Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Kraft Hotel Florence aanbieding

Kraft Hotel Florence is een gerenommeerd 4-sterren vakantieverblijf midden in Florence (regio Toscane, Italië). Dit verblijf is er al vanaf €337 (verzorging: Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 19 graden en de meest ideale reistijd is april t/m juni, september en oktober. Ervaar de Italiaanse standaard en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Op www.vliegvakantievergelijken.nl klik je snel door naar de beste aanbiedingen van touroperators zoals Suntip en VakantieXperts en vliegreizen met Rossiya Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Bremen, Groningen (Eelde), Keulen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelKraft Hotel Florence
Classificatie4 sterren
StadFlorence
RegioToscane
BestemmingItalië
Temperatuur19 °C
Doorsnee vliegtijd3 uur
Te boeken voor o.a.Bruidsparen of gezinnen
VoertaalItaliaans
Plaatselijk geldEuro

Speciale informatie over deze bestemming
Goedkoop naar Kraft Hotel Florence vliegen? Deze accommodatie vind je terug in het Italiaanse Florence (Toscane). Hier heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur per jaar is zo’n 19 °C. De meest warme periode is augustus met 33 °C. De koudste periode is januari met 14 graden. De meest ideale vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De valuta is de Euro en men spreekt hier Italiaans. Qua religie kennen ze hier rooms-katholiek. De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +39 en de voltage is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil is Geen). Het verblijf voorziet in uiteenlopende voorzieningen als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Klik door naar eveneens ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Atlantica Eleon Grand Resort Spa, Villa Rizzo Resort Spa en Villa Wegscheider.


Goedkoop naar Kraft Hotel Florence

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Kraft Hotel Florence? Men noemt dit een zorgeloze bestemming in het Italiaanse Florence. Eveneens een ideale plek voor allerlei bezienswaardigheden en tripjes. Op vliegvakantievergelijken.nl boek je de gaafste aanbiedingen van internationaal opererende bedrijven uit Nederland als bijv. Traveltroef of Alltours. Vaak stunten reisbureua’s met all-inclusive vakanties inclusief een ticket voor het vliegtuig, het hotel of resort en vervoer naar je verblijf. Waarom is zo’n pakketreis populair is? De samengestelde vakantie is goedkoop en het kost minder tijd/energie. Niet vergeten: in het geval van calamiteiten krijg je direct hulp van de touroperator. Vaak is er een reisleider op de vakantiebestemming aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • Kraft Hotel Florence is een heerlijke vakantielocatie in Toscane, Italië.
  • Reserveer voor verschillende arrangementen (half pension of all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €337 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een prettige tijd om hiernaar af te reizen is april t/m juni, september en oktober.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 27 maart 2024, 20 januari 2024 en 3 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? Doorgaans bieden touroperators aantrekkelijke Kraft Hotel Florence last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Wanneer deze accommodatie in Toscane te maken heeft met overcapaciteit, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij vakantieleveranciers als Stip reizen. Slimme consumenten boeken met gigantische voordelen tot wel €160 korting per ticket. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Florence. Niet vergeten: zorg voor een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  2. Corendon: Dagelijks updates van aanbod en prijs.
  3. TUI: Geweldige stranden, resorts en verzorging op locatie.
  4. BeachCheck: Reisbureau dat met je meedenkt.
  5. Sunweb: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  6. Prijsvrij: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  7. Suntip: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  8. Alltours: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  9. ReisKnaller: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  10. Stip reizen: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.

All-inclusive vakantie Kraft Hotel Florence

Wil jij deze reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het verzorgingstype. Heb ik genoeg aan alleen logies, wil ik halfpension (overnachting, ontbijt, diner), of ulta all-inclusive? Een Kraft Hotel Florence all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Zowel de snacks als drankjes is dan zonder kosten te nuttigen. Hierdoor heb jij een onvergetelijke vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over allerlei bijkomende kosten. Overigens, souvenirs voor het thuisfront en de excursies moeten zelf betaald worden. Het betreft dus een mooie basis om helemaal op te gaan in de Italiaanse gastvrijheid in het schitterende Florence. Is een Kraft Hotel Florence all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Op vliegvakantievergelijken.nl lees je over de meest actuele positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Burgas, Macedonië en Viseu.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Geen verborgen kosten.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Ondersteuning bij verschillende daguitjes in Florence.

3 minpunten all-inclusive

  1. Een gebrek aan variatie in de menu’s.
  2. Je gaat minder snel eten in lokale restaurants.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Kraft Hotel Florence?

In dit hotel maak je gebruik van velerlei faciliteiten als airco, bar, koelkast, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een kinderbedje & een huisdier? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit appartement in Florence.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden berekend a.d.h.v. relevante zaken als bijvoorbeeld boekingsdatum, dag en tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en de omvang van de kamer. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De laagste prijzen voor hotel en vlucht zijn er buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De totaalsom verandert reisbureaus. Klik op een van de touroperators om de actuele prijs te zien.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

Balkan Holiday Airlines (BGH) & Vueling (VY) zijn erkende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Toscane. Gebruik tools als Vliegtickets.nl en check alle vluchten en de kosten p.p. Neem je een Kraft Hotel Florence pakketreis aanbieding? Hierbij heb je meestal geen keuze in de airline.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit specifieke verblijf in Florence is goed bereikbaar vanaf vliegvelden als de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven of Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen, Keulen. Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Italië reis je snel door naar Kraft Hotel Florence. Gebruik een taxi of met een bus.

Heb je behoefte aan meer info? Bovenstaand bekijk je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande dit vakantieverblijf. Wil je boeken? Gebruik dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Achterhaal tevens of de boekingssite bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Onderzoek ook de verborgen kosten (zoals administratiekosten of beddengoed). en reiservaringen van andere gasten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef nu aan welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Vaak zijn er meerdere opties. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Maastricht of Eindhoven Airport worden ook steeds vaker gekozen: goedkoop en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Verblijfsvorm kiezen

    Wil jij het liefste Kraft Hotel Florence all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een volledig-inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer de reis en betaal veilig online

    Check nog eens je reis en check de uiteindelijke prijs. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Tevreden? Je kunt vandaag nog Kraft Hotel Florence boeken via internet en de betaling overmaken via iDeal, Creditcard of Paypal.

Wat mensen zeggen over Kraft Hotel Florence
4

Recensie (aantal sterren)

Wil jij een vakantie naar Kraft Hotel Florence met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over vakantiebeoordelingen van andere vakantiegangers? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover en bijv. booking.com worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je leest daar meer over bijvoorbeeld criteria zoals: Kwaliteit bedden, Kamer, Wellness, Activiteiten, Zwembad, Hygiëne, Sanitair, Kindvriendelijk, Ligging, Bereikbaarheid, Bezienswaardigheden, Strand, Wifi, Omgeving, Excursies. Het resort Kraft Hotel Florence in Florence (Toscane, Italië) telt een 4-sterren classificatie.Belangrijk: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie