Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vista Odin aanbieding

Vista Odin is een popualir 3-sterren resort gesitueerd in Playa De Palma (in Balearen, Spanje). Je kunt hier al overnachten vanaf €370 p.p. (Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Qua temperatuur is het hier gemiddeld zo’n 16 graden en een goede reistijd is mei, juni en september. Geniet van de Spaanse leefomgeving en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Op deze website check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van touroperators zoals Sunweb of Beachmasters en vliegtickets van Austrian Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Bremen, Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieVista Odin
Classificatie3 sterren
PlaatsPlaya De Palma
OmgevingBalearen
VakantiebestemmingSpanje
Gem. temp overdag16 °C
Doorsnee vliegtijd2,5 uur
Geschikt voorEchtparen of vrienden
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Lokale valutaEuro

Speciale info omtrent dit land
Goedkoop naar Vista Odin vliegen? Het vakantieverblijf is gebouwd in het Spaanse Playa De Palma (Balearen). Qua weer moet je hier rekening houden met het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is zo’n 16 graden. De meest warme maand is juli met 36 graden °C. De minst warme maand is januari met 13 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. De valuta is de Euro en men communiceert hier vooral in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. De godsdienst hier is Rooms-katholiek (94%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +34 en de votage-spanning is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is geen). Het vakantieverblijf biedt allerlei faciliteiten als airco, bar, fietsverhuur, lift, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Bezoek mogelijke accomodaties (uit de buurt) zoals Grand Bali Hotel, Bernique Guesthouse & Aloft Cancun Hotel.


Goedkoop naar Vista Odin

Heb jij de keuze gemaakt voor Vista Odin? Men noemt dit een zeer populair hotel in het Spaanse Playa De Palma. Evenzeer een gebied met mogelijkheden voor velerlei wandelingen, excursies en cultuur. Op deze website scoor je de interessantste last minute deals van betrouwbare touroperators uit Nederland zoals o.a. Traveltroef & Vakanties.nl. In sommige gevallen is er de optie voor een all-inclusive vakantie met de vliegreis, de locatie voor overnachting en transfer. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en alles wordt uit handen genomen. Niet vergeten: bij trammelant kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. Soms is er iemand van de reisleiding in of rondom het hotel aanwezig die ondersteuning bieden.

  • Vista Odin is een vaak-geboekte vakantielocatie in Balearen, Spanje.
  • Te boeken op basis van velerlei verzorgingstypes (volpension of 24/7 all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €370 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een fijne periode om hiernaar toe te gaan is mei, juni en september.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 25 augustus 2024, 19 juni 2024 of 1 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Dikwijls vind je online lucratieve Vista Odin last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. Zodra dit hotel in Balearen ongeboekte kamers heeft, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij touroperators als Vakantiediscounter. Last-minute boekers profiteren van hoge voordelen tot wel €250 korting per persoon. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Playa De Palma. Onthoud: zorg dat je voorzien bent van een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  2. Corendon: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  3. TUI: Last-minutes en all-inclusive deals.
  4. BeachCheck: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  5. Sunweb: Zonder gedoe online boeken.
  6. Prijsvrij: Daar waar je vakantiepret begint.
  7. Suntip: Alle deals en acties op 1 site.
  8. Alltours: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  9. ReisKnaller: Op een gebruiksvriendelijke manier boeken.
  10. Stip reizen: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.

All-inclusive vakantie Vista Odin

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over de gewenste verblijfsvorm. Ga ik voor alleen logies, wil ik halfpension (ontbijt en een warme maaltijd), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Vista Odin all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zijn hierbij inclusief. Oftewel: een heerlijke comfortabele vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over hoge rekeningen. Overigens, dagtochten en lokale souvenirs zijn voor eigen rekening. Een heerlijke uitgangssituatie om te leren van de Spaanse gebruiken en gewoontes in het fantastische Playa De Palma. Is een Vista Odin all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In het overzicht hieronder zie je de belangrijkste voor- en nadelen.Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Sorobon, Denemarken en Toscane.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Playa De Palma.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Vista Odin?

In dit resort heb je het gemak van vele faciliteiten als airco, bar, fietsverhuur, lift, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een glutenvrij ontbijt & een afwijkende inchecktijd? Bel of mail even met het verblijf in Playa De Palma.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten incl. vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van meerdere onderdelen als onder andere periode tussen boeken en vliegen, vliegtijd, vliegmaatschappij en het soort verblijf. Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De scherpste hotel en vlucht deals vind je buiten de schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De totaalprijs verandert reisbureaus. Bezoek jouw favoriete reisbureau om de actuele prijs te zien.

Welke vliegmaatschappijen brengen mij hiernaar toe?

Air Mauritius ( MK) of Transavia France (TO) zijn betrouwbare airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Balearen. Profiteer van websites als Skyscanner om een overzicht te krijgen met vluchten evenals de beste deals. Liever een Vista Odin pakketreis aanbieding? Op dat moment heb je meestal geen keuze in de airline.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Playa De Palma is goed te bereiken vanaf o.a. de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol of Bremen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Keulen, Maastricht (Aachen). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Spanje reis je snel door naar Vista Odin. Met een taxi of neem een bus (OV).

Wil je extra details? Bovenstaand zie je de meest gestelde vragren (FAQ) over het verblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Ga dan aan de slag met een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Kies een boekingssite

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Achterhaal ook of de reisaanbieder is aangesloten bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Controleer ook je hebt te maken met extra kosten (boekings- en administratiekosten of beddengoed). en recensies van andere vakantiegangers.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Selecteer het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Vul de geboortejaren in, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Kies vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Bremen & Stuttgart zijn ook goede alternatieven: soms spotgoedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil je Vista Odin all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort , vooral als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de buffetten in het hotel.

  5. Controleer de reis en boek direct online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en check de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je jouw vertrekdag of reisduur wijzigen. Tevreden? Je kunt binnen mum van tijd Vista Odin online boeken en de betaling doen via Paypal, Creditcard of iDeal.

Het aantal sterren van Vista Odin
3

Review

Wil je ook een vakantie naar Vista Odin met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar reis recensies van andere vakantiegangers? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover of vakantiepiraten.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je leest daar meer over bijvoorbeeld aspecten als: Wellness, Kamer, Kwaliteit bedden, Entertainment, Activiteiten, Kindvriendelijk, Sanitair, Service, Ligging, Bereikbaarheid, Omgeving, Bezienswaardigheden, Excursies, Wifi, Personeel. Het verblijf Vista Odin in Playa De Palma (Balearen, Spanje) krijgt een 3-sterren label. Voetnoot: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie