Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Blu Poste Lafayette Resor aanbieding

Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa is een popualir 4-sterren verblijf midden in Poste De Flacq (regio Flacq District, Mauritius). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €1269 p.p. (op basis van Half pension, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 26 graden en een goede reisperiode is juni t/m augustus. Proef en voel de Mauritiaanse mogelijkheden en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Via onze vergelijker boek je steevast de beste aanbiedingen van reisbureau’s als bijv. Vakanties.nl of Stip reizen en vliegtickets van Rossiya Airlines via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieBlu Poste Lafayette Resor
Becijfering4 sterren
StadPoste De Flacq
RegioFlacq District
BestemmingMauritius
Temperatuur (gemiddeld)26 °C
Geschatte vliegtijd12,5 uur
Populair bijSportievelingen & families met kinderen
SpreektaalEngels
Lokaal geldMauritiaanse roepie (MUR)

Waardevolle info en tips ten aanzien van jouw reis
Goedkoop naar Blu Poste Lafayette Resor vliegen? Deze accommodatie is gelegen in het Mauritiaanse Poste De Flacq (Flacq District). Qua weer moet je hier rekening houden met het moessonklimaat. De gemiddelde jaartemp. is gemiddeld 26 graden °C. De heetste maand is januari met 30 graden °C. De periode met de laagste temp is juli met 24 graden. Een fijne vakantieperiode is juni t/m augustus. De officiële munteenheid is de Mauritiaanse roepie (MUR) en wat betreft taal spreekt men hier Engels. Qua religie kennen ze hier hindoestaans (52%), christelijk, islam. Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +230 en het voltage bedraagt 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Mauritius (MRU). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 12,5 uur. Tijdzone: UTC+04 (dat is een tijdsverschil van 3 uur later). Het vakantieverblijf biedt diverse mogelijkheden als adult only, airco, bar, fietsverhuur, fitness, zwembad buiten, restaurant, roomservice, wifi. Bekijk uiteraard ook ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers, Preluna Hotel Spa en Belisaire Thalasso.


Goedkoop naar Blu Poste Lafayette Resor

Wil jij ook meer informatie over Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa? Al jarenlang een uitmuntend verblijf in het Mauritiaanse Poste De Flacq. Tevens een plek met veel activiteiten zoals leuke excursies, toertochten en ontspanning. Onderstaand vind je de goedkoopste acties van concurrerende bedrijven uit Nederland zoals bijvoorbeeld Stip reizen & Alltours. In steeds meer gevallen kan je kiezen voor een all-inclusive vakantie inclusief de vlucht, de accomodatie en vervoer vanaf de luchthaven. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Groot voordeel: bij ellende en gedoe krijg je direct hulp van de touroperator. Soms is er iemand van de reisleiding ter plaatse beschikbaar die ondersteuning bieden.

  • Blu Poste Lafayette Resor is een heerlijke accomotatie in Flacq District, Mauritius.
  • Reserveer voor geschikte arrangementen (ontbijt+diner of ultra all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €1269 per persoon uitgegaan van 4-sterren Half pension (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden periode om hier op vakantie te gaan is juni t/m augustus.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 16 december 2023, 10 oktober 2024 of 22 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Doorgaans is er een groot aanbod lucratieve Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa last-minute vliegvakanties met prijsdeals. Als de accomodatie in Flacq District niet helemaal vol zit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij touroperators als Bebsy.nl. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met gigantische voordelen tot wel €240 korting per reisgenoot. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Poste De Flacq. Goed om te weten: regel op tijd een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Hulp en advies bij het boeken.
  2. Corendon: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  3. TUI: Populaire bestemmingen met voordeel.
  4. BeachCheck: Geschikte vakantie met halfpension.
  5. Sunweb: Hele mooie last-minute deals.
  6. Prijsvrij: Veilig boeken en betalen.
  7. Suntip: Reizen naar de zon en/of de sneeuw.
  8. Alltours: Aantrekkelijke vroegboekkorting mogelijk.
  9. ReisKnaller: Vliegen met betrouwbare touroperators.
  10. Stip reizen: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.

All-inclusive vakantie Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik logies (enkel de overnachting), wil ik ook ontbijt, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Blu Poste Lafayette Resor all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken zitten in het totaalpakket. Als gevolg daarvan profiteer jij van een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder allerlei hoge vakantiekosten. Uitsluitend trips, cadeau’s en souvenirs zijn niet inclusief. Een uitstekende manier om gegrepen te worden door de Mauritiaanse gewoontes in het fantastische Poste De Flacq. Is een Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je de meest actuele minpunten en pluspunten. Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Neusiedl Am See, Tunesië of Bourgogne.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Diverse lokale trips te boeken in Poste De Flacq.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Welke voorzieningen biedt Blu Poste Lafayette Resor?

In dit resort profiteer je van een ruim pakket aan faciliteiten als adult only, airco, bar, fietsverhuur, fitness, zwembad buiten, restaurant, roomservice, wifi. Maak je graag gebruik van een specifiek ontbijt of een kat? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit aparthotel in Poste De Flacq.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De kosten incl. vlucht baseert het reisbureau op basis van relevante aspecten als onder andere periode tussen boeken en vliegen, tijd van vliegen, touroperator en kamer/arrangement. Zit je vast aan de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en krijg extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht deals tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De huidige prijs fluctueert reisbureaus. Klik direct op een van de reisbureaus om direct de huidige prijs te checken.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

Finnair (AY) of United Airlines (UA) zijn erkende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Flacq District. Gebruik tools als Expedia en bekijk alle opties plus de laagste ticketprijs. Gaat jouw voorkeur uit naar een Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Dit verblijf in Poste De Flacq is goed bereikbaar vanaf o.a. Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport & Brussel (Zaventem), Bremen, Keulen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen). Vanaf de aankomst-luchthaven in Mauritius is het nog een klein eindje naar Blu Poste Lafayette Resor. Gebruik een taxi of een trein / bus (OV).

Zoek je meer specificaties? Hiernaast bieden we een uitgebreide FAQ over deze accommodatie. Wil jij nu direct gaan boeken? In dat geval bieden we hieronder ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Check bovendien of de touroperator bekend is bij het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Informeer ook naar de extra kosten (zoals administratiekosten en/of schoonmaaktarieven) en beoordelingen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Selecteer het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Selecteer welk vliegveld voor jou handig is. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Brussel (Zaventem) en Hamburg worden ook steeds vaker gekozen: niet te duur en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij graag Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Check de prijs en reserveer online

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en bekijk de totale prijs per persoon. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten aanpassen. Klopt het allemaal? Je kunt binnen mum van tijd Blu Poste Lafayette Resor de boeking definitief maken en de betaling doen a.d.h.v. Paypal, Creditcard of iDeal.

Aantal sterren Blu Poste Lafayette Resor
4

Reviews

Wil jij een vakantie naar Blu Poste Lafayette Resor met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar meningen van vorige klanten? Surf dan eens rond op sociale media en websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover & vakantiedealz.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Men beoordeelt de resorts op basis van aspecten als: Kamer, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Entertainment, Zwembad, Service, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Sanitair, Ligging, Excursies, Strand, Bezienswaardigheden, Wifi, Personeel. Het verblijf Radisson Blu Poste Lafayette Resort Spa in Poste De Flacq (Flacq District, Mauritius) verdient een 4-sterren beoordeling. Opmerking: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie