Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Sund & Skov aanbieding

Sund Skov is een erkend 3-sterren vakantieoord in de plaats Middelfart (regio Zuid Denemarken, Denemarken). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €73 (verzorging: Logies, Autovakantie). De gemiddelde temperatuur overdag is 11 graden en de aanbevolen reisperiode is april t/m oktober. Ontdek de Deense omgeving en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Met onze vakantie-vergelijker ontdek je de mooiste reizen van operators zoals Prijsvrij.nl & Lavida Travel en vliegtickets van KLM via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Keulen, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieSund & Skov
Comfort3 sterren
StadMiddelfart
GebiedZuid Denemarken
VakantiebestemmingDenemarken
Gemiddelde temp overdag11 °C
Geschatte vliegtijd1,5 uur
Top advies voorStellen & families met kids
SpreektaalDeens
Plaatselijke valutaDeense kroon (DKK)

Speciale gegevens met betrekking tot deze regio
Goedkoop naar Sund & Skov vliegen? Deze locatie is gebouwd in het Deense Middelfart (Zuid Denemarken). Hier heerst een zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur is gemiddeld 11 graden °C. De meest warme maand is juli met 23 graden °C. De koudste periode is januari met 5 graden. Een geschikte vakantieperiode is april t/m oktober. De officiële valuta is de Deense kroon (DKK) en de taal die men hier spreekt is Deens. Mensen zijn hier religieus: evangelisch luthers (95%). De landcode is +45 en het voltage bedraagt 230 Volt. Bekende luchthavens zijn Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). De reis duurt zo’n 1,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (reken op een tijdsverschil van geen). Het hotel biedt een ruim pakket aan faciliteiten als koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, wifi. Evalueer uiteraard ook andere accomodatie-toppers zoals Lisa Mari Beach Hotel, Best Western Plus Delmere Hotel & Club Calimera Akassia Swiss Resort.


Goedkoop naar Sund & Skov

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Sund Skov? Het betreft een geliefd hotel in het Deense Middelfart. Verder is het een plek met veel activiteiten zoals verscheidene wandelingen, excursies en cultuur. Via onze vergelijker bekijk je de allerbeste last minute deals van concurrerende operators uit Nederland zoals Peter Langhout en Prijsvrij.nl. Steeds vaker worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden incl. een retourvlucht, de locatie voor overnachting en en het vervoer op locatie. Waarom is zo’n pakketreis populair is? De samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft nergens meer aan te denken. Last but not least: bij noodgevallen biedt de organisator ondersteuning en support. Vaak is er een reisleider in of rondom het hotel aanwezig die je kunnen helpen.

  • Sund & Skov is een geweldige accomotatie in Zuid Denemarken, Denemarken.
  • Te boeken op basis van geschikte verzorgingstypes (logies of all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €73 per persoon, met 3-sterren Logies (Autovakantie).
  • De aanbevolen periode om te reizen is april t/m oktober.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 22 juni 2024, 16 april 2024 en 29 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Doorgaans bieden de boekingssites spotgoedkope Sund Skov last-minute vliegvakanties met korting. In de situatie dat het verblijf in Zuid Denemarken niet helemaal vol zit, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij operators als Tui. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met gigantische voordelen tot wel €160 korting p.p. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Middelfart. Vakantie-tip: zorg voor een goede reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  2. Corendon: Veel hotels met logies en ontbijt.
  3. TUI: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  4. BeachCheck: Groots aanbod met zonvakanties.
  5. Sunweb: Gemakkelijk en voordelig online boeken.
  6. Prijsvrij: Grote variatie in vertrekdatums.
  7. Suntip: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  8. Alltours: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.
  9. ReisKnaller: Eenvoudig online boeken.
  10. Stip reizen: Geweldige reizen met volpension.

All-inclusive vakantie Sund Skov

Ga je deze heerlijke reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijfsvorm. Neem ik logies (enkel de overnachting), wil ik volpension, of ulta all-inclusive? Een Sund & Skov all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zitten in het totaalpakket. Zodoende geniet jij van een onvergetelijke vliegreis zonder na te denken over hoge kosten voor eten en drinken. Enkel en alleen de souvenirs voor het thuisfront en de excursies kunnen optioneel gekocht worden. Het is heerlijk om zo gegrepen te worden door de Deense cultuur in het weergaloze Middelfart. Is een Sund Skov all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? In het overzicht hieronder vind je de meest actuele plus en minpunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Kilifi, Tanzania of Campanie.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Geen verborgen kosten.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Veel extra mogelijkheden in Middelfart.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Sund & Skov?

In dit resort ervaar je het gemak van uitgebreide faciliteiten als koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, wifi. Heb je verder nog wensen als een glutenvrij ontbijt en een late check-in? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit hotel in Middelfart.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

Prijzen met vlucht stelt de touroperator vast op basis van diverse zaken als onder andere het aantal weken tussen boeken en vertrek, dag en tijd van vliegen, luchtmaatschappij en het soort verblijf. Vertrek je midden in de zomervakantie? Boek dan op tijd en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals boek je buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De totaalprijs muteert een aantal keer per dag. Ga naar jouw favoriete reisbureau en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Air Serbia (JU) of Lufthansa German Airlines (LH) zijn bekend airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Zuid Denemarken. Navigeer even naar Budgetair.nl voor het volledige aanbod plus de laagste ticketprijs. Wil jij een Sund Skov pakketreis aanbieding? In dat scenario wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Het verblijf in Middelfart is goed te bereiken vanaf vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol & Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Keulen, Brussel (Zaventem). Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Denemarken is het nog een klein eindje naar Sund & Skov. Neem een huurauto of neem een bus (OV).

Wil je meer weten? Hierboven ontdek je de meest gestelde vragren (FAQ) over dit vakantieverblijf. Liever direct boeken? Volg dan een nuttig 5-stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Check bovendien of de reisaanbieder lid is van bijvoorbeeld het ANVR en SGR. Informeer ook naar de bijkomende kosten (reserveringskosten of beddengoed). en reisrecensies van andere reizigers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Kies per persoon de leeftijd, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Selecteer welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Bremen en Weeze zijn ook het overwegen waard: niet te duur en snel te bereiken.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij graag Sund Skov all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een speciale inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek online

    Bekijk goed of alles naar wens is en bekijk de totale prijs per persoon. Eventueel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten aanpassen. Tevreden? Je kunt zonder problemen Sund & Skov de boeking bevestigen en de betaling regelen door middel van Paypal, iDeal of Creditcard.

Wat reizigers zeggen over Sund & Skov
3

Aantal sterren

Wil je ook een vakantie naar Sund & Skov met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reviews van andere klanten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover en bijv. tui.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt hier meer lezen over onderdelen als: Entertainment, Wellness, Kwaliteit bedden, Zwembad, Kamer, Kindvriendelijk, Ligging, Bereikbaarheid, Hygiëne, Sanitair, Excursies, Bezienswaardigheden, Strand, Omgeving, Personeel. De accommodatie Sund Skov in Middelfart (Zuid Denemarken, Denemarken) verdient een 3-sterren keurmerk. Samenvatting: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie