Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Allegro Madeira aanbieding

Allegro Madeira is een gerenommeerd 4-sterren resort gesitueerd in Funchal (Madeira, Portugal). Een vakantie in dit hotel is er al voor €502 p.p. (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 21 graden en en de beste reistijd is mei, juni, september en oktober. Ontdek de Portugeese gebruiken en gewoontes en vind jouw vliegvakantie online.Met behulp van vliegvakantievergelijken.nl vind je zelf de laagste prijs van touroperators als reisorganisaties zoals Corendon of Beachmasters en tickets van Lufthansa vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieAllegro Madeira
Indeling4 sterren
StadFunchal
StreekMadeira
VakantiebestemmingPortugal
Gem. temp overdag21 °C
Beoogde vliegtijd3 uur
Populair bijJonge stellen en vrienden
VoertaalPortugees
Regionale ValutaEuro

Speciale info en tips over deze bestemming
Goedkoop naar Allegro Madeira vliegen? De locatie is gelegen in het Portugeese Funchal (Madeira). Je hebt hier te maken met het mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is zo’n 21 graden celsius. De maand met de hoogste temp is augustus met 29 graden. De koudste maand van het jaar is januari met 16 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni, september en oktober. Je betaalt hier met de de Euro en de gesproken taal is Portugees. De godsdienst hier is rooms-katholiek. Een belletje plegen? De landcode is +351 en stroomspanning is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). De reistijd is gemiddeld zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (tijdsverschil is 1 tot 2 uur vroeger). Het vakantieverblijf biedt vele voorzieningen als adult only, airco, bar, fietsverhuur, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Bekijk daarnaast accomodaties (uit de buurt) zoals Sindbad Club, Lujo Hotel of Il Nido Nella Bionda.


Goedkoop naar Allegro Madeira

Wil jij je verder verdiepen in Allegro Madeira? Niet voor niets een heerlijk hotel in het Portugeese Funchal. Daarnaast een ideale plek voor velerlei activiteiten zoals excursies. Onderstaand boek je de interessantste aanbiedingen van goede reisbureau’s uit Nederland zoals o.a. Eliza was here & Suntip. In steeds meer gevallen is er de optie voor een all-inclusive vakantie inclusief vlucht, het aparthotel en vervoer richting de accommodatie. Waarom is zo’n pakketreis populair is? De samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft nergens meer aan te denken. Niet vergeten: in het geval van calamiteiten wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. In de meeste gevallen is er een reisleider ter plaatse beschikbaar die je kunnen helpen.

  • Allegro Madeira is een veel gekozen verblijfslokatie in Madeira, Portugal.
  • Check de mogelijkheden voor diverse verzorgingsarrangementen (logies of all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €502 per persoon, met 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om te reizen is mei, juni, september en oktober.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 25 september 2024, 20 juli 2024 of 2 december 2023.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Dikwijls bieden de boekingssites speciale Allegro Madeira last-minute vliegvakanties met prijsdeals. In het scenario dat dit vakantieverblijf in Madeira beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij reisbureau’s als Suntip. Zodoende profiteer jij van hoge voordelen tot wel €330 korting p.p. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Funchal. Vakantie-tip: regel op tijd een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Eventueel een extra auto huren.
  2. Corendon: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  3. TUI: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.
  4. BeachCheck: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  5. Sunweb: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  6. Prijsvrij: Op een gebruiksvriendelijke manier boeken.
  7. Suntip: Fijne ondersteuning en service.
  8. Alltours: Eenvoudig en snel online boeken.
  9. ReisKnaller: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  10. Stip reizen: Deskundige reisadviseurs en informatie.

All-inclusive vakantie Allegro Madeira

Wil je deze reis online boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar de verblijfsvorm. Ga ik voor een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Allegro Madeira all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al je eten, drinken, en tussendoortjes is dan zonder kosten te nuttigen. Dit betekent een onvergetelijke vliegreis zonder na te denken over enorme extra kosten. Overigens, souvenirs en excursies zijn voor eigen rekening. Het betreft dus een mooie basis om te leren van de Portugeese natuur in het wondermooie Funchal. Is een Allegro Madeira all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? Op deze pagina vind je de huidige plus en minpunten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Flims, Kroatië en Ba Ria Vung Tau.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Funchal.

3 nadelen all-inclusive

  1. Niet veel variatie in het standaard buffetrestaurant.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Allegro Madeira?

In dit verblijf kan je gebruik maken van een ruim pakket aan faciliteiten als adult only, airco, bar, fietsverhuur, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Heb je bijzondere voorkeuren zoals een bad of een afwijkende inchecktijd? Bel of mail even met deze bestemming in Funchal.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

Prijzen met vlucht baseert het reisbureau op basis van verschillende onderdelen zoals onder andere de periode van boeken, de dag van de vlucht, vliegmaatschappij en de luxe kamertypes. Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs varieert voortdurend. Klik door naar een van de reisorganisaties en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Air Transat (TS) & Lufthansa German Airlines (LH) zijn bekend airlines en brengen je ook (indirect) naar Madeira. Gebruik zoekmachines zoals Tix.nl en check alle vluchten en de huidige prijzen. Boek je een Allegro Madeira pakketreis aanbieding? Hier bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Funchal bereik je eenvoudig vanaf grote en kleine luchthavens als Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport of Bremen, Keulen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Brussel (Zaventem). Vanaf de luchthaven van aankomst in Portugal is het nog een klein eindje naar Allegro Madeira. Met een huurauto of het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? Hierboven bieden we de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. deze accommodatie. Wil jij nu direct gaan boeken? In dat geval bieden we hieronder een bruikbaar stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Bekijk evenzeer of de reisaanbieder bekend staat bij het de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Let ook goed op bijkomende kosten (zoals administratiekosten of schoonmaakkosten) en beoordelingen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Kies welk vliegveld voor jou handig is. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Rotterdam en Keulen zijn ook het overwegen waard: soms spotgoedkoop en uitstekend bereikbaar.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil je Allegro Madeira all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en betaal onlnie

    Bekijk goed of alles naar wens is en controleer de totale prijs per persoon. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt nu probleemloos Allegro Madeira boeken (online) en de betaling doen door gebruik te maken van Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat reizigers zeggen over Allegro Madeira
4

Review

Wil je ook een vakantie naar Allegro Madeira met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar reiservaringen van andere vakantiegangers? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover en reisorakel.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Kamer, Activiteiten, Zwembad, Entertainment, Wellness, Sanitair, Service, Hygiëne, Ligging, Kindvriendelijk, Strand, Omgeving, Bezienswaardigheden, Excursies, Personeel. Het hotel Allegro Madeira in Funchal (Madeira, Portugal) krijgt een 4-sterren label. Let op: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie