Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Ida Village I & II aanbieding

Ida Village Appartementen I Ii is een erkend 4-sterren vakantieverblijf in Chersonissos (Kreta, Griekenland). Dit hotel is er al vanaf €431 per persoon (op basis van Logies, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 21 graden en de aangeraden reisperiode is mei, juni en september. Ontdek de Griekse keuken en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Met behulp van onze tool ontdek je de mooiste reizen van touroperators als Vakanties.nl en Eliza was here en tickets van Aeroflot vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieIda Village I & II
Review4 sterren
AdresChersonissos
OmgevingKreta
VakantiebestemmingGriekenland
Dagtemperatuur21 °C
Doorsnee vliegtijd3,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Avonturiers of families met kids
SpreektaalGrieks
Regionale ValutaEuro

Waardevolle details ten aanzien van het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Ida Village I & II vliegen? Deze accommodatie vinden we in het Griekse Chersonissos (Kreta). Hier heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen ligt op gemiddeld 21 graden °C. De heetste maand is juli met 28 °C. De koudste maand is januari met 16 graden. Een geschikte periode om hiernaar af te reizen is mei, juni en september. De officiële valuta is de Euro en men spreekt hier Grieks. Mensen zijn hier religieus: grieks orthodox (98%. Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +30 en de voltage is 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil bedraagt 1 uur later). Je vindt hier uitgebreide mogelijkheden als airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi. Overweeg mogelijke andere relevante accomodaties zoals Forum Suites, Le Royal Meridien Abu Dhabi of Adalya Resort Spa.


Goedkoop naar Ida Village I & II

Wil jij je verder verdiepen in Ida Village Appartementen I Ii? Al jarenlang een geliefd hotel in het Griekse Chersonissos. En het is een gebied met mogelijkheden voor velerlei bezienswaardigheden en tripjes. Met onze vakantie-vergelijker bekijk je de mooiste last-minute acties van concurrerende touroperators uit Nederland zoals GOGO & Alltours. In steeds meer gevallen kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie inclusief een ticket voor het vliegtuig, de locatie voor overnachting en transfer. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en en het scheelt je veel tijd en energie. Daarnaast: bij trammelant biedt de organisator ondersteuning en support. Op populaire bestemmingen is er een aanspreekpunt ter plaatse beschikbaar die je kunnen helpen.

  • Ida Village I & II is een heerlijke vakantielocatie in Kreta, Griekenland.
  • Check de mogelijkheden voor verscheidene verzorgingstypes (uitsluitend logies of maximaal all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €431 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een populaire reisperiode is mei, juni en september.
  • Je kunt ook vertrekken op 21 september 2024, 16 juli 2024 en 28 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je vandaag al je koffers inpakken? Steeds vaker bieden de boekingssites spotgoedkope Ida Village Appartementen I Ii last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. Op het moment dat deze accommodatie in Kreta niet helemaal volgeboekt is, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij reisverzorgers als GOGO. Als consument tref je soms behoorlijke voordelen oplopend tot €240 korting per deelnemer. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Chersonissos. Onthoud: regel op tijd een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Goede samenwerkingen met top hotelketens.
  2. Corendon: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  3. TUI: Eenvoudig verzekeringen bijboeken.
  4. BeachCheck: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  5. Sunweb: Veel variatie in luxe (budget, goedkoop en duur).
  6. Prijsvrij: De mooiste gezinsvakanties en singlereizen.
  7. Suntip: Verschillende vormen van all-inclusive mogelijk.
  8. Alltours: Uitstekende all-inclusive formules.
  9. ReisKnaller: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  10. Stip reizen: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.

All-inclusive vakantie Ida Village Appartementen I Ii

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Dan zul je moeten kiezen voor het type verblijf. Ga ik voor een vakantie op basis van logies, wil ik logies mét ontbijt, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Ida Village I & II all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken zitten in het totaalpakket. Dit betekent een onbekommerde vliegreis zonder na te denken over allerlei hoge vakantiekosten. Uitsluitend trips, cadeau’s en souvenirs moeten zelf betaald worden. Een uitstekende manier om gepakt te worden door de Griekse gebruiken en gewoontes in het welbekende Chersonissos. Is een Ida Village Appartementen I Ii all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je de relevante voor- en nadelen.Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Eagle Beach, Cyprus en Evora.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Extra activiteiten in het hotel in Chersonissos.

3 nadelen all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Ida Village I & II?

In dit verblijf heb je toegang tot velerlei voorzieningen als airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een dieetmaaltijd of een huisdier? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij dit appartement in Chersonissos.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

Prijzen met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van belangrijke aspecten als onder andere de periode van boeken, de dag waarop je vliegt, luchtmaatschappij en kamer / verzorging. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht scoor je buiten schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel fluctueert bijna dagelijks. Selecteer een van de aanbieders en check zelf de laagste prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Air China CA/CCA Cargo & Royal Jordanian Airlines (RJ) zijn uitstekende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Kreta. Bezoek websites als Ebookers voor een overzicht met alle retourvluchten en de totale kosten. Kies je voor een Ida Village Appartementen I Ii pakketreis aanbieding? Op dat moment bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Dit specifieke verblijf in Chersonissos kan je prima bereiken vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven & Groningen (Eelde), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf. Vanaf het vliegveld vlakbij Griekenland reis je direct door naar Ida Village I & II. Neem een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je aanvullende info? In het bijgaande stukje tref je een uitgebreide FAQ over het verblijf. Wil je boeken? Gebruik dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Boekingssite selecteren

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Detecteer daarbij of de reisorganisator bekend is bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Controleer ook je hebt te maken met verborgen kosten (boekingskosten of toeristenbelasting). en recensies van ervaringsdeskundigingen.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan welke luchthavens je wilt overwegen. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Düsseldorf of Dortmund zijn ook het overwegen waard: voordelig en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Kies verzorgingstype

    Ga jij Ida Village Appartementen I Ii all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer jouw reis en reserveer online

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de uiteindelijke prijs. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Bevalt dit? Je kunt dan direct Ida Village I & II boeken via internet en betalen met iDeal, Paypal of Creditcard.

Wat reizigers zeggen over Ida Village I & II
4

Beoordeling

Ook een vakantie naar Ida Village I & II met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar beoordelingen van eerdere gasten? Gebruik dan internationale sites en social media die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover plus tevens landen.net bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld onderdelen als: Zwembad, Kamer, Activiteiten, Entertainment, Wellness, Service, Bereikbaarheid, Ligging, Kindvriendelijk, Hygiëne, Wifi, Omgeving, Bezienswaardigheden, Excursies, Strand. Het resort Ida Village Appartementen I Ii in Chersonissos (Kreta, Griekenland) verdient een 4-sterren classificatie.Opmerking: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie