Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Sentido Vasia Resort aanbieding

Sentido Vasia Resort Spa is een gerenommeerd 5-sterren resort liggend in Sissi (Kreta, Griekenland). Je kunt er al naartoe vanaf €1145 p.p. (All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 21 graden en een geschikte reistijd is mei, juni en september. Ontmoet de Griekse standaard en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met onze vakantie-vergelijker vergelijk je beste deals van reisorganisaties zoals o.a. Alltours & GOGO jongerenreizen en vliegreizen met Lufthansa vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieSentido Vasia Resort
Becijfering5 sterren
StadSissi
RegioKreta
BestemmingGriekenland
Jaartemperatuur21 °C
Standaard vliegtijd3,5 uur
Populair bijAlleenstaanden & gezinnen met kinderen
VoertaalGrieks
ValutaEuro

Bruikbare info en tips m.b.t. jouw vakantie
Goedkoop naar Sentido Vasia Resort vliegen? Het verblijf is gelegen in het Griekse Sissi (Kreta). Er is hier een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is hier 21 graden celsius. De heetste periode is juli met 28 graden °C. De koudste maand is januari met 16 graden. De beste vakantieperiode is mei, juni en september. Het betaalmiddel is de Euro en wat betreft taal spreekt men hier Grieks. De meeste mensen behoren tot het grieks orthodox (98%. Een belletje plegen? De landcode is +30 en de elektriciteit is 220 Volt. Het land is te bereiken via Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De reistijd ligt rond de 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dat is een tijdsverschil van 1 uur later). Het verblijf voorziet in uitgebreide mogelijkheden als animatie, bar, kindvriendelijk, kinderopvang, discotheek, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, wellness, wifi. Check ook andere populaire accomodaties zoals San Valentin Terraflor Park, Hotel Erzsebet of Alexander Beach Hotel Village.


Goedkoop naar Sentido Vasia Resort

Heb jij de keuze gemaakt voor Sentido Vasia Resort Spa? Het is een geliefd hotel in het Griekse Sissi. Verder is het een uitstekend startpunt voor allerlei wandelingen, excursies en cultuur. Onderstaand check je de scherpste deals van grote maatschappijen uit Nederland als bijvoorbeeld GOGO of OAD. Vaak wil de consument een complete all-inclusive vakantie met inbegrepen een ticket voor het vliegtuig, de accomodatie en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Een samengestelde vakantie is voordelig en en het scheelt je veel tijd en energie. Het geeft duidelijkheid: bij tegenslag kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. In de regel is er speciaal iemand ter plaatse voor klachten en vragen.

  • Sentido Vasia Resort is een vaak-geboekte vakantie-accomodatie in Kreta, Griekenland.
  • Kies uit veel verzorgingstypes (volpension of volledig all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €1145 per persoon gebaseerd op 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hiernaar toe te gaan is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 25 juli 2024, 19 mei 2024 & 1 oktober 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je vandaag al je koffers inpakken? Standaard is er een groot aanbod geweldige Sentido Vasia Resort Spa last-minute vliegvakanties met prijsdeals. In het geval dat de accomodatie in Kreta kampt met niet-geboekte kamers, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisverzorgers als Alltours. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van mooi voordeel tot wel €240 korting per deelnemer. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Sissi. Goed om te weten: zoek tijdig naar een goede annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  2. Corendon: Met het ANVR en SGR Keurmerk.
  3. TUI: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  4. BeachCheck: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  5. Sunweb: Vliegvakanties voor elk budget.
  6. Prijsvrij: Eventueel een extra auto huren.
  7. Suntip: Fijne website met duidelijke informatie.
  8. Alltours: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  9. ReisKnaller: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  10. Stip reizen: Ideaal voor gezinnen met kinderen.

All-inclusive vakantie Sentido Vasia Resort Spa

Wil je deze reis online boeken? Je moet dan nadenken over de verblijfsvorm. Kies ik voor logies (enkel de overnachting), wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Sentido Vasia Resort all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Al het eten en (alcoholische) drankjes is volledig inclusief in de prijs. Zodoende geniet jij van een vliegreis zonder zorgen waarbij jij niet hoeft in te zitten over additionele kosten. Overigens, trips, cadeau’s en souvenirs moeten zelf betaald worden. Een heerlijke uitgangssituatie om te leren van de Griekse natuur in het fantastische Sissi. Is een Sentido Vasia Resort Spa all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In het overzicht hieronder zie je de relevantste negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Ardgroom, Mauritius en Kranjska Gora.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet exact wat je kwijt bent voor je vakantie.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Sissi.

Nadelen all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Sentido Vasia Resort?

In dit verblijf maak je gebruik van velerlei mogelijkheden als animatie, bar, kindvriendelijk, kinderopvang, discotheek, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrij ontbijt & een kat? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij deze acco in Sissi.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De kosten inclusief vlucht worden bepaald door meerdere aspecten zoals het moment van boeken, tijd van vliegen, vakantieoperator en de omvang van de kamer. Vertrek je in de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en krijg extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De actuele prijs schommelt elke dag. Kies een van de aanbieders en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Czech Airlines (CSA) of Pegasus Airlines (PGT) zijn bekende maatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Kreta. Bezoek websites als SchipholTickets.nl voor alle mogelijke vluchten en de totale kosten. Wil jij een Sentido Vasia Resort Spa pakketreis aanbieding? Hierbij wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Sissi heeft een goede bereikbaarheid vanaf luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven & Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Griekenland reis je direct door naar Sentido Vasia Resort. Neem een huurauto of het openbaar vervoer.

Zoek je meer specificaties? Op deze pagina tref je een uitgebreide FAQ over deze vakantie. Wil je boeken? Gebruik dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Boekingssite selecteren

    Staar je niet blind op de kosten. Detecteer tevens of de boekingssite beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Onderzoek ook de toegevoegde kosten (transactiekosten of beddengoed). en reisrecensies van andere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal volwassenen en kinderen waarvoor je een reis zoekt. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Selecteer vanaf waar je wil vliegen. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is natuurlijk populair, Keulen & Düsseldorf zijn ook uitstekende opties: soms spotgoedkoop en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Het liefste Sentido Vasia Resort Spa all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een volledig-inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer jouw reis en rond de boeking af

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en bekijk de reissom. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Bevalt dit? Je kunt direct Sentido Vasia Resort de boeking bevestigen en de betaling overmaken door gebruik te maken van Paypal, iDeal of Creditcard.

Wat mensen zeggen over Sentido Vasia Resort
5

Aantal sterren

Ook een vakantie naar Sentido Vasia Resort met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over vakantiebeoordelingen van andere klanten? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover en bijv. elizawashere.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld onderdelen als: Kamer, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Zwembad, Entertainment, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Ligging, Sanitair, Service, Excursies, Strand, Bezienswaardigheden, Personeel, Omgeving. Het verblijf Sentido Vasia Resort Spa in Sissi (Kreta, Griekenland) verdient een 5-sterren beoordeling. Conclusie: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie