Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Maltezos aanbieding

Hotel Maltezos is een uitstekend 2-sterren vakantieverblijf in het mooie Gouvia (omgeving Ionische Eilanden, Griekenland). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €370 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 21 graden en een geschikte reisperiode is mei, juni en september. Ondervind zelf de Griekse mogelijkheden en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Met behulp van onze tool vergelijk je beste deals van operators als Suntip of Lavida Travel en een vliegvakantie met KLM via Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelHotel Maltezos
Review2 sterren
StadGouvia
RegioIonische Eilanden
VakantiebestemmingGriekenland
Gem. Temp21 °C
Beoogde vliegtijd3,5 uur
Top advies voorSenioren en vriendengroepen
SpreektaalGrieks
BetaalmiddelEuro

Aanvullende info en tips omtrent dit land
Goedkoop naar Hotel Maltezos vliegen? Dit verblijf is gelegen in het Griekse Gouvia (Ionische Eilanden). De regio heeft een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is ongeveer 21 °C. De warmste maand van het jaar is juli met 28 °C. De minst warme maand is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. Je kunt hier betalen met de Euro en de taal die men hier spreekt is Grieks. De godsdienst hier is grieks orthodox (98%. Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en het voltage bedraagt 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De reis duurt zo’n 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil 1 uur later). Er zijn vele faciliteiten als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje, kleinschalig, wifi. Overweeg eveneens andere populaire accomodaties zoals Hotel Osmine, Silvi Villas en Hotel Galaxy.


Goedkoop naar Hotel Maltezos

Heb jij de keuze gemaakt voor Hotel Maltezos? Het betreft een gewild verblijf in het Griekse Gouvia. En het is een gebied met mogelijkheden voor diverse culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Op vliegvakantievergelijken.nl ontdek je de allerbeste aanbiedingen van concurrerende maatschappijen uit Nederland als bijvoorbeeld Lavida Travel en Corendon. In sommige gevallen kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie inclusief de vliegreis, het aparthotel en transfer. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Een samengestelde vakantie is voordelig en de operator regelt alles. Groot voordeel: bij problemen kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. In de meeste gevallen is er een speciale wernemer ter plekke beschikbaar die je adviezen kunnen geven.

  • Hotel Maltezos is een erg populaire vakantiebestemming in Ionische Eilanden, Griekenland.
  • Check de mogelijkheden voor geschikte verzorgingsarrangementen (logies of all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €370 p.p. met het verzorgingstype 2-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een populaire periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 27 november 2024, 21 september 2024 of 3 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Dikwijls zijn er goedkope Hotel Maltezos last-minute vliegvakanties met korting. In het scenario dat dit hotel in Ionische Eilanden ongeboekte kamers heeft, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij operators als De Jong Intra. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van serieuze voordelen van wel €210 korting p.p. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Gouvia. Belangrijk: zorg dat je voorzien bent van een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Eenvoudig vergelijken en boeken.
  2. Corendon: Luxe accomodaties met excursiemogelijkheden.
  3. TUI: Uitgebreid aanbod met een uitstekende service.
  4. BeachCheck: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  5. Sunweb: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  6. Prijsvrij: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  7. Suntip: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.
  8. Alltours: Zowel voor korte reizen als langere vakanties.
  9. ReisKnaller: Aantrekkelijke vroegboekkorting mogelijk.
  10. Stip reizen: Gebruiksvriendelijke boekingssite.

All-inclusive vakantie Hotel Maltezos

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over de gewenste verblijfsvorm. Neem ik enkel logies, wil ik opstaan met een ontbijtje, of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een Hotel Maltezos all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken zijn hierbij inclusief. Oftewel: een onbekommerde vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over dure lokale tarieven. Alleen de dagtochten, souvenirs en/of excursiesmoeten zelf betaald worden. Een heerlijke uitgangssituatie om kennis te maken met de Griekse beschaving in het prachtige Gouvia. Is een Hotel Maltezos all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? In de onderstaande tabel achterhaal je de belangrijkste minpunten en pluspunten. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Padenghe Sul Garda, Laos & Meknes Tafilalet.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Kiezen voor extra opties in Gouvia.

Minpunten all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Je verblijft vooral in het hotel, en minder in de authentieke stad.
  3. Veel mensen op 1 plek.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Hotel Maltezos?

In dit resort profiteer je van velerlei voorzieningen als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje, kleinschalig, wifi. Maak je graag gebruik van een glutenvrij ontbijt & een specifieke aankomsttijd. ? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit hotel in Gouvia.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De prijzen met vlucht inbegrepen worden bepaald door velerlei zaken zoals de periode van boeken, de dag van de vlucht, luchtvaartmaatschappij en het verzorgingstype. Vertrek je in de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De scherpste hotel en vlucht deals boek je buiten de grote schoolvakanties en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De totaalprijs fluctueert bijna dagelijks. Klik door naar een van de aanbieders en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

Air Mauritius ( MK) & Israir (ISR) zijn goede airlines en vliegen vaak (indirect) op Ionische Eilanden. Gebruik tools als Supersaver voor een overzicht met alle retourvluchten en de actuele kosten. Prefereer jij een Hotel Maltezos pakketreis aanbieding? In dat geval heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Gouvia is goed te bereiken vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Keulen. Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland is het nog een klein eindje naar Hotel Maltezos. Neem een huurauto of een trein / bus (OV).

Op zoek naar aanvullende info? Bovenstaand bekijk je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. dit vakantieverblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Hiervoor bieden we een nuttig 5-stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Onderzoek daarnaast of de reisorganisator bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Controleer ook je hebt te maken met extra kosten (boekingskosten en kosten voor schoonmaak) en reviews van andere klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Selecteer per reiziger de leeftijd, en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan vanaf waar je wil vliegen. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Maastricht en Hamburg zijn ook het overwegen waard: soms spotgoedkoop en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies jouw verblijfsvorm

    Het liefste Hotel Maltezos all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een speciale inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer de reis en reserveer online

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en check de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de vertrekdag of het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt zonder problemen Hotel Maltezos online boeken en de betaling overmaken middels iDeal, Creditcard of Paypal.

Het aantal sterren van Hotel Maltezos
2

Recensie (aantal sterren)

Ook een vakantie naar Hotel Maltezos met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar recensies van andere toeristen? Er zijn een aantal websites die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover en bijv. conrendon.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Kamer, Wellness, Activiteiten, Zwembad, Entertainment, Ligging, Sanitair, Service, Kindvriendelijk, Hygiëne, Bezienswaardigheden, Personeel, Excursies, Strand, Wifi. Het hotel Hotel Maltezos in Gouvia (Ionische Eilanden, Griekenland) krijgt een 2-sterren classificatie.Opmerking: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie