Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Queen Sharm Resort aanbieding

Queen Sharm Resort is een 4-sterren hotel midden in Sharm El Sheikh (in de streek Zuidelijke Sinai, Egypte). Dit hotel is er al vanaf €691 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 29 graden en een fijne reisperiode is december t/m februari en juli t/m september. Ontdek de Egyptische standaard en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Via onze vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisbureau’s als bijv. Vakantiediscounter en VakantieXperts en een vliegreis met Swiss via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieQueen Sharm Resort
Review4 sterren
AdresSharm El Sheikh
StreekZuidelijke Sinai
VakantiebestemmingEgypte
Jaartemperatuur29 °C
Standaard vliegtijd4,5 uur
Veel geboekt doorSenioren & kindvriendelijk
SpreektaalArabisch
Plaatselijke valutaEgyptische pond (EGP)

Meer details omtrent dit land
Goedkoop naar Queen Sharm Resort vliegen? Dit hotel vindt haar roots in het Egyptische Sharm El Sheikh (Zuidelijke Sinai). De regio heeft een woestijnklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is hier 29 graden celsius. De maand met de hoogste temp is augustus met 37 graden celsius. De koudste maand van het jaar is december met 24 graden. De aangeraden vakantieperiode is december t/m februari en juli t/m september. De officiële munteenheid is de Egyptische pond (EGP) en de mensen spreken hier Arabisch. De meeste mensen behoren tot het islam (soennisme). Het kengetal is +20 en de elektra is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Cairo (CAI), Hurghada (HRG) en Sharm El Sheikh (SSH). De reistijd is gemiddeld zo’n 4,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil is 1 uur later). Het hotel biedt velerlei mogelijkheden als airco, discotheek, fitness, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, wifi. Overweeg natuurlijk ook accomodaties (uit de buurt) zoals Legoland Holiday Village, Aqua Suites & Sofitel Le Scribe Paris Opera Hotel.


Goedkoop naar Queen Sharm Resort

Wil jij je verder verdiepen in Queen Sharm Resort? Al jarenlang een geliefd hotel in het Egyptische Sharm El Sheikh. Tevens een gebied met mogelijkheden voor verschillende excursies, toertochten en ontspanning. Op deze pagina boek je de allerbeste deals van goede operators uit Nederland als bijvoorbeeld Stip reizen of Corendon. In veel gevallen worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden met inbegrip van de vlucht, het verblijf en transfer. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Last but not least: bij trammelant kan je één reisbureau aanspreken. In de meeste gevallen is er een reisleider op de vakantiebestemming aanwezig voor klachten en vragen.

  • Queen Sharm Resort is een fantastische bestemming in Zuidelijke Sinai, Egypte.
  • Zet vast o.b.v. geschikte verzorgingstypes (ontbijt, lunch en diner of 100% all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €691 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen periode om hier op vakantie te gaan is december t/m februari en juli t/m september.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 4 juni 2024, 29 maart 2024 en 11 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Doorgaans bieden touroperators voordelige Queen Sharm Resort last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. In het scenario dat dit verblijf in Zuidelijke Sinai beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij operators als De Jong Intra. Flexibele toeristen profiteren zodoende van interessante voordelen tot wel €240 korting p.p. per verblijf. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Sharm El Sheikh. Onthoud: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Online account met boekingsinformatie.
  2. Corendon: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  3. TUI: Reisbureau dat met je meedenkt.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  5. Sunweb: Populaire bestemmingen met voordeel.
  6. Prijsvrij: Ruim aanbod aan pakketreizen.
  7. Suntip: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  8. Alltours: Probleemloos extra ruimbagage bijboeken.
  9. ReisKnaller: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  10. Stip reizen: Interessante vroegboekkortingen en deals.

All-inclusive vakantie Queen Sharm Resort

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Een belangrijke keuze is de verblijfsvorm. Neem ik genoegen met een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Queen Sharm Resort all-inclusive aanbieding is perfect als je een zorgeloze vakantie wilt. Zowel de snacks als drankjes kan je dan gratis gebruiken. Hierdoor heb jij een vliegreis zonder zorgen waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar enorme extra kosten. Enkel en alleen de trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Dit is de perfecte mogelijkheid om te genieten van deEgyptische gastronomie in het schitterende Sharm El Sheikh. Is een Queen Sharm Resort all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? Onderstaande tref je allerlei voor- en nadelen.Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Orsa, Macedonië & Departamento De Bolivar.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Zoveel eten en drinken als je wilt.
  3. Diverse lokale trips te boeken in Sharm El Sheikh.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Veel eten moet worden weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Queen Sharm Resort?

In dit vakantieverblijf kan je gebruik maken van vele faciliteiten als airco, discotheek, fitness, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrije maaltijd & ligging van de hotelkamer? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij deze bestemming in Sharm El Sheikh.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De kosten incl. vlucht berekent men op basis van meerdere onderdelen zoals o.a. boekingsdatum, de dag van de vlucht, met welke airline je vliegt, en de omvang van de kamer. Ga je weg in de zomervakantie? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals zijn er buiten de schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De totaalsom verandert een aantal keer per dag. Bezoek jouw favoriete reisbureau en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Corendon Airlines (CAI) & Jet2.com (LS) zijn bekende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Zuidelijke Sinai. Bezoek websites als Supersaver voor het volledige aanbod en de huidige prijzen. Kies je voor een Queen Sharm Resort pakketreis aanbieding? Dan bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Is het hotel goed bereikbaar?

Het verblijf in Sharm El Sheikh is goed te bereiken vanaf grote en kleine luchthavens als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Brussel (Zaventem), Bremen, Keulen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Egypte moet je nog verder reizen naar Queen Sharm Resort. Huur een auto of het lokale openbare vervoer.

Wil je extra details? Bovenstaand bekijk je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. dit vakantieverblijf. Wil je boeken? Lees dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Kies jouw boekingssite

    Staar je niet blind op de kosten. Check verder of de reisaanbieder beschikt over keurmerken als het SGR en ANVR. Let ook goed op toegevoegde kosten (boekings- en administratiekosten of toeristenbelasting). en reisrecensies van andere klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Geef aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Luik en Hamburg zijn ook intererssant: schepe tarieven en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij Queen Sharm Resort all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een volledig-inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en boek online

    Check nog eens je reis en bekijk de totale prijs per persoon. Optioneel kan je de vertrekdag of het aantal nachten aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt à la minute Queen Sharm Resort online boeken en de betaling doen via iDeal, Paypal of Creditcard.

Hoeveel sterren heeft Queen Sharm Resort
4

Recensie (aantal sterren)

Vandaag een vakantie naar Queen Sharm Resort met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar reviews van andere klanten? Er zijn een aantal websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk landen.net worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Reizigers geven hier hun mening over criteria zoals: Wellness, Zwembad, Kwaliteit bedden, Activiteiten, Kamer, Bereikbaarheid, Hygiëne, Sanitair, Service, Ligging, Bezienswaardigheden, Personeel, Omgeving, Wifi, Strand. Het hotel Queen Sharm Resort in Sharm El Sheikh (Zuidelijke Sinai, Egypte) krijgt een 4-sterren label. Voetnoot: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie