Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Gardaland Hotel aanbieding

Gardaland Hotel is een uitstekend 4-sterren acco in het mooie Peschiera Del Garda (regio Veneto, Italië). Dit hotel is er al vanaf €41 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Autovakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 19 graden en een goede reistijd is april t/m juni, september en oktober. Geniet van de Italiaanse gebruiken en gewoontes en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Online vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van reisbureau’s zoals Alltours & VakantieXperts en een vliegvakantie met TAP Air Portugal via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Keulen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieGardaland Hotel
Review4 sterren
StadPeschiera Del Garda
StreekVeneto
BestemmingItalië
Temperatuur (gemiddeld)19 °C
Vliegtijd3 uur
Veel geboekt doorBruidsparen of gezinnen met kids
VoertaalItaliaans
Regionaal geldEuro

Waardevolle informatie over dit land
Goedkoop naar Gardaland Hotel vliegen? Deze accommodatie vinden we in het Italiaanse Peschiera Del Garda (Veneto). Er heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is hier 19 graden °C. De maand met de hoogste temp is augustus met 33 °C. De koudste maand is januari met 14 graden. De meest ideale vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De officiële munteenheid is de Euro en de voertaal isItaliaans. Qua religie kennen ze hier rooms-katholiek. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +39 en de voltage is 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De gemiddelde reistijd bedraagt 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil bedraagt Geen). Er zijn diverse voorzieningen als airco, animatie, bar, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Overweeg tevens ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Hotel Tragos, Mayfair Gardens Appartementen of Mph Hotel Blue Pearl.


Goedkoop naar Gardaland Hotel

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Gardaland Hotel? Dit is een uitmuntend verblijf in het Italiaanse Peschiera Del Garda. Verder is het een plek met veel activiteiten zoals diverse excursies, toertochten en ontspanning. Op deze site vergelijk je de nieuwste last minute deals van populaire reisorganisaties uit Nederland als o.a. GOGO of Alltours. Doorgaans kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie met de vliegreis, overnachtingen en vervoer vanaf de luchthaven. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Het geeft duidelijkheid: bij calamiteiten kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. Vaak is er een reisleider op locatie waar je vragen kunt stellen.

  • Gardaland Hotel is een fantastische reislokatie in Veneto, Italië.
  • Bekijk de opties voor meerdere arrangementen (logies of all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €41 p.p. gebaseerd op 4-sterren Logies & ontbijt (Autovakantie).
  • De beste reistijd om hier te verblijven is april t/m juni, september en oktober.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 5 maart 2024, 29 december 2023 of 12 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? In toenemende mate zijn er aantrekkelijke Gardaland Hotel last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Zodra dit vakantieverblijf in Veneto te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisverzorgers als Vakanties.nl. Jij kan profiteren van fikse voordelen tot wel €360 korting per gast. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Peschiera Del Garda. Onthoud: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Online inchecken voor je vlucht.
  2. Corendon: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.
  3. TUI: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  4. BeachCheck: Goede samenwerkingen met top hotelketens.
  5. Sunweb: Vakanties naar gezellige regio’s met tourisme.
  6. Prijsvrij: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  7. Suntip: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  8. Alltours: Fijne website met duidelijke informatie.
  9. ReisKnaller: Opties met reizen voor ouderen.
  10. Stip reizen: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.

All-inclusive vakantie Gardaland Hotel

Wil je deze reis direct online boeken? Een belangrijke keuze is de mate van luxe (verblijfsvorm). Kies ik een vakantie op basis van logies, wil ik opstaan met een ontbijtje, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Gardaland Hotel all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Maaltijden en dranken zitten bij de totaalprijs in. Oftewel: een vliegreis zonder zorgen waarbij jij niet hoeft in te zitten over hoge rekeningen. Alleen de souvenirs voor het thuisfront en de excursies zijn voor eigen rekening. Het is een geweldig startpunt om gegrepen te worden door de Italiaanse beschaving in het prachtige Peschiera Del Garda. Is een Gardaland Hotel all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Hieronder check je de relevantste negatieve en positieve aspecten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Meiringen, Brazilië & Salzburg.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Peschiera Del Garda.

Drie nadelen all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Gardaland Hotel?

In dit hotel heb je het gemak van een ruim pakket aan faciliteiten als airco, animatie, bar, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Heb je verder nog wensen als een specifiek ontbijt & verlengde bedden? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij deze accomodatie in Peschiera Del Garda.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De prijzen met vlucht inbegrepen baseert het reisbureau op basis van een aantal aspecten zoals o.a. de periode van boeken, tijd van vliegen, vakantiemaatschappij en het soort verblijf. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Wacht niet te lang met boeken en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen zijn er buiten de schoolvakanties en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De totaalsom verandert regelmatig. Kies een van de aanbieders en zie wat de totaalsom is van de reis.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

Egyptair (MS) of Sunexpress (XQ) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en brengen je direct of indirect ook naar Veneto. Navigeer even naar Vlucht24.nl voor een overzicht met alle retourvluchten plus de laagste ticketprijs. Boek je een Gardaland Hotel pakketreis aanbieding? Op dat moment is er minder flexibiliteit in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Het verblijf in Peschiera Del Garda heeft een prima bereikbaarheid vanaf o.a. de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol & Bremen, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Keulen. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Italië reis je snel door naar Gardaland Hotel. Gebruik een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je aanvullende info? Op deze pagina lees je een uitgebreide FAQ over deze vakantie. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Bekijk dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Kijk verder dan enkel de prijs. Controleer evenzeer of de reisorganisator ook werkt met het SGR en ANVR. Bekijk daarbij de verborgen kosten (administratie- en boekingskoststen en tarieven voor schoonmaken) en vakantiebeoordelingen van vorige klanten.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Bepaal vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Düsseldorf en Eindhoven worden ook steeds vaker gekozen: schepe tarieven en goede parkeermogelijkheden.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Ga jij Gardaland Hotel all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en betaal onlnie

    Check nog eens je reis en controleer de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de dag van vertrek of reisduur wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt binnen mum van tijd Gardaland Hotel boeken via internet en de betaling versturen met Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat reizigers zeggen over Gardaland Hotel
4

Reviews

Wil jij een vakantie naar Gardaland Hotel met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reiservaringen van andere vakantiegangers? Kijk dan eens op websites en sociale media waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover en ook expedia.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Reizigers geven hier hun mening over onderdelen als: Zwembad, Wellness, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Entertainment, Service, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Hygiëne, Strand, Personeel, Bezienswaardigheden, Omgeving, Excursies. Het verblijf Gardaland Hotel in Peschiera Del Garda (Veneto, Italië) telt een 4-sterren label. Bron: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie