Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Happy Days Studio’s aanbieding

Happy Days Studios betreft een 3-sterren resort in het welbekende Malia (omgeving Kreta, Griekenland). Je kunt hier al overnachten vanaf €220 per persoon (op basis van Logies, Vliegvakantie). De temperatuur komt gemiddeld uit op zo’n 21 graden en een goede reisperiode is mei, juni en september. Ontdek de Griekse tradities en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Op vliegvakantievergelijken.nl wordt je geïnspireerd met prachtige deals van operators als bijv. BeachCheck of Peter Langhout en vliegreizen met Aeroflot vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Bremen, Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelHappy Days Studio’s
Becijfering3 sterren
AdresMalia
OmgevingKreta
VakantiebestemmingGriekenland
Temperatuur (gemiddeld)21 °C
Beoogde vliegtijd3,5 uur
Te boeken voor o.a.Jongeren of families
SpreektaalGrieks
BetaalmiddelEuro

Uitgebreide informatie aangaande jouw reis
Goedkoop naar Happy Days Studio’s vliegen? Dit hotel ligt in het Griekse Malia (Kreta). Er heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 21 graden °C. De meest warme periode is juli met 28 graden celsius. De koudste maand is januari met 16 graden. Een geschikte vakantieperiode is mei, juni en september. De valuta is de Euro en de belangrijkste taal is Grieks. Men kent hier het geloof grieks orthodox (98%. Een belletje plegen? De landcode is +30 en de netspanning is 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De gemiddelde reistijd bedraagt 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil 1 uur later). Je maakt hier gebruik van allerlei mogelijkheden als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wifi. Evalueer natuurlijk ook andere populaire accomodaties zoals Nina Beach Hotel, Hotel Ad Hoc Monumental & Rohanou Beach Resort Ecolodge.


Goedkoop naar Happy Days Studio’s

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Happy Days Studios? Het gaat om een veel gekozen hotel in het Griekse Malia. Uiteraard ook een plek met veel activiteiten zoals verschillende culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Via onze vergelijker vind je de meest aantrekkelijke prijsaanbiedingen van concurrerende touroperators uit Nederland als onder andere Traveltroef & Vakantiediscounter. In sommige gevallen kan je kiezen voor een all-inclusive vakantie met inbegrepen vlucht, het verblijf en transfer vanaf de luchthaven. Het voordeel van een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en het bespaart enorm veel tijd. Niet vergeten: bij ellende en gedoe krijg je direct hulp van de touroperator. Doorgaans is er een medewerker ter plaatse die je adviezen kunnen geven.

  • Happy Days Studio’s is een heerlijke vakantie-accomodatie in Kreta, Griekenland.
  • Bekijk de opties voor verscheidene verzorgingsarrangementen (uitsluitend logies of de gehele dag all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €220 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 14 april 2024, 7 februari 2024 of 21 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je morgen of volgende week al vertrekken? In toenemende mate bieden touroperators aantrekkelijke Happy Days Studios last-minute vliegvakanties met korting. Als het verblijf in Kreta beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisverzorgers als BeachCheck. Als consument tref je soms gigantische voordelen tot wel €370 korting per persoon. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Malia. Tip: regel op tijd een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten.
  2. Corendon: Met het ANVR en SGR Keurmerk.
  3. TUI: De mooiste strandvakanties.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  5. Sunweb: Veel variatie in luxe (budget, goedkoop en duur).
  6. Prijsvrij: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  7. Suntip: Zowel voor gezinnen als alleenstaanden.
  8. Alltours: Ruim aanbod aan pakketreizen.
  9. ReisKnaller: Uitgebreide informatie en reviews beschikbaar.
  10. Stip reizen: Upgrade je vlucht voor meer comfort.

All-inclusive vakantie Happy Days Studios

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor het type verblijf. Heb ik genoeg aan logies (enkel de overnachting), wil ik ’s morgens ook ontbijten in het hotel, of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Happy Days Studio’s all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Het diner en drinken is dan zonder kosten te nuttigen. Als gevolg daarvan profiteer jij van een volledig onbezorgde vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar hoge rekeningen. Enkel en alleen de dagtochten, souvenirs en/of excursieshoren tot jouw verantwoordelijkheid. Een heerlijke uitgangssituatie om te leren van de Griekse gebruiken en gewoontes in het schitterende Malia. Is een Happy Days Studios all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In het schema hieronder zie je diverse negatieve en positieve aspecten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Klingenthal, Mauritius en Stiermarken.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet precies wat je uit gaat geven.
  2. Alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Malia.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Niet iedereen kan het buffet waarderen.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Er is vaak veel voedselverspilling.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Happy Days Studio’s?

In deze accomodatie profiteer je van belangrijke voorzieningen als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wifi. Maak je graag gebruik van een kinderbedje & een kamer aan de zonkant? Bel of mail even met deze bestemming in Malia.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten incl. vlucht hangen af van verschillende onderdelen als o.a. de datum van de boeking, de dag waarop je vliegt, vliegmaatschappij en de luxe kamertypes. Vertrek je midden in de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen boek je buiten de grote schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De totaalprijs wisselt reisbureaus. Selecteer een van de reisaanbieders om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

American Airlines (AA) & Qatar Airways (QR) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en brengen je direct of indirect ook naar Kreta. Bezoek websites als Momondo.nl en check alle vluchten plus de laagste ticketprijs. Gaat jouw voorkeur uit naar een Happy Days Studios pakketreis aanbieding? Daarbij heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Hoe kom ik bij het hotel?

Dit verblijf in Malia is goed te bereiken vanaf vliegvelden als Schiphol, Eindhoven en Brussel (Zaventem), Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf. Vanaf de aankomst-luchthaven in Griekenland kan jij eenvoudig naar Happy Days Studio’s. Met een taxi of gebruik het openbaar vervoer.

Zoek je aanvullende info? Op deze pagina tref je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze accommodatie. Weten hoe het boeken precies werkt? Bekijk dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Bekijk tevens of de reisaanbieder lid is van bijvoorbeeld het SGR en ANVR. Bekijk daarbij de verborgen kosten (boekings- en administratiekosten en kosten voor schoonmaak) en reiservaringen van andere gasten.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Kies per persoon de leeftijd, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Geef aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Charleroi of Frankfurt zijn ook goede alternatieven: goedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Happy Days Studios all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en boek online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de totale reissom. Optioneel kan je de dag van vertrek of reisduur wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt à la minute Happy Days Studio’s de boeking definitief maken en de betaling verrichten met iDeal, Paypal of Creditcard.

Hoeveel sterren heeft Happy Days Studio's
3

Review (aantal sterren)

Ook een vakantie naar Happy Days Studio’s met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar reiservaringen van andere toeristen? Er zijn een aantal websites die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover en ook reviewspot.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Reizigers geven hier hun mening over aspecten als: Activiteiten, Zwembad, Wellness, Kamer, Entertainment, Sanitair, Hygiëne, Service, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Personeel, Bezienswaardigheden, Excursies, Strand, Wifi. De accommodatie Happy Days Studios in Malia (Kreta, Griekenland) krijgt een 3-sterren label. Samenvatting: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie