Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Sunny Bay Hotel aanbieding

Sunny Bay Hotel is een erkend 3-sterren vakantieverblijf in het mooie Kissamos (regio Kreta, Griekenland). Je kunt hier al overnachten vanaf €282 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier zo’n 21 graden en een prettige reisperiode is mei, juni en september. Bekijk de Griekse standaard en vind jouw vliegvakantie online.Met onze vakantie-vergelijker vind je steeds weer de beste deals van operators zoals o.a. Sunweb & Bebsy.nl en vluchten van Jet2 via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieSunny Bay Hotel
Luxe3 sterren
AdresKissamos
StreekKreta
VakantiebestemmingGriekenland
Gem. Temp21 °C
Beoogde vliegtijd3,5 uur
Te boeken voor o.a.Senioren of families
SpreektaalGrieks
Lokaal geldEuro

Extra gegevens omtrent het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Sunny Bay Hotel vliegen? Dit hotel is gelegen in het Griekse Kissamos (Kreta). Hier heerst een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is zo’n 21 °C. De meest warme maand is juli met 28 °C. De maand met de laagste temp is januari met 16 graden. De beste vakantieperiode is mei, juni en september. Je betaalt hier met de de Euro en de gesproken taal is Grieks. Men kent hier het geloof grieks orthodox (98%. De landcode is +30 en de votage-spanning is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De reistijd ligt rond de 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Het verblijf voorziet in omvangrijke faciliteiten als airco, bar, lift, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, wifi. Bezoek eveneens andere populaire accomodaties zoals Lopesan Costa Bavaro Resort Spa Casino, Grand Hotel Due Golfi en Appartementen Wiesenrand.


Goedkoop naar Sunny Bay Hotel

Wil jij ook meer informatie over Sunny Bay Hotel? Dit is een fantastisch verblijf in het Griekse Kissamos. Tevens zeer geschikt voor verschillende actieve uitjes, attracties en hotspots. Op deze pagina reserveer je de scherpste last minute deals van populaire reisorganisaties uit Nederland als De Jong Intra en Vakanties.nl. In veel gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie met inbegrip van een retourvlucht, het verblijf en transfer. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Last but not least: bij moeilijkheden kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Doorgaans zijn er reisleiders ter plekke beschikbaar die ondersteuning bieden.

  • Sunny Bay Hotel is een heerlijke vakantiebestemming in Kreta, Griekenland.
  • Te boeken op basis van meerdere arrangementen (logies of maximaal all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €282 per persoon gebaseerd op 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 10 april 2024, 3 februari 2024 & 17 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Standaard hebben reisorganisaties interessante Sunny Bay Hotel last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. In het scenario dat de accomodatie in Kreta te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij vakantiebedrijven als De Jong Intra. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van mooi voordeel tot wel €170 korting per deelnemer. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Kissamos. Vakantie-tip: regel op tijd een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  2. Corendon: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  3. TUI: Voordelig reizen naar de zon.
  4. BeachCheck: Luxe accomodaties met excursiemogelijkheden.
  5. Sunweb: Onbezorgde pakketreizen.
  6. Prijsvrij: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  7. Suntip: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  8. Alltours: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  9. ReisKnaller: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.
  10. Stip reizen: Verschillende reisduren mogelijk.

All-inclusive vakantie Sunny Bay Hotel

Meteen online jouw reis boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om het type verblijf. Neem ik een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en een warme maaltijd), of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Sunny Bay Hotel all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Zowel de snacks als drankjes kan je dan gratis gebruiken. Oftewel: een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder allerlei hoge vakantiekosten. Overigens, dagtochten en lokale souvenirs horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is een geweldig startpunt om verschillende ervaringen op te doen in de Griekse gastronomie in het welbekende Kissamos. Is een Sunny Bay Hotel all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? In het schema hieronder check je de relevantste voor- en nadelen.Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Cartagena, Bulgarije & Al Batinah.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Kissamos.

Minpunten all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Minder contact met de lokale bevolking.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Sunny Bay Hotel?

In dit resort heb je het gemak van omvangrijke mogelijkheden als airco, bar, lift, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een glutenvrij ontbijt of een afwijkende inchecktijd? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij dit resort in Kissamos.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De totaalprijzen incl. vlucht stelt de touroperator vast op basis van verscheidene aspecten zoals bijvoorbeeld boekingsdatum, tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en de omvang van de kamer. Vertrek je midden in de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en uiteraard bij last-minute boekingen. De prijs van dit hotel fluctueert continu. Klik door naar een van de aanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Atlasglobal (KK) of Swiss Int. Air Lines (LX) zijn bekend airlines en brengen je direct of indirect ook naar Kreta. Navigeer even naar SchipholTickets.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de laagste prijs. Liever een Sunny Bay Hotel pakketreis aanbieding? Hier ontbreekt vaak de vrije keuze in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit specifieke verblijf in Kissamos heeft een prima bereikbaarheid vanaf grote en kleine luchthavens als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Keulen. Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland kan je gemakkelijk naar Sunny Bay Hotel. Met een huurauto of het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? Hiernaast bekijk je een handige FAQ over het hotel. Hulp nodig bij boeken? Lees dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Boekingssite selecteren

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Check verder of de touroperator deelneemt aan garanties via het SGR en ANVR. Bekijk daarbij de bijkomende kosten (verwerkingskosten en/of schoonmaaktarieven) en meningen van vorige klanten.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je op vakantie gaat. Selecteer per reiziger de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Bepaal vanaf waar je wil vliegen. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Luik & Eindhoven Airport zijn ook goede alternatieven: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Sunny Bay Hotel all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer jouw reis en rond de boeking af

    Kijk of alles naar wens is en controleer de reissom. Eventueel kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Tevreden? Je kunt meteen Sunny Bay Hotel de boeking definitief maken en de betaling doen met Creditcard, iDeal of Paypal.

Aantal sterren Sunny Bay Hotel
3

Recensie

Wil je nu een vakantie naar Sunny Bay Hotel met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat reiservaringen van andere vakantiegangers? Kijk dan eens op websites en sociale media die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover + vakantoo.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Wellness, Kamer, Kwaliteit bedden, Entertainment, Zwembad, Kindvriendelijk, Sanitair, Hygiëne, Service, Ligging, Personeel, Excursies, Bezienswaardigheden, Strand, Wifi. Het hotel Sunny Bay Hotel in Kissamos (Kreta, Griekenland) verdient een 3-sterren label. Samenvatting: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie