Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Gerlos

Ben jij toe aan een vliegvakantie naar Gerlos in het prachtige Oostenrijk? Dit is niet voor niets een vaak-geboekte locatie waar je voldoende kunt beleven. Je kunt hier uitstekend terecht voor een luxe pakketreis met een appartement als Panoramahotel Fliesserhof of juist Apparthaus Carolin. Mag jij graag nieuwe plekken ontdekken? Iedereen kan zich hier wel vermaken. Bekijk aanbiedingen met vertrekdatum 7 november 2024 en 2 december 2023. Op vliegvakantievergelijken.nl tref je vergelijk je de populairste last minute deals van landelijke reisbureaus als Tui en vliegmaatschappijen als Pobeda. Jullie Gerlos last minute vliegreis boeken is zo geregeld.

  • Op vliegvakantievergelijken.nl tref je tref je de mooiste zonvakanties naar Gerlos.
  • Ideaal als je houdt van fijne temperaturen, cultuur & prachtige winkels.
  • Voldoet aan ieders wensen: lekker bijkomen of juist lekker veel ondernemen.
  • Rustig zeeklimaat en landklimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 16 graden (aanrader is de periode mei en september).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Relevante informatie wat betreft de streek

VakantiebestemmingOostenrijk
PlaatsGerlos
RegioTirol
Gemiddelde temp overdag16 graden
Leuk hotelPanoramahotel Fliesserhof
Lokaal geldEuro
VoertaalDuits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars
Gemiddelde reistijd2 uur
Geschikt voorGroepsreizen en alleenreizenden

Gerlos is een omgeving in Europa. De hoofdstad is Wenen. Er zijn meer dan 8,2 miljoen inwoners (Oostenrijk) en rooms-katholiek (78%), protestants is een populaire religie, de gesproken taal is Duits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars en de valuta is Euro. Belangrijk: het kengetal is +43 en de elektra is 220 Volt. Gerlos kent het zeeklimaat en landklimaat. De temperatuur over het hele jaar (gemiddelde, overdag) is 16 graden celsius en mei en september wordt gekenmerkt als de beste vakantietijd. De meest gekozen vliegvelden: Innsbruck (INN), Linz, (LNZ), Salzburg (SZG), Wenen (VIE), en de reistijd is in het meest gunstige geval zo’n 2 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


Gerlos last-minute aanbiedingen

De Gerlos last-minute vakantie is ideaal als je heel flexibel bent. In de regel is het met inbegrip van vervoer vanaf de luchthaven en zijn alle hapjes en drankjes ook inclusief. Wanneer je boft ook plaatselijk vervoer (autohuur) en excursies. Een speciale pakketreis is altijd op basis van minimaal 1 nacht en is altijd een gecombineerde reis met ten minste twee reis aspecten(onder andere busreis met resort). Waarom veel mensen hiervoor kiezen is het gemak en de besparing. Dikwijls is er een Nederlands aanspreekpunt op locatie aanwezig. Waarom hotel + vlucht samen als last-minute boeken? Hieronder benoemen we de 4 grootste voordelen.

  • Een luxe en verzorgde reis tegen een zeer scherpe prijs met 1 aanspreekpunt.
  • Het boeken van een vakantie gaat zoveel sneller.
  • Reisorganisaties kiezen voor bulk-inkoop. Vandaar is het een stuk voordeliger dan alles zelf uitzoeken.
  • Je touroperator draagt de verantwoordelijkheid voor jouw last-minute pakketreis (SKTB, SGRZ, Thuiswinkel Waarborg, Calamiteitenfonds, SGR).

Voorbeelden last-minutes Gerlos april 2024

Last-minute (binnen 7 dagen vertrek)€163,00 p.p
Jonge mensen met relatie€318,00 voor 2 pers.
Met kinderen€637,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€286,00 p.p
Beste deal€240,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Gerlos met vlucht en hotel april 2024

Zelf een vliegticket, hotel en transfer uitzoeken is een ingewikkelde klus. Evengoed is het hartstikke duur. Reisbureaus als Vakantiediscounter en o.a. VakantieXperts reserveren altijd de heerlijkste accommodaties en de goedkoopste vluchten. Zij kunnen dit enorm voordelig boeken. Dat resulteert in een verrassend lage prijs voor een totale reis. Eveneens wordt de bus vanaf verblijf naar vliegveld (en vice versa) ook mogelijk gemaakt. Elk (apart)hotel wordt uitgebreid geanalyseerd. In het aanbod vind je dan ook alleen de interessantste hotels als Appartementen Renaldo of natuurlijk Hotel Moderle.

  • Top vliegtijden (Innsbruck (INN), Linz, (LNZ), Salzburg (SZG), Wenen (VIE)).
  • Alle verblijven zijn grondig gecheckt.
  • Transfer is vaak inbegrepen. Dat is prettige arriveren!
  • Extra diensten autohuur, gids, excursies, ruimbagage, rondreis direct reserveren.

Moeiteloos een gunstig hotel met vlucht in Gerlos boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit is kinderspel met behulp van ons 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Gerlos boeken in 5 stappen

  1. Datum van vertrek, aantal dagen en reisgenoten

    In de eerste stap geef je aan wanneer je wil vertrekken. Je kunt kiezen voor gewoon één vertrekdag (als je niet anders kunt) of een flexibele periode. Selecteer ook hoe lang je precies weg wil (bijv. 6-10 dagen). Kies als laatste het aantal personen dat mee op reis gaat. Vul in hoeveel volwassenen (16-plus), kinderen (2-15 jaar) en baby’s (0-1jaar) meegaan. Als extra optie kan je meteen kiezen hoeveel personen op elke kamer komen.

  2. Vliegveld van vertrek kiezen

    Je kunt kiezen uit verschillende luchthavens. De meeste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol of Eindhoven. Niet zelden zijn de wat minder bekende luchthavens als Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Bremen, Keulen, Brussel (Zaventem) zeer lucratief om je vakantie te beginnen. Check goed de benodigde tijd om op het vliegveld te komen.

  3. Kies jouw type verzorging

    Wil je enkel logies, of wil je ook ontbijt in het hotel? Extra opties: halfpension (dit is 1 warme maaltijd plus ontbijt), en niet te vergeten volledig all-inclusive. Als je hiervoor kiest is al het eten en drinken inbegrepen in de totaalprijs. Nu bepaal je het budget (p.p). (limiet van bijvoorbeeld €700).

  4. Andere wensen kiezen

    Je kunt nu kiezen voor zaken waar jij waarde aan hecht. Hierbij moet je denken aan 3 of 5 sterren, beoordelingscijfer, de ligging van de accommodatie en resort-faciliteit zoals lounge en gamesroom. Je kunt ook een thema selecteren zoals ontspanning. Aan de hand van filters als speeltuinen boek je eenvoudig een goedkope gezinsvakantie in Gerlos.

  5. Vakantie boeken kan online

    Er volgt nu een tabel met de beste reizen die matchen met jouw droomvakantie. Ga door naar een aantrekkelijk resort, kijk even na of de vertrekdag + tijdstip nog kloppen en bekijk of de prijs nog klopt. Is alles correct? Ga dan binnen enkele minuten online de vakantie vastzetten. Belangrijk: zorg ervoor dat je alle gevraagde gegevens juist invult. De betaling geschiedt via een aantal betaalopties waaronder iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving.


vakantie-pakketreis-gerlos-oostenrijk

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe zit het met het reisadvies voor Gerlos?

Actueel reisadvies: positief. Wil je weten wat er speelt? Ga naar nederlandwereldwijd.nl. Hier zoek je eenvoudig het reisadvies. Kent het gebied acute dreiging? Er zijn diverse type waakzaamheid niveaus: geel (let op: er zijn veiligheidsrisico’s), oranje (alleen als je echt niet anders kunt) of rood (bezoek deze regio niet). Groen houdt in: er is geen bijzondere situatie, 99,9% veilige regio.

Wat is de beste reistijd voor Gerlos?

Op het moment dat je een vakantie zoekt, is het noodzakelijk te weten wat een goede reisperiode is. De jaartemperatuur is hier 16 graden. De warmste maand in het jaar is juli (ongeveer 26 graden). De laagste temperatuur is +/- 5℃ graden in januari. Een ideale reistijd voor Gerlos is de periode mei en september. Onderstaand tref je het 5 daagse weerbericht.

Welk vakantieverblijf raden jullie aan?

In deze Oostenrijkse bestemming voldoende hotel aanbod. Dat gaat van lage budget verblijven met 2 sterren tot populaire formidabele luxe 5-sterren resorts. Wat hier veel geboekt wordt zijn Gerlos Mountain Estate en Hotel Zur Schonen Aussicht. Check zeker de zoover beoordelingen en check factoren die 100% zeker in orde moeten zijn. Bijvoorbeeld comfort & een goed zwembad.

Wat zijn leuke dingen om te doen in Gerlos?

Er is hier een prachtige omgeving, iedereen kan hier genieten van een onbezorgde vakantie. Een ideale plek voor gezinnen met kids, huwelijksreizen en senioren trips. Ga op avontuur in de oude omliggende plekjes. In de regio bezoeken jullie een aantal beroemde plekken. Of zoek de stilte en rust op in de natuur of aan het water. Tip: plan een avondje uit-eten in een traditioneel restaurant. De traditionele Oostenrijkse inwoners zijn erg vriendelijk.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Waarom een all-inclusive met vlucht boeken?

Een ontspannen Gerlos all-inclusive heeft als voordeel dat al het eten, drinken evenals verschillende activiteiten helemaal kosteloos zijn. Het is erg populair al zal je dat niet verbazen. De portemonnee kun je in de hotelkamer houden, het eten is onbeperkt (net als drankjes) wat maakt dat je vooraf precies weet wat je kwijt zult zijn. Betalen hoeft slechts voor bijv. cadeau’s, souvenirs en tripjes. Zo beleven jullie een onbezorgde vliegvakantie naar Gerlos met geweldige tripjes naar lokale bezienswaardigheden.

  • ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken tegen 1 scherpe prijs.
  • Altijd genieten van heerlijke lokale lekkernijen.
  • Veel van de resorts schotelen de gasten een buffet voor. Nog beter zijn hotels met luxe restaurants met menukaart.
  • Regelmatig zijn andere activiteiten als voetballen & tennis ook inclusief.
  • In principe is het zo: de echt goede restaurants vind je in de 5-sterren hotels.
  • De beste all-inclusive hotels in Gerlos zijn Panoramahotel Fliesserhof & Gerlos Mountain Estate.

Actueel weerbericht Gerlos

Achterhaal altijd het actuele weerbericht in Tirol. In de tabel bekijk je de weersvoorspelling voor de komende periode. De gemiddelde temperatuur is 16 graden.


Snel vertrekken met een last-minute vliegvakantie

Wil jij morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al op vakantie? Kies in dat geval voor een last-minute reis naar Gerlos. Doorgaans is het zo dat de bekende hotels gericht op het massatoerisme wat onderbezet zijn. De hotels zoeken vanzelfsprekend naar gasten voor deze overgebleven kamers. Zodoende kan jij relatief goedkoop terecht in de normaal dure resorts. Verschillende touroperators hanteren kortingen van maar liefst €275 p.p. Wat ook fijn is aan kort voor vertrek je vakantie regelen is de zekerheid van het weer. Je kunt eenvoudig opzoeken waar het nu warm weer is.

  • Last-minute wil zeggen dat je een paar week voor vertrek pas boekt.
  • Met name de grootschalige resorts pakket zo uit met de kamers die dreigen leeg te staan.
  • Last-minute boekers profiteren van behoorlijke kortingen oplopend tot €525 per persoon.
  • Je weet al precies hoe het weer is
  • Een minpunt is dat er minder keuze in hotels is.

Top 10 touroperators Gerlos

  1. Corendon: Duidelijke informatie en gebruiksvriendelijke website.
  2. Vakantiediscounter: Uitgebreide betaalmogelijkheden.
  3. Tui: Volgende week al vertrekken naar je bestemming!
  4. Sunweb: Genieten van luxe hotels en excursies.
  5. Reisknaller: Uitermate geschikt voor gezinnen.
  6. BeachCheck: Maximaal boekingsgemak.
  7. Suntip: Verrassend en gemakkelijk.
  8. Alltours: Meedenkende klantenservice.
  9. Stip reizen: Snel en eenvoudig zoeken en filteren.
  10. Prijsvrij: Ervaar het gemak van een all-inclusive reis.

Goedkoop vliegen naar Gerlos

Er is natuurlijk meer dan een pakketreis. Je kunt ook een los vliegticket (bijvoorbeeld via scripts zoals Vliegtarieven.nl) en een los hotel regelen (er zijn hiervoor handige zoekmachines als lookingforbooking.nl). Wat hier leuk aan is, is dat je jouw vakantie zelf kunt samenstellen. Je hebt een ruime keuze uit bijzonder veel vluchten van toonaangevende maatschappijen zoals American Airlines (AA) of Transavia (HV). Verder heb je de keuze uit tientallen aparthotels & vakantievilla’s. Onderschat het niet: je bent verantwoordelijk voor alle boekingen en moet zelf problemen oplossen. Ook het vervoer vanaf het vliegveld in Gerlos richting jouw verblijf dien je zelf te organiseren.

Populaire vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Uitstekende klantenservice.
  2. Vueling: Optioneel voordelige autoverhuur.
  3. Ryanair: Goed bereikbare klantenservice.
  4. Transavia: Vliegen vanaf schiphol of andere vertreklocatie.
  5. British Airways: Volop inspiratie voor nieuwe bestemmingen.
  6. Air France / KLM: Eenvoudig online inchecken.
  7. Delta Air Lines: Veilig en vertrouwd online boeken.
  8. Easyjet: Inchecken via internet vanuit huis.
  9. Lufthansa: Boek een enkeltje of een retourtje.



Accomodaties & hotels in deze regio:

Plaats een reactie