Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Silver Beach aanbieding

Silver Beach is een 2-sterren vakantieverblijf gesitueerd in Roda (in Ionische Eilanden, Griekenland). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €288 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 21 graden en een fijne reisperiode is mei, juni en september. Bekijk de Griekse keuken en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op vliegvakantievergelijken.nl vind je steeds weer de beste deals van operators zoals o.a. Corendon & Bebsy.nl en vliegvakanties met Olympic Air via Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieSilver Beach
Classificatie2 sterren
PlaatsRoda
RegioIonische Eilanden
VakantiebestemmingGriekenland
Gem. temp overdag21 °C
Vliegtijd (gemiddeld)3,5 uur
Veel geboekt doorJongeren & gezinnen met kids
VoertaalGrieks
Lokaal geldEuro

Belangrijke informatie betreffende jouw vakantie
Goedkoop naar Silver Beach vliegen? Dit hotel is gebouwd in het Griekse Roda (Ionische Eilanden). Er is hier een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is 21 graden celsius. De maand met de hoogste temp is juli met 28 graden °C. De maand met de laagste temp is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. De valuta is de Euro en de gesproken taal is Grieks. De meeste mensen behoren tot het grieks orthodox (98%. Het kengetal is +30 en de votage-spanning is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De reistijd ligt rond de 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (een tijdsverschil van 1 uur later). Je vindt hier uiteenlopende faciliteiten als airco, bar, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje. Overweeg natuurlijk ook andere relevante accomodaties zoals Royalton White Sands Resort, Catalonia Yucatan Beach Resort Spa en Villa Vicky Studios.


Goedkoop naar Silver Beach

Wil jij ook meer informatie over Silver Beach? Het gaat om een geliefd hotel in het Griekse Roda. Daarbij is het ook nog eens een regio met opties voor veel wandelingen, excursies en cultuur. Op vliegvakantievergelijken.nl ontdek je de scherpste last minute aanbiedingen van professionele reisbureau’s uit Nederland als onder andere Tjingo en Suntip. Dikwijls reserveer je een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een ticket voor het vliegtuig, het aparthotel en transfer vanaf de luchthaven. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Ideaal: bij klachten kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. In de regel is er iemand van de reisleiding in of rondom het hotel aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Silver Beach is een veel gekozen vakantiebestemming in Ionische Eilanden, Griekenland.
  • Reserveer voor diverse verblijfsarrangementen (half pension of 100% all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €288 per persoon uitgegaan van 2-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een prettige tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni en september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 26 december 2023, 20 oktober 2024 & 3 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Dikwijls bieden touroperators aantrekkelijke Silver Beach last-minute vliegvakanties met prijsdeals. Zodra het verblijf in Ionische Eilanden niet helemaal volgeboekt is, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij vakantieleveranciers als De Jong Intra. Flexibele toeristen profiteren zodoende van mooi voordeel tot wel €320 korting per deelnemer. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Roda. Goed om te weten: zorg voor een goede annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Opties zijn een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitstekende klantenservice.
  2. Corendon: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  3. TUI: Eventueel een extra auto huren.
  4. BeachCheck: Populaire bestemmingen met voordeel.
  5. Sunweb: Hele scherpe online aanbieding.
  6. Prijsvrij: Zowel voor korte reizen als langere vakanties.
  7. Suntip: Leuke reizen voor de voorjaarsvakantie.
  8. Alltours: Hulp en advies bij het boeken.
  9. ReisKnaller: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  10. Stip reizen: Uitstekende all-inclusive formules.

All-inclusive vakantie Silver Beach

Wil je overgaan tot boeken van deze reis? Je moet dan nadenken over de verblijfsvorm. Selecteer ik uitsluitend logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Silver Beach all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Al je eten, drinken, en tussendoortjes heb je op voorhand al betaald. Eigenlijk betekent dit een volledig onbezorgde vliegreis met maximale duidelijkheid zonder enorme extra kosten. Louter de excursies (met gids) o0f cadeautjes betaal je uit eigen zak. Het betreft dus een mooie basis om gegrepen te worden door de Griekse cultuur in het wondermooie Roda. Is een Silver Beach all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? Onderstaande check je de belangrijkste negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Meknes, Senegal & Grand Anse Mahe.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Je weet precies wat je uit gaat geven.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Roda.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Silver Beach?

In dit hotel heb je toegang tot uiteenlopende voorzieningen als airco, bar, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dieetmaaltijd & een groter bed? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij het verblijf in Roda.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden berekend a.d.h.v. verscheidene zaken zoals bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en kamer / verzorging. Ga je weg in de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en maak gebruik van de vroegboekkorting speciaal voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht zijn er buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die nu geldt wisselt regelmatig. Kies een van de boekingssites en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Corendon Dutch Airlines (CND) en Garuda Indonesia (GA) zijn goede airlines en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Ionische Eilanden. Gebruik tools als CheapTickets.nl om een overzicht te krijgen met vluchten plus de laagste ticketprijs. Wil jij een Silver Beach pakketreis aanbieding? In dat geval kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Roda heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf o.a. Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven of Bremen, Groningen (Eelde), Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem). Vanaf het vliegveld vlakbij Griekenland reis je snel door naar Silver Beach. Gebruik een taxi of een trein / bus (OV).

Wil je extra details? In het gedeelte hieronder ontdek je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze vakantie. Weten hoe het boeken precies werkt? Volg dan een bruikbaar stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Kijk verder dan uitsluitend de prijs. Achterhaal daarnaast of het reisbureau ook werkt met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Wees ook alert op addertjes onder het gras (kosten boeking of toeristenbelasting). en reisrecensies van vorige klanten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Selecteer per reiziger de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Kies welk vliegveld jouw voorkeur heeft. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Luik & Frankfurt zijn ook intererssant: niet te duur en snel te bereiken.

  4. Kies jouw type verzorging

    Ga jij Silver Beach all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer reis en prijs en boek direct online

    Check nog eens je reis en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je de vertrekdagen/of de reisduur nog wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt dan direct Silver Beach online boeken en de betaling verrichten via Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Silver Beach
2

Review

Vandaag een vakantie naar Silver Beach met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reiservaringen van andere klanten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover plus tevens reviewspot.nl worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Reizigers geven hier hun mening over onderdelen als: Zwembad, Wellness, Kamer, Activiteiten, Entertainment, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Service, Hygiëne, Excursies, Personeel, Wifi, Omgeving, Strand. Het hotel Silver Beach in Roda (Ionische Eilanden, Griekenland) krijgt een 2-sterren classificatie.Samenvatting: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie