Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Saint Malo Golf aanbieding

Saint Malo Hotel Golf Country Club is een popualir 3-sterren vakantieoord in het bekende Le Tronchet (Bretagne, Frankrijk). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €193 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Autovakantie). De jaartemperatuur is hier 17 graden en de aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. Ondervind zelf de Franse standaard en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Met behulp van onze tool check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van touroperators zoals o.a. Vakantiediscounter of Tjingo en vliegtickets van Iberia vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Keulen, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieSaint Malo Golf
Classificatie3 sterren
AdresLe Tronchet
OmgevingBretagne
VakantielandFrankrijk
Dagtemperatuur17 °C
Doorsnee vliegtijd1 uur
Populair bijSingles en families met kids
VoertaalFrans
Lokale valutaEuro

Uitgebreide informatie betreffende jouw bestemming
Goedkoop naar Saint Malo Golf vliegen? Het verblijf ligt in het Franse Le Tronchet (Bretagne). Je hebt hier te maken met het zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is 17 graden. De meest warme maand is juli met 28 graden celsius. De koudste maand van het jaar is januari met 9 graden. De beste vakantieperiode is mei, juni en september. De munteenheid is de Euro en de voertaal is Frans. Mensen zijn hier religieus: rooms-katholiek. Wil je naar dit land bellen? Gebruik dan +33 en de netspanning bedraagt 230 Volt. Het land is te bereiken via Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 1 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is Geen). Je vindt hier allerlei faciliteiten als airco, bar, golf, huisdieren toegestaan, restaurant, kluisje, kleinschalig. Evalueer evenzeer andere accomodatie-toppers zoals Aldiana Zypern, Blue Horizon Appartementen of Suneoclub El Trebol.


Goedkoop naar Saint Malo Golf

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Saint Malo Hotel Golf Country Club? Het is een uitstekend hotel in het Franse Le Tronchet. Uiteraard ook een regio met opties voor velerlei dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Hieronder check je de goedkoopste last minute aanbiedingen van populaire touroperators uit Nederland zoals o.a. Peter Langhout & Vakantiediscounter. In sommige gevallen bespreekt men een all-inclusive vakantie inclusief een vlucht, overnachtingen en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Ideaal: bij trammelant kan je één reisbureau aanspreken. Vaak zijn er reisleiders op de vakantiebestemming aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • Saint Malo Golf is een fantastische reislokatie in Bretagne, Frankrijk.
  • Reserveer voor allerlei verzorgingstypes (logies of 100% all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €193 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies & ontbijt (Autovakantie).
  • De aanbevolen periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 29 november 2024, 23 september 2024 en 5 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Standaard bieden reisbureaus interessante Saint Malo Hotel Golf Country Club last-minute vliegvakanties met voordeel. In het scenario dat de accomodatie in Bretagne niet helemaal volgeboekt is, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij vakantieleveranciers als Eliza was here. Flexibele toeristen profiteren zodoende van gigantische voordelen tot wel €290 korting p.p. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Le Tronchet. Belangrijk: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Geweldige reizen met volpension.
  2. Corendon: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  3. TUI: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  5. Sunweb: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  6. Prijsvrij: Opties met reizen voor ouderen.
  7. Suntip: Opties met reizen voor ouderen.
  8. Alltours: Ook voor reizen in de winter.
  9. ReisKnaller: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  10. Stip reizen: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.

All-inclusive vakantie Saint Malo Hotel Golf Country Club

Meteen online jouw reis boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar de gewenste verblijfsvorm. Neem ik een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Saint Malo Golf all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken zitten bij de totaalprijs in. Hierdoor heb jij een heerlijke comfortabele vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over hoge kosten voor eten en drinken. Puur de excursies (met gids) o0f cadeautjes kunnen optioneel gekocht worden. Een heerlijke uitgangssituatie om volledig op te gaan in de Franse cultuur in het welbekende Le Tronchet. Is een Saint Malo Hotel Golf Country Club all-inclusive vliegvakantie het geld waard? Op vliegvakantievergelijken.nl achterhaal je de relevante positieve en negatieve aspecten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Les Eyzies De Tayac Sireuil, Denemarken of Viseu.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Diverse lokale trips te boeken in Le Tronchet.

Nadelen all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Veel eten moet worden weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Saint Malo Golf?

In dit verblijf heb je toegang tot belangrijke faciliteiten als airco, bar, golf, huisdieren toegestaan, restaurant, kluisje, kleinschalig. Maak je graag gebruik van een lactosevrije maaltijd of huisdieren? Bel of mail even met dit aparthotel in Le Tronchet.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten inclusief vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van een paar aspecten als bijvoorbeeld de periode van boeken, vliegtijd, touroperator en de omvang van de kamer. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht zijn er buiten de schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De prijs die nu geldt wijzigt continu. Selecteer een van de aanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hiernaar toe?

Belavia (B2) & TUI Fly (OR) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en vliegen vaak (indirect) op Bretagne. Navigeer even naar Vliegtickets.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de laagste prijs. Prefereer jij een Saint Malo Hotel Golf Country Club pakketreis aanbieding? Hierbij zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Het resort/verblijf in Le Tronchet heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Bremen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Keulen, Groningen (Eelde). Vanaf het vliegveld vlakbij Frankrijk kan jij eenvoudig naar Saint Malo Golf. Kies voor een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Meer weten over het hotel? In het bijgaande stukje lees je een uitgebreide FAQ over deze accommodatie. Liever direct boeken? Hiervoor bieden we een bruikbaar stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Check eveneens of de organisatie bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Informeer ook naar de extra kosten (zoals administratiekosten of een eindschoonmaak) en meningen van andere klanten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Kies vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Luik of Eindhoven zijn ook goede alternatieven: niet te duur en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij graag Saint Malo Hotel Golf Country Club all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek direct online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en controleer de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de dag van vertrek of de reisduur aanpassen. Is dit naar wens? Je kunt meteen Saint Malo Golf de boeking definitief maken en de betaling overmaken d.m.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Saint Malo Golf
3

Beoordeling

Wil je nu een vakantie naar Saint Malo Golf met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over ervaringen van andere klanten? Surf dan eens rond op sociale media en websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover + sunweb.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Reizigers geven hier hun mening over criteria zoals: Entertainment, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Kwaliteit bedden, Hygiëne, Service, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Strand, Excursies, Bezienswaardigheden, Wifi, Omgeving. Het verblijf Saint Malo Hotel Golf Country Club in Le Tronchet (Bretagne, Frankrijk) telt een 3-sterren beoordeling. Conclusie: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie