Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Austria Trend Savoyen aanbieding

Austria Trend Hotel Savoyen Vienna is een uitstekend 4-sterren hotel in het welbekende Wenen (omgeving Wenen, Oostenrijk). Je kunt er al naartoe vanaf €496 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur is 14 graden en de meest ideale reistijd is mei en september. Ondervind zelf de Oostenrijkse keuken en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Op deze website ontdek je de mooiste reizen van operators als bijv. Sunweb & Eliza was here en een vliegreis met TAP Air Portugal via Schiphol, Eindhoven of Bremen, Maastricht (Aachen), Keulen, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelAustria Trend Savoyen
Beoordeling4 sterren
StadWenen
GebiedWenen
VakantiebestemmingOostenrijk
Temperatuur (gemiddeld)14 °C
Vliegtijd2 uur
Geadviseerd voor o.a.Echtparen & gezinnetjes
VoertaalDuits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars
BetaalmiddelEuro

Belangrijke reisinformatie ten aanzien van deze bestemming
Goedkoop naar Austria Trend Savoyen vliegen? Deze locatie vinden we in het Oostenrijkse Wenen (Wenen). Je hebt hier te maken met het zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 14 graden celsius. De heetste periode is juli met 24 graden celsius. De minst warme maand is januari met 3 graden. Een fijne vakantieperiode is mei en september. Het betaalmiddel is de Euro en de mensen spreken hier Duits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars. De meeste mensen behoren tot het rooms-katholiek (78%), protestants. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +43 en de stroomspanning is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Innsbruck (INN), Linz, (LNZ), Salzburg (SZG), Wenen (VIE). De reistijd ligt rond de 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil bedraagt geen). Er zijn uitgebreide faciliteiten als airco, bar, fitness, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, restaurant, roomservice, sauna, wifi. Check evenzeer naarbij gelegen accomodaties als Radisson Blu Resort Thalasso, Appartementen Ros of Berwick Vakantiepark.


Goedkoop naar Austria Trend Savoyen

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Austria Trend Hotel Savoyen Vienna? Het betreft een uitmuntend verblijf in het Oostenrijkse Wenen. Evenzeer een plek met veel activiteiten zoals verschillende wandelingen, excursies en cultuur. Op vliegvakantievergelijken.nl achterhaal je de allerbeste acties van betrouwbare maatschappijen uit Nederland zoals bijvoorbeeld Traveltroef of Sunweb. Vaak is er de optie voor een all-inclusive vakantie met de vliegreis, overnachtingen en en het vervoer op locatie. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en en het scheelt je veel tijd en energie. Niet vergeten: bij rampspoed kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. Op populaire bestemmingen is er iemand van de reisleiding in of rondom het hotel aanwezig die ondersteuning bieden.

  • Austria Trend Savoyen is een geweldige vakantiebestemming in Wenen, Oostenrijk.
  • Maak een keuze uit velerlei verblijfsarrangementen (ontbijt+diner of maximaal all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €496 p.p. op basis van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om hier te vertoeven is mei en september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 27 juli 2024, 21 mei 2024 of 3 oktober 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Dikwijls kan je kiezen voor aantrekkelijke Austria Trend Hotel Savoyen Vienna last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. Op het moment dat dit vakantieverblijf in Wenen beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij vakantiebedrijven als Sunweb. Wie slim is boekt met interessante voordelen tot wel €220 korting per gast. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Wenen. Niet vergeten: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Voordelig reizen naar de zon.
  2. Corendon: Veilig boeken en betalen.
  3. TUI: Vakanties naar gezellige regio’s met tourisme.
  4. BeachCheck: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  5. Sunweb: Ideaal voor gezinnen met kinderen.
  6. Prijsvrij: Beleef je droomvakantie met uitstekende service.
  7. Suntip: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.
  8. Alltours: Reisbureau dat met je meedenkt.
  9. ReisKnaller: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  10. Stip reizen: Leuke bestemmingen voor kinderen.

All-inclusive vakantie Austria Trend Hotel Savoyen Vienna

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de verblijfsvorm. Kies ik enkel logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Austria Trend Savoyen all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Zowel de snacks als drankjes kun jij dan geheel kosteloos pakken. Oftewel: een zorgeloze vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over allerlei hoge vakantiekosten. Enkel de souvenirs voor het thuisfront en de excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Dit is de perfecte mogelijkheid om te leren van de Oostenrijkse geschiedenis in het schitterende Wenen. Is een Austria Trend Hotel Savoyen Vienna all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In de onderstaande tabel vind je diverse voor- en nadelen.Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Abu Dhabi, Canada en North Eastern.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. Alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Wenen.

3 nadelen all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Je verblijft vooral in het hotel, en minder in de authentieke stad.
  3. Het kan soms erg druk zijn.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Austria Trend Savoyen?

In dit vakantieverblijf maak je gebruik van vele faciliteiten als airco, bar, fitness, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, restaurant, roomservice, sauna, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een specifiek ontbijt of een late check-in? Vraag dit dan even na bij deze accomodatie in Wenen.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De totaalprijzen incl. vlucht stelt de touroperator vast op basis van velerlei onderdelen zoals bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, vliegtijd, touroperator en de omvang van de kamer. Vertrek je midden in de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht deals tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De totaalprijs wisselt continu. Klik op een van de boekingssites en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hiernaar toe?

Air Canada (AC) & Onur Air (8Q) zijn bekende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Wenen. Maak gebruik van vergelijkers als Paperflies.com en controleer de vliegtijden evenals de beste deals. Ga jij voor een Austria Trend Hotel Savoyen Vienna pakketreis aanbieding? Hier bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Dit specifieke verblijf in Wenen heeft een prima bereikbaarheid vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Keulen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen. Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Oostenrijk kan je gemakkelijk naar Austria Trend Savoyen. Kies voor een taxi of een trein / bus (OV).

Wil je meer weten? Hiernaast ontdek je een handige FAQ over de accomodatie. Heb je wat hulp nodig met het boeken? In dat geval bieden we hieronder het onderstaand stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Controleer daarnaast of het reisbureau bekend staat bij het het ANVR en SGR. Informeer ook naar de additionele kosten (administratie- en boekingskoststen of schoonmaakkosten) en vakantiebeoordelingen van andere reizigers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Vul de geboortejaren in, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef aan welke luchthavens je wilt overwegen. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Keulen & Oostende zijn ook intererssant: betaalbaar en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Kies het type verzorging

    Wil je Austria Trend Hotel Savoyen Vienna all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een volledig-inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Bekijk de totaalprijs en betaal veilig online

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de uiteindelijke prijs. Optioneel kan je de vertrekdag of het aantal nachten aanpassen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt dan direct Austria Trend Savoyen via internet vastzetten en de betaling doen via Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat mensen zeggen over Austria Trend Savoyen
4

Reviews

Vandaag een vakantie naar Austria Trend Savoyen met vlucht boeken maar eerst kijken naar beoordelingen van andere klanten? Er zijn een aantal websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover of skyscanner.nl worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Je leest daar meer over bijvoorbeeld zaken zoals: Activiteiten, Kwaliteit bedden, Kamer, Zwembad, Wellness, Sanitair, Service, Kindvriendelijk, Ligging, Bereikbaarheid, Wifi, Excursies, Omgeving, Personeel, Bezienswaardigheden. Het verblijf Austria Trend Hotel Savoyen Vienna in Wenen (Wenen, Oostenrijk) krijgt een 4-sterren label. Voetnoot: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie