Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

BelleVue Deauville aanbieding

Bellevue Deauville is een 3-sterren verblijf gelegen in Havana (in het gebied Ciudad De La Habana, Cuba). Je kunt er al naartoe vanaf €803 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 30 graden en de meest ideale reisperiode is november t/m april. Bekijk de Cubaanse cultuur en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Online vind je steeds weer de beste deals van reisbureau’s zoals Suntip en Eliza was here en een vliegreis met TAP Air Portugal vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Keulen, Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfBelleVue Deauville
Classificatie3 sterren
PlaatsHavana
GebiedCiudad De La Habana
BestemmingCuba
Temperatuur (gemiddeld)30 °C
Vliegtijd (gemiddeld)11 uur
Populair bijBruidsparen of kinderen
SpreektaalSpaans
BetaalmiddelCubaanse peso (CUP)

Speciale informatie betreffende jouw bestemming
Goedkoop naar BelleVue Deauville vliegen? Dit hotel valt binnen het Cubaanse Havana (Ciudad De La Habana). Het land kent een tropisch savanneklimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is 30 graden celsius. De maand met de hoogste temp is juli met 35 graden celsius. De koudste maand van het jaar is januari met 28 graden. Een fijne vakantieperiode is november t/m april. De officiële munteenheid is de Cubaanse peso (CUP) en de voertaal isSpaans. De meeste mensen behoren tot het christendom, protestants, johova. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +253 en stroomspanning is 110/220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Havana (HAV), Varadero (VRO) en Holguin (HOG). De reis duurt zo’n 11 uur. Tijdzone: UTC-04 (een tijdsverschil van 6 uur vroeger). Je vindt hier een ruim pakket aan mogelijkheden als airco, bar, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, sauna. Check tevens ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Bali Dynasty Resort, Terra Mare Hotel & The Briza Beach Resort Khao Lak.


Goedkoop naar BelleVue Deauville

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Bellevue Deauville? Het betreft een zorgeloze bestemming in het Cubaanse Havana. Tevens een plek met veel activiteiten zoals goede culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Onderstaand scoor je de voordeligste acties van goede operators uit Nederland zoals onder andere Tjingo & Corendon. Doorgaans worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden met inbegrip van je vliegticket, de locatie voor overnachting en en het vervoer op locatie. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Het geeft duidelijkheid: bij rampspoed kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. Soms is er iemand van de reisorganisatie in of rondom het hotel aanwezig voor het oplossen van problemen.

  • BelleVue Deauville is een erg populaire vakantielocatie in Ciudad De La Habana, Cuba.
  • Zet vast o.b.v. geschikte verblijfsarrangementen (volpension of all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €803 per persoon gebaseerd op 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een aangename tijd om hiernaar af te reizen is november t/m april.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 25 augustus 2024, 19 juni 2024 en 1 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je vandaag al je koffers inpakken? Vaak kan je kiezen voor speciale Bellevue Deauville last-minute vliegvakanties in de aanbieding. In de situatie dat dit verblijf in Ciudad De La Habana te maken heeft met overcapaciteit, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij operators als Vakanties.nl. Zodoende profiteer jij van interessante voordelen tot wel €360 korting per persoon. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Havana. Niet vergeten: zorg voor een goede reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Bestemmingen naar de mooiste stranden.
  2. Corendon: Altijd mooie kamers in erkende hotels.
  3. TUI: Veilig boeken en betalen.
  4. BeachCheck: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  5. Sunweb: Klantenservice bereikbaar voor advies.
  6. Prijsvrij: De mooiste reizen voor de beste prijzen.
  7. Suntip: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  8. Alltours: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  9. ReisKnaller: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  10. Stip reizen: Vliegen met betrouwbare touroperators.

All-inclusive vakantie Bellevue Deauville

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de mate van luxe (verblijfsvorm). Selecteer ik logies (enkel de overnachting), wil ik het met ontbijt en lunch, of ulta all-inclusive? Een BelleVue Deauville all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Alle maaltijden en drankjes zitten bij de totaalprijs in. Concreet kies je dus voor een zorgeloze vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over hoge rekeningen. Louter de souvenirs en excursies moet je zelf betalen. Het is een geweldige manier om te genieten van deCubaanse gastronomie in het welbekende Havana. Is een Bellevue Deauville all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het overzicht hieronder vergelijk je allerlei positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Jomtien, China of Canarische Eilanden.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Havana.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij BelleVue Deauville?

In dit verblijf maak je gebruik van allerlei voorzieningen als airco, bar, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, sauna. Benieuwd naar de mogelijkheden van een glutenvrij ontbijt of een huisdier? Bel of mail even met dit hotel in Havana.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

Prijzen met vlucht stelt de touroperator vast op basis van allerlei onderdelen als boekingsdatum, de vlucht, met welke airline je vliegt, en kamer/arrangement. Ga je weg in de zomervakantie? Zet je vakantie dan maanden van te voren vast en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht zijn er buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De prijs die nu geldt schommelt steeds. Ga naar een van de reisaanbieders en check zelf de laagste prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Croatia Airlines (OU) of Singapore Airlines (SQ) zijn bekend airlines en brengen je ook (indirect) naar Ciudad De La Habana. Maak gebruik van vergelijkers als Gate1.nl en check alle vluchten en de kosten p.p. Ga jij voor een Bellevue Deauville pakketreis aanbieding? Daarbij bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het resort/verblijf in Havana bereik je eenvoudig vanaf luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen. Vanaf het vliegveld vlakbij Cuba is het nog een klein eindje naar BelleVue Deauville. Huur een auto of met een bus.

Op zoek naar aanvullende info? Bovenstaand bieden we de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande deze reis. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Hiervoor bieden we een praktisch stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Check daarbij of de reisorganisator bekend staat bij het het ANVR en SGR. Onderzoek ook de bijkomende kosten (kosten boeking of schoonmaakkosten) en reisrecensies van vorige klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Selecteer welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Schiphol is natuurlijk populair, Charleroi of Stuttgart zijn ook goede alternatieven: soms spotgoedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil je Bellevue Deauville all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer prijs en maak de boeking definitief

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en bekijk de reissom. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt meteen BelleVue Deauville via internet boeken en de betaling versturen met Paypal, iDeal of Creditcard.

Wat toeristen zeggen over BelleVue Deauville
3

Review

Vandaag een vakantie naar BelleVue Deauville met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reviews van (Nederlandse) toeristen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover & feedbackcompany.com worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Je kunt hier vergelijken op basis van zaken zoals: Entertainment, Kwaliteit bedden, Kamer, Activiteiten, Zwembad, Hygiëne, Bereikbaarheid, Service, Ligging, Sanitair, Wifi, Bezienswaardigheden, Strand, Excursies, Personeel. Het resort Bellevue Deauville in Havana (Ciudad De La Habana, Cuba) verdient een 3-sterren keurmerk. Conclusie: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie