Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Palace Bellevue aanbieding

Remisens Hotel Palace Bellevue is een erkend 4-sterren vakantieverblijf gelegen in Opatija (in het gebied Primorje Gorski Kotar, Kroatië). Je kunt hier al overnachten vanaf €416 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 17 graden en een fijne reisperiode is mei, juni en september. Maak kennis met de Kroatische cultuur en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Op vliegvakantievergelijken.nl blader je door het actuele aanbod van reisorganisaties zoals o.a. OAD of Stip reizen en een vliegvakantie met Alitalia vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfHotel Palace Bellevue
Luxe4 sterren
PlaatsOpatija
RegioPrimorje Gorski Kotar
VakantielandKroatië
Gemiddelde temp overdag17 °C
Standaard vliegtijd2 uur
Interessant voorJonge stellen & kinderen
VoertaalKroatisch
Plaatselijke valutaKroatische kuna (HRK)

Actuele informatie aangaande het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Hotel Palace Bellevue vliegen? De locatie is gelegen in het Kroatische Opatija (Primorje Gorski Kotar). Qua weer moet je hier rekening houden met het zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 17 graden. De maand met de hoogste temp is juli met 29 graden. De koudste maand van het jaar is januari met 11 graden. De meest ideale vakantieperiode is mei, juni en september. Je kunt hier betalen met de Kroatische kuna (HRK) en de mensen spreken hier Kroatisch. De meeste mensen behoren tot het rooms-katholiek (88%), orthodox, moslim. Het kengetal is +385 en de elektra is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Zagreb (ZAG) Slit (SPU). Houd rekening met een reistijd van zo’n 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil Geen). Het vakantieverblijf biedt diverse faciliteiten als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Klik door naar uiteraard ook andere populaire accomodaties zoals Appartementen Sintra Sol, Helena Christina Aparthotel of Castello Beach.


Goedkoop naar Hotel Palace Bellevue

Heb jij de keuze gemaakt voor Remisens Hotel Palace Bellevue? Al jarenlang een veel gekozen hotel in het Kroatische Opatija. Daarnaast een regio met opties voor verscheidene dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Op deze site ontdek je de mooiste prijsaanbiedingen van grote reisbureau’s uit Nederland als Bebsy.nl & OAD. In veel gevallen kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie met inbegrepen vliegticket, het verblijf en vervoer richting de accommodatie. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Sterk pluspunt hiervan: in het geval van calamiteiten krijg je direct hulp van de touroperator. Op populaire bestemmingen zijn er medewerkers in of rondom het hotel aanwezig die ondersteuning bieden.

  • Hotel Palace Bellevue is een zeer geliefde verblijfslokatie in Primorje Gorski Kotar, Kroatië.
  • Maak een keuze uit meerdere verzorgingstypes (volpension of volledig all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €416 p.p. op basis van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een aangename periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 12 december 2023, 6 oktober 2024 en 18 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans is er een groot aanbod lucratieve Remisens Hotel Palace Bellevue last-minute vliegvakanties met korting. Als de accomodatie in Primorje Gorski Kotar niet helemaal volgeboekt is, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als Tjingo. Jij kan profiteren van fikse voordelen tot wel €240 korting p.p. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Opatija. Goed om te weten: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Voordelig reizen naar de zon.
  2. Corendon: Verschillende reisduren mogelijk.
  3. TUI: Altijd scherpe aanbiedingen.
  4. BeachCheck: Leuke en inspirerende reistips via de blog.
  5. Sunweb: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  6. Prijsvrij: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  7. Suntip: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  8. Alltours: Prettige vliegtijden en vertreklocaties.
  9. ReisKnaller: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  10. Stip reizen: Voor iedereen een geschikte bestemming.

All-inclusive vakantie Remisens Hotel Palace Bellevue

Wil jij deze reis boeken? Je moet dan nadenken over de verblijfsvorm. Selecteer ik alleen logies, wil ik ook ontbijt, of ulta all-inclusive? Een Hotel Palace Bellevue all-inclusive aanbieding is erg populair. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken zitten bij de totaalprijs in. Zodoende geniet jij van een onbekommerde vliegreis zonder te piekeren over additionele kosten. Louter de trips, cadeau’s en souvenirs moeten zelf betaald worden. Het betreft dus een mooie basis om te genieten van deKroatische beschaving in het weergaloze Opatija. Is een Remisens Hotel Palace Bellevue all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? In de onderstaande tabel achterhaal je de relevante negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Tangalla, Suriname & Portalegre.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Geen verborgen kosten.
  2. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Opatija.

Minpunten all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Hotel Palace Bellevue?

In dit resort profiteer je van vele mogelijkheden als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Heb je bijzondere voorkeuren zoals een specifiek ontbijt & losse bedden? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij dit aparthotel in Opatija.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De totaalprijzen incl. vlucht baseert het reisbureau op basis van relevante zaken als o.a. hoe lang van tevoren je boekt, vliegtijd, touroperator en het gekozen arrangement. Vertrek je midden in de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals vind je buiten de schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De actuele prijs varieert voortdurend. Bezoek een van de reisbureaus en check zelf de laagste prijs.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

Air Mauritius ( MK) en Onur Air (8Q) zijn uitstekende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Primorje Gorski Kotar. Profiteer van websites als Paperflies.com voor alle mogelijke vluchten en de kosten p.p. Ga jij voor een Remisens Hotel Palace Bellevue pakketreis aanbieding? Daarbij kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Opatija kan je prima bereiken vanaf luchthavens zoals Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen, Keulen, Düsseldorf. Vanaf de luchthaven van aankomst in Kroatië is het nog een klein eindje naar Hotel Palace Bellevue. Gebruik een taxi of een trein / bus (OV).

Meer weten over het hotel? Op deze pagina bekijk je een uitgebreide FAQ over deze vakantie. Weten hoe het boeken precies werkt? Gebruik dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Kijk verder dan enkel de prijs. Ondervind eveneens of de reisorganisatie bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Onderzoek ook de toegevoegde kosten (administratie- en boekingskoststen of beddengoed). en recensies van ervaringsdeskundigingen.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Selecteer per reiziger de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef door welk vliegveld jouw voorkeur heeft. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is natuurlijk populair, Rotterdam en Weeze zijn ook in opkomst: betaalbaar en goede parkeermogelijkheden.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Remisens Hotel Palace Bellevue all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Bekijk de totaalprijs en betaal veilig online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en check de totale reissom. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Tevreden? Je kunt binnen mum van tijd Hotel Palace Bellevue via internet boeken en de betaling doen a.d.h.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Recensies van Hotel Palace Bellevue
4

Aantal sterren

Wil jij een vakantie naar Hotel Palace Bellevue met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar reviews van andere reizigers? Er zijn meerdere websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover plus tevens alltours.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je kunt hier meer lezen over criteria zoals: Entertainment, Kwaliteit bedden, Wellness, Zwembad, Kamer, Bereikbaarheid, Sanitair, Ligging, Kindvriendelijk, Service, Wifi, Omgeving, Strand, Bezienswaardigheden, Excursies. Het verblijf Remisens Hotel Palace Bellevue in Opatija (Primorje Gorski Kotar, Kroatië) verdient een 4-sterren keurmerk. Voetnoot: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie