Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Mecenate Palace aanbieding

Mecenate Palace is een popualir 4-sterren accommodatie in het mooie Rome (omgeving Latium, Italië). Dit verblijf is er al vanaf €435 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld moet je het hier doen met circa 19 graden en een goede reistijd is april t/m juni, september en oktober. Proef en voel de Italiaanse mogelijkheden en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op deze website vergelijk je beste deals van reisbureau’s zoals o.a. Vakantiediscounter en Peter Langhout en een vliegreis met Pegasus Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Bremen, Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieMecenate Palace
Comfort4 sterren
StadRome
OmgevingLatium
VakantiebestemmingItalië
Gem. Temp19 °C
Geschatte vliegtijd3 uur
Geadviseerd voor o.a.Huwelijksreizen en families
VoertaalItaliaans
Regionaal geldEuro

Uitgebreide tips en adviezen betreffende jouw vakantie
Goedkoop naar Mecenate Palace vliegen? Deze accommodatie is gelegen in het Italiaanse Rome (Latium). Hier heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 19 graden celsius. De maand met de hoogste temp is augustus met 33 graden. De koudste maand van het jaar is januari met 14 graden. Een goede vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De munteenheid is de Euro en men communiceert hier vooral in het Italiaans. Qua religie kennen ze hier rooms-katholiek. Wil je naar dit land bellen? Gebruik dan +39 en het elektriciteitsnetwerk opereert op 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De reis duurt zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (dit houdt is een tijdsverschil van Geen). Het verblijf voorziet in diverse faciliteiten als airco, bar, lift, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Klik door naar natuurlijk ook andere relevante accomodaties zoals Hotel Pace Helvezia, Kempinski Hotel Residence Palm & Electra Palace Rhodes.


Goedkoop naar Mecenate Palace

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Mecenate Palace? Men noemt dit een zeer populair hotel in het Italiaanse Rome. En het is een uitstekend startpunt voor allerlei dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Op vliegvakantievergelijken.nl check je de goedkoopste last minute deals van betrouwbare maatschappijen uit Nederland als bijvoorbeeld Traveltroef en Suntip. In veel gevallen bespreekt men een all-inclusive vakantie met inbegrepen de vliegreis, overnachtingen en transfer. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Prettige bijkomstigheid: bij moeilijkheden kan je één reisbureau aanspreken. In de regel is er een reisleider ter plekke beschikbaar die je adviezen kunnen geven.

  • Mecenate Palace is een veel gekozen reislokatie in Latium, Italië.
  • Maak een keuze uit meerdere verzorgingsarrangementen (logies of maximaal all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €435 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een populaire periode om hier te vertoeven is april t/m juni, september en oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 16 april 2024, 9 februari 2024 of 23 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Steeds vaker bieden touroperators voordelige Mecenate Palace last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In de situatie dat deze lokatie in Latium ongeboekte kamers heeft, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als Peter Langhout. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van serieuze voordelen van wel €190 korting per ticket. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Rome. Tip: ga op tijd aan de slag met een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitgebreide informatie en reviews beschikbaar.
  2. Corendon: Verschillende vormen van all-inclusive mogelijk.
  3. TUI: Verschillende reisduren mogelijk.
  4. BeachCheck: Hele goede beoordelingen via internet.
  5. Sunweb: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  6. Prijsvrij: Alle deals en acties op 1 site.
  7. Suntip: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  8. Alltours: Online inchecken voor je vlucht.
  9. ReisKnaller: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  10. Stip reizen: Beleef je droomvakantie met uitstekende service.

All-inclusive vakantie Mecenate Palace

Meteen online jouw reis boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om het verzorgingstype. Neem ik een vakantie op basis van logies, ook ontbijt, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Mecenate Palace all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al je eten, drinken, en tussendoortjes horen bij het complete arrangement. Dit betekent een heerlijke comfortabele vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over enorme extra kosten. Uitsluitend souvenirs voor het thuisfront en de excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is heerlijk om zo gepakt te worden door de Italiaanse natuur in het glansrijke Rome. Is een Mecenate Palace all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Op vliegvakantievergelijken.nl lees je over verschillende negatieve en positieve aspecten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Ciutadella, Montenegro & Glacis.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Rome.

3 minpunten all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Veel eten moet worden weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Mecenate Palace?

In dit hotel heb je toegang tot omvangrijke faciliteiten als airco, bar, lift, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een glutenvrij ontbijt en een vroege check-in? Bel of mail even met het verblijf in Rome.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten incl. vlucht worden berekend a.d.h.v. een aantal factoren als hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, touroperator en kamer/arrangement. Vertrek je in de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht scoor je buiten schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De prijs die nu geldt wisselt steeds. Klik direct op een van de reisbureaus en zie wat de totaalsom is van de reis.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

Arkia Israel Airlines (IZ) of KLM Royal Dutch Airlines (KL) zijn erkende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Latium. Maak gebruik van vergelijkers als Vlucht24.nl en controleer de vliegtijden plus de laagste ticketprijs. Gaat jouw voorkeur uit naar een Mecenate Palace pakketreis aanbieding? Hier kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Rome bereik je eenvoudig vanaf o.a. Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Keulen, Düsseldorf. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Italië moet je nog verder reizen naar Mecenate Palace. Neem een huurauto of met een bus.

Zoek je aanvullende info? Hiernaast lees je de vaak gestelde vragen (FAQ) over de accomodatie. Hoe werkt het boeken? Hiervoor bieden we ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Kies een boekingssite

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Controleer ook of het reisbureau lid is van bijvoorbeeld het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Let ook goed op toegevoegde kosten (verwerkingskosten of beddengoed). en meningen van vorige klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Bepaal welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Er zijn meestal verschillende opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Groningen (Eelde) en Weeze zijn ook intererssant: voordelig en goede parkeermogelijkheden.

  4. Kies verzorgingstype

    Ga jij Mecenate Palace all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een volledig-inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Controleer reis en prijs en betaal onlnie

    Bekijk goed of alles naar wens is en bekijk de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je jouw vertrekdag of het aantal dagen wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt zonder problemen Mecenate Palace online boeken en de betaling regelen door middel van Creditcard, Paypal of iDeal.

Aantal sterren Mecenate Palace
4

Reviews

Direct een vakantie naar Mecenate Palace met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reiservaringen van andere toeristen? Er zijn meerdere websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover en bijv. vakantiewegwijzer.com kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld onderdelen als: Zwembad, Kamer, Wellness, Activiteiten, Entertainment, Service, Ligging, Hygiëne, Bereikbaarheid, Sanitair, Bezienswaardigheden, Wifi, Strand, Omgeving, Personeel. Het resort Mecenate Palace in Rome (Latium, Italië) krijgt een 4-sterren keurmerk. Opmerking: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie