Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Le Challet du Vallon aanbieding

Le Challet Du Vallon betreft een 4-sterren hotel gesitueerd in Belle Plagne (in de streek Rhone Alpes, Frankrijk). Dit hotel is er al vanaf €624 p.p. (Logies, Autovakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 17 graden en een fijne reisperiode is mei, juni en september. Ontdek de Franse tradities en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Op www.vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van reisbureau’s als Suntip of Beachmasters en een vliegreis met Swiss vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Keulen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieLe Challet du Vallon
Beoordeling4 sterren
PlaatsBelle Plagne
GebiedRhone Alpes
BestemmingFrankrijk
Gem. Temp17 °C
Doorsnee vliegtijd1 uur
Veel geboekt doorHuwelijksreizen & vrienden
VoertaalFrans
GeldEuro

Actuele tips en adviezen m.b.t. het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Le Challet du Vallon vliegen? Deze locatie vinden we in het Franse Belle Plagne (Rhone Alpes). Er is hier een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is hier 17 °C. De maand met de hoogste temp is juli met 28 °C. De koudste periode is januari met 9 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële valuta is de Euro en men spreekt hier Frans. De belangrijkste lokale religie is rooms-katholiek. De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +33 en de elektra-spanning is 230 Volt. Bekende luchthavens zijn Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De reis duurt zo’n 1 uur. Tijdzone: UTC+02 (dit houdt is een tijdsverschil van Geen). Je profiteert hier van diverse faciliteiten als kinderopvang, koelkast, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, kleinschalig, wifi. Klik door naar daarnaast andere accomodatie-toppers zoals Grand Park Bodrum, Riviera Hotel & Cerro Mar Garden.


Goedkoop naar Le Challet du Vallon

Heb jij de keuze gemaakt voor Le Challet Du Vallon? Het gaat om een uitstekend hotel in het Franse Belle Plagne. Tevens een plek met veel activiteiten zoals allerlei actieve uitjes, attracties en hotspots. Op deze site vergelijk je de meest aantrekkelijke acties van grote operators uit Nederland als o.a. Tjingo of Alltours. In steeds meer gevallen gaat het om een all-inclusive vakantie inclusief een vliegticket, overnachtingen en vervoer vanaf de luchthaven. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? Een samengestelde vakantie is voordelig en de operator regelt alles. Ideaal: in het geval van nood kan je één reisbureau aanspreken. In de meeste gevallen is er een reisleider ter plekke beschikbaar waar je ook bij terecht kunt.

  • Le Challet du Vallon is een heerlijke vakantie-accomodatie in Rhone Alpes, Frankrijk.
  • Maak een keuze uit velerlei verzorgingsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of maximaal all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €624 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren Logies (Autovakantie).
  • Een aangeraden periode om hiernaar toe te gaan is mei, juni en september.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 18 januari 2024, 12 november 2024 of 26 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je vandaag al je koffers inpakken? Normaal gesproken hebben reisorganisaties lucratieve Le Challet Du Vallon last-minute vliegvakanties met korting. In het geval dat dit vakantieverblijf in Rhone Alpes ruimte over heeft, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als De Jong Intra. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van fikse voordelen tot wel €210 korting per reisgenoot. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Belle Plagne. Tip: zorg voor een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  2. Corendon: Betrouwbare touroperator met veel ervaring.
  3. TUI: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  4. BeachCheck: Volop inspiratie voor nieuwe bestemmingen.
  5. Sunweb: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  6. Prijsvrij: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.
  7. Suntip: Onbezorgde pakketreizen.
  8. Alltours: Verschillende vormen van all-inclusive mogelijk.
  9. ReisKnaller: Daar waar je vakantiepret begint.
  10. Stip reizen: Duidelijke en transparante website.

All-inclusive vakantie Le Challet Du Vallon

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar de verblijfsvorm. Kies ik voor enkel logies, wil ik opstaan met een ontbijtje, of ulta all-inclusive? Een Le Challet du Vallon all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Maaltijden en dranken kun jij dan geheel kosteloos pakken. Eigenlijk betekent dit een volledig onbezorgde vliegreis met maximale duidelijkheid zonder hoge rekeningen. Enkel de excursies (met gids) o0f cadeautjes kunnen optioneel gekocht worden. Een uitstekende manier om gepakt te worden door de Franse natuur in het wondermooie Belle Plagne. Is een Le Challet Du Vallon all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het schema hieronder vind je de relevantste positieve en negatieve aspecten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Viana Do Castelo, Macedonië en Opstina Budva.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Belle Plagne.

3 nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Le Challet du Vallon?

In dit verblijf heb je het gemak van belangrijke mogelijkheden als kinderopvang, koelkast, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, kleinschalig, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een glutenvrije maaltijd en een huisdier? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij deze acco in Belle Plagne.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht komen tot stand door velerlei factoren als de datum van de boeking, de dag waarop je vliegt, met welke airline je vliegt, en het soort verblijf. Zit je vast aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De laagste prijzen voor hotel en vlucht scoor je buiten schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel wijzigt regelmatig. Ga naar een van de boekingssites en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Aegean Airlines (A3) of Norwegian Air Shuttle (DY) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Rhone Alpes. Gebruik zoekmachines zoals Vliegtarieven.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de totale kosten. Neem je een Le Challet Du Vallon pakketreis aanbieding? In dat scenario wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Dit specifieke verblijf in Belle Plagne heeft een goede bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als Eindhoven, Schiphol of Düsseldorf, Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde). Vanaf de aankomst-luchthaven in Frankrijk reis je snel door naar Le Challet du Vallon. Met een huurauto of maak gebruik van het lokale OV.

Op zoek naar aanvullende info? Bovenstaand lees je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande deze vakantie. Hulp nodig bij boeken? Ga dan aan de slag met een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Vergelijk boekingssites

    Staar je niet blind op de kosten. Achterhaal eveneens of de reisorganisator bekend staat bij het de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Onderzoek ook de toegevoegde kosten (verwerkingskosten en tarieven voor schoonmaken) en reisrecensies van andere gasten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Kies per persoon de leeftijd, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef door welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is natuurlijk populair, Antwerpen & Weeze zijn ook in opkomst: voordelig en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies jouw type verzorging

    Ga jij Le Challet Du Vallon all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek online

    Kijk of alles naar wens is en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je jouw vertrekdag en/of de reisduur nog wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt à la minute Le Challet du Vallon online boeken en de betaling doen a.d.h.v. iDeal, Paypal of Creditcard.

Wat toeristen zeggen over Le Challet du Vallon
4

Recensie (aantal sterren)

Wil je ook een vakantie naar Le Challet du Vallon met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over ervaringen van andere gasten? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover en feedbackcompany.com tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt hier vergelijken op basis van zaken zoals: Zwembad, Activiteiten, Wellness, Kamer, Entertainment, Bereikbaarheid, Sanitair, Service, Kindvriendelijk, Hygiëne, Wifi, Strand, Excursies, Bezienswaardigheden, Omgeving. Het verblijf Le Challet Du Vallon in Belle Plagne (Rhone Alpes, Frankrijk) telt een 4-sterren label. Voetnoot: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie