Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Beldibi

Heb jij wel oren naar een vliegvakantie naar Beldibi in het prachtige Turkije? Dit is een fantastische omgeving waar iedereen kan genieten van een fijne reis. Veel vakantiegangers kiezen voor een comfortabele pakketreis met aparthotels zoals Sunconnect Sea World Resort Spa en Maya World Beach Hotel. Mag jij graag nieuwe plekken ontdekken? Op deze bestemming kan je veel kanten op. Bekijk aanbiedingen met vertrekdatum 23 januari 2024 of 28 december 2023. Met behulp van deze vergelijker reserveer je de meest aantrekkelijke last minute deals van landelijke reisbureaus als Stip reizen en airlines als Air France. Je Beldibi last minute vliegreis boeken gaat veilig en snel online.

  • Op vliegvakantievergelijken.nl tref je tref je de goedkoopste zonvakanties naar Beldibi.
  • Ideaal als je houdt van een aangenaam klimaat, rijke historie of natuur.
  • Enorm afwisselend: even lekker bijkomen of juist een actieve vakantie.
  • Een steppeklimaat en mediterraan klimaat met temperaturen van gemiddeld 20 graden (aanrader is de periode mei tot half juni, september en oktober).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Relevante aspecten inzake dit gebied

BestemmingTurkije
PlaatsBeldibi
StreekAntalya
Temperatuur (gemiddeld)20 graden
Leuk hotelSunconnect Sea World Resort Spa
Regionaal geldTurkse lira (TRY)
VoertaalTurks
Beoogde reistijd5 uur
Geschikt voorMeerdere gezinnen en singlevakanties

Beldibi ligt in Europa. De hoofdstad is Ankara. Hier wonen om en nabij 74,7 miljoen bewoners (Turkije) en moslim (99,8%) is een populaire religie, de voertaal is Turks en je kunt hier betalen met Turkse lira (TRY). Een tip van praktische aard: de landcode is +90 en de elektra-spanning is 220 Volt. Beldibi heeft het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temp. (overdag) is 20 graden celsius en mei tot half juni, september en oktober is een aanbevolen reisperiode. De aantrekkelijkste vliegvelden: Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST), en de reistijd is in het meest gunstige geval ruim 5 uur. De tijdzone is UTC+03 (tijdsverschil: 1 uur later).


Beldibi last-minute aanbiedingen

Zo’n Beldibi last-minute vakantie wil zeggen dat er slechts een paar weken tussen boeken en vertrekken zit. Bij een gemiddelde reis is het zelfs inclusief vervoer van het vliegveld naar het hotel en eten & drinken. Af en toe ook met excursies en een huurauto. Een concrete pakketreis heeft minimaal 1 overnachting en wordt gevormd door in ieder geval 2 verschillende diensten (bijv. busreis met hotel). Aantrekkelijke aspecten zijn de lage kosten en het boekingsgemak. Vragen kun je bovendien altijd stellen aan het lokale aanspreekpunt. Waarom hotel plus vlucht gecombineerd als last-minute boeken? 4 handige voordelen.

  • Een luxe en verzorgde reis tegen een scherp tarief met 1 aanspreekpunt.
  • Je hoeft vlucht, hotel en transfer niet allemaal zelf uit te zoeken.
  • Reisorganisaties kopen vluchten en hotelkamers op grote schaal in. Op basis daarvan ben je veel minder kwijt dan zelf alle losse aspecten boeken.
  • De gekozen touroperator is volledig verantwoordelijk voor jouw last-minute pakketreis (Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg, ANVR, SGRZ, SKTB).

De beste last-minutes Beldibi april 2024

Last-minute vakantie€152,00 p.p
Stelletjes€296,00 voor 2 pers.
Gezinnen€593,00 voor 4 pers
Ultra All-Inclusive€266,00 p.p
Beste prijs / kwaliteit€223,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Beldibi met vlucht en hotel april 2024

Het opzoeken van vliegtickets, hotels en transfers duur lang en levert veel stress op. Eveneens vind je niet snel een goede deal. Reisbureaus als Prijsvrij.nl en De Jong Intra zoeken voor jou demeest unieke hotelkamers en de goedkoopste vluchten. Doordat dit op grote schaal gebeurt zijn de prijzen laag. Wat dit oplevert? Natuurlijk een zeer voordelige reis die je zelfstandig niet kunt realiseren. Evenzeer wordt het vervoer van en naar het hotel meestal ook geregeld. Elk resort wordt grondig gecheckt voordat het aangeboden wordt. Op die manier zit je standaard in de beste accommodaties/hotels als Dosinia Luxury Resort en Kalamar Hotel.

  • Voordelige vliegtijden (Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST)).
  • Alle verblijven zijn grondig onderzocht.
  • Transfer bij aankomst en vertrek. Een zorgeloos gevoel.
  • Andere producten die je misschien handig vindt zoals ruimbagage, excursies, verzekeringen, gids, rondreis voor een lage prijs boeken.

Onmiddellijk een gunstig hotel met vlucht richting Beldibi boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit is kinderspel met behulp van ons 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Beldibi boeken in 5 stappen

  1. Aankomsttijd, reisduur een aantal reizigers

    Je begint altijd met de vertrekdag. Jij kan kiezen uit een vaste datum of juist flexibel (de gekozen dag plus of minus 1 dag). Maak ook een keuze voor het aantal vakantiedagen (bijv. 1 week). Selecteer als laatste de omvang van het reisgezelschap. Kies het aantal volwassenen, kinderen en baby’s. Optioneelis er de mogelijkheid meerdere kamers te boeken.

  2. Vertrek-vliegveld

    Je kunt kiezen uit verschillende luchthavens. De meeste toeristen worden vervoerd vanaf de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol. Zo nu en dan zijn luchthavens als Brussel (Zaventem), Keulen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde) ook interessant om te vertrekken. Het is ook goed om te kijken naar de benodigde tijd om op het vliegveld te komen.

  3. Verblijfsvorm kiezen

    Een hotel met logies of vind je het prettig om ’s ochtends te ontbijten? Alternatieve mogelijkheden zijn halfpension (dit is 1 warme maaltijd plus ontbijt), en all-inclusive. In dat geval zijn ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes ook inclusief. Als laatste kies je de max. prijs per persoon (bijv. tot max €1250).

  4. Jouw overige wensen

    Met behulp van filters kan je jouw reis verder personaliseren. Je kunt denken aan 4 of 5 sterren, reviews, afstand tot verschillende hotspots en resort-faciliteit zoals roomservice of darts. Er bestaan ook hotel-formules gericht op o.a. luxe. Aan de hand van keuzemogelijkheden als speeltuinen boek je eenvoudig een goedkope gezinsvakantie in Beldibi.

  5. Vakantie boeken via internet

    Het systeem toont nu een tabel met matchende reizen die kloppen met jouw opgegeven wensen. Ga verder naar de vakantie van jouw voorkeur, controleer goed of het tijdstip van vertrek nog hetzelfde is en controleer de actuele prijs. Is alles correct? Op dat moment kan jezonder moeite via internet de vakantie boeken. Controleer of je alle namen goed invult (zoals op het paspoort staat). De betaling geschiedt via o.a. iDeal, bankoverschrijving, een kredietkaart of Paypal.


vakantie-pakketreis-beldibi-turkije

FAQ met meer informatie en vragen

Wat is het reisadvies voor Beldibi?

Het actuele reisadvies luidt: neutraal. Wil je weten wat er speelt? Ga naar nederlandwereldwijd.nl. Hier is te zien wat de huidige situatie is. Kent het gebied acute dreiging? Er wordt onderscheid gemaakt tussen geel (let op: er zijn veiligheidsrisico’s), oranje (uitsluitend advies voor noodzakelijke trips) of rood (volledig vermijden). Groen betekent: je hoeft je nergens zorgen om te maken, veilig om te reizen.

Wat is de beste reistijd voor Beldibi?

Als je een vakantie gaat regelen, is het wel zo makkelijk dat je weet welke reisperiode wordt aangeraden. De gemiddelde temperatuur is 20 graden °C. De hoogste temperatuur vinden we in augustus (gemiddeld 32 graden). De laagste gemeten gem. temp is om en nabij 12℃ in januari. De aangeraden reistijd voor Beldibi is tijdens mei tot half juni, september en oktober. Verderop bekijk je het huidige weer.

Welk vakantieverblijf moet ik boeken?

In deze Turkse regio veel hotels gevestigd. Dat gaat van lage budget resorts met maximaal 2 sterren tot de kolossale luxe 5-sterren resorts. Veel geboekte hotels zijn Hotel Selcukhan en Incekum West Hotel. Neem de actuele reviews kort door en zoek naar aspecten waarvan jij vindt dat het op orde moet zijn. Bijv. disco of een goed zwembad.

Wat zijn leuke activiteiten in Beldibi?

Er is een grote mate van afwisseling, iedereen kan hier genieten van een onbezorgde vakantie. Een leuke locatie voor meerdere gezinnen, alleenstaanden en bejaarden. Heerlijk verdwalen in de historische binnenstad. In de omgeving bezoeken jullie meerdere musea en kerken. Of komt tot rust tussen de flora en fauna buiten. Er zijn verschillende lokale gerechten die je beslist eens moet proberen. Deze Turkse inwoners zijn erg vriendelijk.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Het gemak van een all-inclusive met vlucht

Een luxe Beldibi all-inclusive wil zeggen dat het eten, snacks, dranken en verschillende extra diensten volledig inclusief zijn. We zien deze vorm steeds meer en raar is het niet. Je hoeft niet steeds aan de kosten de denken, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen en het is vooraf precies duidelijk wat de kosten zijn. Het enige dat wel geld kost zijn cadeau’s, souvenirs en tripjes. Zo beleven jullie een onbezorgde vliegvakantie naar Beldibi met daarbij bezoekjes aan diverse top bezienswaardigheden.

  • Maaltijden en dranken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  • Veelzijdig eettentjes met diverse gerechten.
  • De meeste hotels bieden doorgaans een groot buffet aan. Bij de meest luxe resorts vind je 1 of meerdere à la carte restaurants.
  • Dikwijls zijn overige activiteiten zoals minigolf en mountainbiken ook bij de vakantie inbegrepen.
  • Vuistregel: in de hotels met de meeste sterren wordt je het beste verwend.
  • De beste all-inclusive hotels in Beldibi zijn Sunconnect Sea World Resort Spa & Hotel Selcukhan.

Actueel weerbericht Beldibi

Achterhaal altijd het actuele weerbericht in Antalya. In de tabel vind je de weersvoorspelling voor de komende week. De gemiddelde temperatuur is 20 ℃.


Snel vertrekken met een last-minute vliegvakantie

Bij voorkeur morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of misschien volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al je koffers pakken? Zoek dan specifiek naar een last-minute reis naar Beldibi. Dikwijls zien we dat de grote ketens wat onderbezet zijn. Geen enkel hotel wil lege kamers. Zo kan jij voor een dubbeltje op de voorste rang zitten. Bij de prijsstunters kun je soms boeken met hoge kortingen tot meer dan €625 p.p. Wat ook fijn is aan last-minute je vakantie boeken is de zekerheid van het weer. Zo voorkom je teleurstellingen.

  • Last-minute wil zeggen dat je een paar week voor vertrek pas boekt.
  • Vooral de bekende grote ketens slijten zo de laatste boekingen.
  • Slimme consumenten boeken met interessante kortingen tot wel €400 per persoon.
  • Je kunt een vakantie plannen gebaseerd op het 14-daagse weerbericht
  • Aan de andere kant is het wel zo dat je last-minute niet in elk hotel terecht kunt.

Top 10 touroperators Beldibi

  1. Corendon: Duidelijk en zonder kleine lettertjes.
  2. Vakantiediscounter: Klantenservice die met je meedenkt.
  3. Tui: Eenvoudig en veilig online boeken en betalen
  4. Sunweb: Altijd voordelig en leuke kortingsacties.
  5. Reisknaller: Mooiste reizen binnen en buiten Europa.
  6. BeachCheck: Prachtige vakanties met zorg samengesteld.
  7. Suntip: Keuze uit de mooiste reizen.
  8. Alltours: Gave last-minutes over de hele wereld.
  9. Stip reizen: Prettige website bomvol inspiratie.
  10. Prijsvrij: Een uitstekend aanbod in alle populaire landen.

Goedkoop vliegen naar Beldibi

Een pakketreis biedt veel voordelen, maar er is meer mogelijk. De andere optie is namelijk een los vliegticket (tip: gebruik handige vergelijkers zoals Skyscanner) en op eigen houtje een Hotel regelen (er bestaan zoekmachines als Expedia.nl). Het pluspunt is dat je jouw vakantie zelf kunt samenstellen. Jij kan kiezen uit honderden vluchten van populaire vliegmaatschappijen als Air Canada (AC) en Onur Air (8Q). Ook onderscheiden we ontzettend veel hotels / resorts en verblijven. Onderschat het niet: je moet zelf het reisschema bewaken en je hebt geen SGR garantiefonds. Ook vervoer van de luchthaven in Beldibi naar het vakantieverblijf is voor eigen rekening.

Erkende vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Veel goede reviews van klanten te vinden.
  2. Vueling: Vliegt naar tientallen bestemmingen.
  3. Ryanair: Eventueel een auto bijboeken.
  4. Transavia: Goed bereikbare klantenservice.
  5. British Airways: Gratis onilne inchecken.
  6. Air France / KLM: Eenvoudig online vlucht wijzigen.
  7. Delta Air Lines: Inchecken via internet vanuit huis.
  8. Easyjet: Altijd voldoende beenruimte en comfort.
  9. Lufthansa: Eventueel een auto bijboeken.



Accomodaties & hotels in deze regio:

Plaats een reactie