Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Camping Wien aanbieding

Camping Wien is een erkend 3-sterren hotel liggend in Peschiera Del Garda (omgeving Veneto, Italië). Een vakantie in dit hotel is er al voor €309 (verzorging: Logies, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 19 graden en een fijne reisperiode is april t/m juni, september en oktober. Ontdek de Italiaanse tradities en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met onze vakantie-vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van touroperators zoals o.a. Tui of Eliza was here en vluchten van KLM via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfCamping Wien
Getest3 sterren
PlaatsPeschiera Del Garda
StreekVeneto
BestemmingItalië
Jaartemperatuur19 °C
Beoogde vliegtijd3 uur
Populair bijSenioren en gezinnen met kids
VoertaalItaliaans
ValutaEuro

Meer tips en adviezen ten aanzien van jouw vakantie
Goedkoop naar Camping Wien vliegen? Deze accommodatie ligt in het Italiaanse Peschiera Del Garda (Veneto). Het land kent een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is hier 19 graden °C. De warmste maand van het jaar is augustus met 33 graden celsius. De minst warme periode is januari met 14 graden. Een goede periode om deze regio te bezoeken is april t/m juni, september en oktober. De officiële valuta is de Euro en de taal die men hier spreekt is Italiaans. De meeste mensen behoren tot het rooms-katholiek. De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +39 en de stroom is 220 Volt. Het land is te bereiken via Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De gemiddelde reistijd bedraagt 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (reken op een tijdsverschil van Geen). Het verblijf voorziet in uitgebreide mogelijkheden als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant. Check daarnaast andere populaire accomodaties zoals Menjangan Dynasty Resort, Praia Del Rey Marriott Golf Beach Resort & Leziria Parque.


Goedkoop naar Camping Wien

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Camping Wien? Dit is een voortreffelijk verblijf in het Italiaanse Peschiera Del Garda. Natuurlijk ook zeer geschikt voor verscheidene actieve uitjes, attracties en hotspots. Op vliegvakantievergelijken.nl reserveer je de goedkoopste last minute aanbiedingen van internationaal opererende reisbureau’s uit Nederland zoals Peter Langhout of Sunweb. Steeds vaker gaat het om een all-inclusive vakantie incl. reis, overnachtingen en en het vervoer op locatie. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Groot voordeel: bij noodgevallen biedt de organisator ondersteuning en support. In de regel zijn er reisleiders ter plekke aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Camping Wien is een erg populaire vakantie-accomodatie in Veneto, Italië.
  • Maak een keuze uit meerdere verblijfsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of volledig all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €309 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een geschikte periode om te reizen is april t/m juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 7 december 2023, 1 oktober 2024 en 13 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je vandaag al je koffers inpakken? Standaard zijn er interessante Camping Wien last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Zodra dit verblijf in Veneto kampt met niet-geboekte kamers, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij reisverzorgers als Lavida Travel. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met aantrekkelijke voordelen tot wel €320 korting per ticket. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Peschiera Del Garda. Niet vergeten: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Hulp en advies bij het boeken.
  2. Corendon: Vliegen met betrouwbare touroperators.
  3. TUI: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.
  4. BeachCheck: Betrouwbare touroperator met veel ervaring.
  5. Sunweb: De recensies zijn bijzonder goed.
  6. Prijsvrij: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  7. Suntip: Mooiste zonvakanties en wintersportvakanties.
  8. Alltours: Honderden tevreden klanten gingen je voor.
  9. ReisKnaller: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  10. Stip reizen: Direct via internet de reis boeken.

All-inclusive vakantie Camping Wien

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Je moet dan nadenken over het type verblijf. Neem ik genoegen met alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (1 warme maaltijd plus ontbijt), of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Camping Wien all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Al het drinken en eten kan je dan gratis gebruiken. Oftewel: een onbekommerde vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar enorme extra kosten. Enkel en alleen de souvenirs en excursies moeten zelf betaald worden. Het is een geweldig startpunt om helemaal op te gaan in de Italiaanse geschiedenis in het welbekende Peschiera Del Garda. Is een Camping Wien all-inclusive vliegvakantie iets dat bij mij past? In het schema hieronder zie je de relevantste na- en voordelen. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Vera Playa, Tanzania en Pommeren.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Peschiera Del Garda.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Je gaat minder snel eten in lokale restaurants.
  3. Veel eten moet worden weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Camping Wien?

In dit vakantieverblijf heb je het gemak van de volgende voorzieningen: airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrije maaltijd & huisdieren? Bel of mail even met het verblijf in Peschiera Del Garda.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De totaalprijzen incl. vlucht komen tot stand door allerlei zaken als onder andere boekingsdatum, de dag van de vlucht, met welke airline je vliegt, en type kamer. Zit je vast aan de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste hotel met vlucht aanbiedingen scoor je buiten schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De prijs die je betaalt verandert continu. Selecteer een van de reisorganisaties om de actuele prijs te zien.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

China Southern Airlines (CZ) & Saudia Arabian Airlines zijn uitstekende maatschappijen en brengen je direct of indirect ook naar Veneto. Navigeer even naar Chaser.nl en check alle vluchten en de huidige prijzen. Ga jij voor een Camping Wien pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit specifieke verblijf in Peschiera Del Garda kan je prima bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Eindhoven, Schiphol en Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Italië reis je direct door naar Camping Wien. Gebruik een taxi of neem een bus (OV).

Heb je behoefte aan meer info? Hiernaast vind je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze reis. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Ga dan aan de slag met een bruikbaar stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Staar je niet blind op de kosten. Detecteer evenzeer of de reisorganisatie bekend is bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Bekijk daarbij de bijkomende kosten (boekings- en administratiekosten of toeristenbelasting). en recensies van eerdere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Er zijn meestal verschillende opties. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Luik en Düsseldorf zijn ook goede alternatieven: betaalbaar en goede parkeermogelijkheden.

  4. Verblijfsvorm kiezen

    Wil je Camping Wien all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een unieke inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer jouw reis en reserveer online

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en bekijk de reissom. Optioneel kan je de vertrekdag of het aantal dagen wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt binnen mum van tijd Camping Wien boeken via internet en de betaling verrichten middels Creditcard, iDeal of Paypal.

Wat mensen zeggen over Camping Wien
3

Recensie (aantal sterren)

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Camping Wien met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even beoordelingen van anderen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover en ook reisgraag.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Reizigers geven hier hun mening over zaken zoals: Wellness, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Entertainment, Kindvriendelijk, Service, Bereikbaarheid, Sanitair, Hygiëne, Omgeving, Strand, Bezienswaardigheden, Wifi, Personeel. De accommodatie Camping Wien in Peschiera Del Garda (Veneto, Italië) verdient een 3-sterren classificatie.Achtergrondinformatie: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie