Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Costa Paradiso aanbieding

Hotel Costa Paradiso is een 4-sterren vakantieverblijf in Costa Paradiso (regio Sardinie, Italië). Een vakantie in dit hotel is er al voor €588 p.p. (Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Qua temperatuur is het hier gemiddeld zo’n 19 graden en een goede reistijd is april t/m juni, september en oktober. Ga op in de Italiaanse beschaving en vind jouw vliegvakantie online.Op www.vliegvakantievergelijken.nl vind je zelf de laagste prijs van touroperators als operators zoals o.a. Tui & Peter Langhout en een vliegvakantie met Air Europa via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieHotel Costa Paradiso
Beoordeling4 sterren
StadCosta Paradiso
OmgevingSardinie
VakantielandItalië
Gemiddelde temp overdag19 °C
Vliegtijd (standaard)3 uur
Top advies voorOuderen en kinderen
SpreektaalItaliaans
BetaalmiddelEuro

Aanvullende reisinformatie ten aanzien van jouw vakantie
Goedkoop naar Hotel Costa Paradiso vliegen? Deze locatie is gelegen in het Italiaanse Costa Paradiso (Sardinie). De regio heeft een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is zo’n 19 °C. De meest warme periode is augustus met 33 graden °C. De minst warme maand is januari met 14 graden. De meest ideale vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. Je betaalt hier met de Euro en men communiceert hier vooral in het Italiaans. De belangrijkste lokale religie is rooms-katholiek. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +39 en de stroomspanning is 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De reis duurt zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is Geen). Het verblijf voorziet in uitgebreide mogelijkheden als airco, lift, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, wifi. Vergelijk natuurlijk ook accomodaties (uit de buurt) zoals Mosaic Palais Aziza Spa, Hotel Adamantia en Panorama Hotel.


Goedkoop naar Hotel Costa Paradiso

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Hotel Costa Paradiso? Dit is een veel gekozen hotel in het Italiaanse Costa Paradiso. Verder is het een gebied met mogelijkheden voor leuke culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Op vliegvakantievergelijken.nl vind je de goedkoopste last minute deals van internationaal opererende maatschappijen uit Nederland zoals bijvoorbeeld GOGO & Tui. In sommige gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie met inbegrepen vliegticket, het aparthotel en transfer. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? De samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt uit handen genomen. Sterk pluspunt hiervan: bij moeilijkheden krijg je direct hulp van de touroperator. In veel situaties is er iemand van de reisorganisatie ter plekke beschikbaar die ondersteuning bieden.

  • Hotel Costa Paradiso is een geweldige bestemming in Sardinie, Italië.
  • Zet vast o.b.v. verscheidene verzorgingstypes (ontbijt+diner of 100% all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €588 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hier te vertoeven is april t/m juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 30 september 2024, 25 juli 2024 of 7 december 2023.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Doorgaans bieden de boekingssites interessante Hotel Costa Paradiso last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. Wanneer dit verblijf in Sardinie niet helemaal vol zit, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij reisbureau’s als De Jong Intra. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met aanzienlijke voordelen tot wel €240 korting p.p. per verblijf. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Costa Paradiso. Niet vergeten: regel op tijd een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitstekende all-inclusive formules.
  2. Corendon: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.
  3. TUI: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.
  4. BeachCheck: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  5. Sunweb: Gegarandeerd veilig boeken.
  6. Prijsvrij: Duidelijke en transparante website.
  7. Suntip: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.
  8. Alltours: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  9. ReisKnaller: Geschikte vakantie met halfpension.
  10. Stip reizen: Bestemmingen naar de mooiste stranden.

All-inclusive vakantie Hotel Costa Paradiso

Wil je deze reis online boeken? Je moet dan nadenken over de gewenste verblijfsvorm. Neem ik genoegen met alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Hotel Costa Paradiso all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zitten bij de totaalprijs in. Oftewel: een onvergetelijke vliegreis zonder te piekeren over hoge kosten voor eten en drinken. Overigens, dagtochten en lokale souvenirs zijn voor eigen rekening. Het betreft dus een mooie basis om gegrepen te worden door de Italiaanse gastronomie in het prachtige Costa Paradiso. Is een Hotel Costa Paradiso all-inclusive vliegvakantie de moeite waard? In de onderstaande tabel check je de meest actuele minpunten en pluspunten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Lile Rousse, Servië & Moskou.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Groot aanbod aan excursies in Costa Paradiso.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Hotel Costa Paradiso?

In dit vakantieverblijf kan je gebruik maken van allerlei voorzieningen als airco, lift, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrij ontbijt of een vroege check-in? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij deze vakantiebestemming in Costa Paradiso.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De prijzen met vlucht inbegrepen baseert het reisbureau op basis van verschillende factoren als periode tussen boeken en vliegen, dag en tijd van vliegen, touroperator en type kamer. Zit je vast aan de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen zijn er buiten de schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De actuele prijs schommelt reisbureaus. Selecteer jouw favoriete reisbureau en zie wat de totaalsom is van de reis.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

China Southern Airlines (CZ) en TUI Fly (OR) zijn goede airlines en vliegen jou direct of indirect ook naar Sardinie. Bezoek websites als Vlucht24.nl voor alle mogelijke vluchten evenals de beste deals. Wil jij een Hotel Costa Paradiso pakketreis aanbieding? Daarbij ontbreekt vaak de vrije keuze in airlines.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Het verblijf in Costa Paradiso bereik je eenvoudig vanaf vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol of Düsseldorf, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Keulen, Bremen. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Italië reis je snel door naar Hotel Costa Paradiso. Met een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je aanvullende info? In het gedeelte hieronder ontdek je een uitgebreide FAQ over het hotel. Hulp nodig bij boeken? Check dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Boekingssite selecteren

    Kijk verder dan enkel de prijs. Detecteer tevens of de reisorganisator bekend staat bij het het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Bekijk daarbij de verborgen kosten (zoals administratiekosten en/of schoonmaaktarieven) en reisrecensies van eerdere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal volwassenen en kinderen die met jou op vakantie gaan. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Charleroi of Weeze zijn ook uitstekende opties: goedkoop en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij Hotel Costa Paradiso all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een speciale inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer reis en prijs en boek direct online

    Bekijk goed of alles naar wens is en bekijk de reissom. Optioneel kan je de vertrekdag of reisduur wijzigen. Bevalt dit? Je kunt zonder problemen Hotel Costa Paradiso boeken (online) en de betaling regelen door middel van Paypal, Creditcard of iDeal.

Aantal sterren Hotel Costa Paradiso
4

Review

Wil jij een vakantie naar Hotel Costa Paradiso met vlucht boeken maar check je liever eerst beoordelingen van anderen? Er zijn meerdere websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover plus tevens travelxl.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Kwaliteit bedden, Wellness, Activiteiten, Zwembad, Entertainment, Bereikbaarheid, Ligging, Service, Kindvriendelijk, Sanitair, Bezienswaardigheden, Personeel, Excursies, Omgeving, Strand. De accommodatie Hotel Costa Paradiso in Costa Paradiso (Sardinie, Italië) telt een 4-sterren keurmerk. Voetnoot: het aantal sterren zegt met name wat over het aantal voorzieningen. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie