegen een zeer laag tarief.
  • Verschillende eetmogelijkheden en barretjes.
  • Hotels en resorts werken met een buffet. Bij de meest luxe resorts vind je speciale restaurants waar je gewoon aan tafel kunt zitten.
  • In sommige gevallen zijn leuke activiteiten zoals tafelvoetbal en tennis ook inbegrepen in de totaalprijs.
  • De stelregel is: resorts met veel sterren bieden de meeste luxe.
  • De beste all-inclusive hotels in Kavala zijn bijv. Alea Hotel Suites of Lucy Hotel.

Dagelijks weerbericht Kavala

Lees nu de details over het actuele weerbericht in Oost Macedonie En Thracie. In de tabel achterhaal je de huidige voorspelling voor deze week. Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 23 ℃ graden.


Spotgoedkope last-minute vliegvakantie

Bij voorkeur morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of anders volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al naar de zon? Ga dan voor een top last-minute reis naar Kavala. Vaak is het zo dat de grote hotels nog enkele lege kamers hebben. Een ongeboekte kamer is voor niemand wenselijk. Zo kan jij voor een dubbeltje op de voorste rang zitten. Diverse reisbureaus werken met kortingen van maar liefst €200 p.p. Een extra leuke bijkomstigheid van last-minute je vakantie boeken is dat je al precies weet wat het weer is. Je kunt eenvoudig opzoeken waar het nu warm weer is.

  • Last-minute wil zeggen dat je heel snel na het boeken al vertrekt.
  • Vooral de hotels gericht op massatoerisme slijten op deze manier de kamers die in het boekingsseizoen nog niet geboekt zijn.
  • Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms enorme kortingen tot wel €375 per persoon.
  • Je kunt een vakantie boeken met zekerheid dat het mooi weer is
  • Waar je wel rekening mee moet houden is dat er vaak nog maar een select aantal hotels overblijven.

De beste touroperators Kavala

  1. Corendon: Gave last-minutes over de hele wereld.
  2. Vakantiediscounter: Enorm aanbod appartementen en hotels.
  3. Tui: Geven altijd ondersteuning indien nodig.
  4. Sunweb: Prettige website met scherpe deals.
  5. Reisknaller: Handige online omgeving voor meer informatie.
  6. BeachCheck: Meerdere all-inclusive deals voor verschillende landen.
  7. Suntip: Zekerheid van ANVR en SGR.
  8. Alltours: Boek een tijdelijke reisverzekering bij je vakantie.
  9. Stip reizen: Keuze uit de mooiste reizen.
  10. Prijsvrij: Een onbezorgde vliegreis boeken.

Goedkoop vliegen naar Kavala

Een pakketreis boeken is niet de enige optie. Een andere mogelijkheid is een los vliegticket (gebruik hiervoor tools als CheapTickets.nl) en zelf een hotel zoeken (gebruik hiervoor hotelvergelijkers zoals Tripadvisor). Het handige hiervan is dat je meer grip hebt op je eigen reis. Dagelijks zijn er nogal wat vluchten van uiteenlopende vliegmaatschappijen als Bulgaria Air (FB) en Iran Air (IR). Tevens is er een aanbod van tal van hotelformules of losse woningen. Er is ook een nadeel: je draagt alle aansprakelijkheid voor de boeking en krijgt bij problemen geen hulp / ondersteuning. Ook vervoer van de luchthaven in Kavala naar jouw accommodatie is voor eigen rekening.

Populaire vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Thuis de instapkaart afdrukken.
  2. Vueling: Vertrekken van verschillende vliegvelden.
  3. Ryanair: Scherpe deals i.c.m. huurauto en hotel.
  4. Transavia: Boek direct ook een huurauto en hotel.
  5. British Airways: Inchecken via internet vanuit huis.
  6. Air France / KLM: Vind eenvoudig jouw ideale bestemming.
  7. Delta Air Lines: Altijd behulpzame stewardessen.
  8. Easyjet: Vooraf je stoel kiezen.
  9. Lufthansa: Vind eenvoudig jouw ideale bestemming.



Accomodaties & hotels in deze regio:

Plaats een reactie