Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Sentido H10 White Suites aanbieding

Sentido H10 White Suites is een gerenommeerd 4-sterren vakantieoord gelegen in Playa Blanca (in Canarische Eilanden, Spanje). Je kunt er al naartoe vanaf €1232 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 16 graden en een fijne reisperiode is mei, juni en september. Ga op in de Spaanse omgeving en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Via onze vergelijker blader je door het actuele aanbod van reisbureau’s als Tui en Stip reizen en vluchten van Aegean Airlines via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelSentido H10 White Suites
Beoordeling4 sterren
PlaatsPlaya Blanca
StreekCanarische Eilanden
VakantiebestemmingSpanje
Dagtemperatuur16 °C
Doorsnee vliegtijd2,5 uur
Populair bijAlleenstaanden en groepen
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
GeldEuro

Actuele info m.b.t. jouw vakantie
Goedkoop naar Sentido H10 White Suites vliegen? Het hotel vindt haar roots in het Spaanse Playa Blanca (Canarische Eilanden). Het land kent een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 16 graden. De maand met de hoogste temp is juli met 36 graden °C. De koudste periode is januari met 13 graden. Een fijne vakantieperiode is mei, juni en september. De munteenheid is de Euro en de primaire taal is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. De belangrijkste lokale religie is Rooms-katholiek (94%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +34 en de elektra-spanning is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Houd rekening met een reistijd van zo’n 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (dit houdt is een tijdsverschil van geen). Je maakt hier gebruik van allerlei mogelijkheden als adult only, airco, animatie, bar, fitness, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Overweeg tevens andere populaire accomodaties zoals Hsm Madrigal Hotel, Palmeraie Palace & Hotel Wagrainerhof.


Goedkoop naar Sentido H10 White Suites

Wil jij ook meer informatie over Sentido H10 White Suites? Al jarenlang een uitmuntend verblijf in het Spaanse Playa Blanca. Tevens een gebied met mogelijkheden voor veel excursies, toertochten en ontspanning. Hieronder scoor je de beste last-minute acties van goede vakantiebedrijven uit Nederland zoals onder andere Traveltroef en Sunweb. Vaak is er de optie voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een vliegticket, de locatie voor overnachting en transfer. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Een samengestelde vakantie is voordelig en alles wordt voor je geregeld. Last but not least: bij rampspoed kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. In de meeste gevallen is er iemand van de reisorganisatie in of rondom het hotel aanwezig voor het oplossen van problemen.

  • Sentido H10 White Suites is een veel gekozen reislokatie in Canarische Eilanden, Spanje.
  • Te boeken op basis van verschillende verzorgingsarrangementen (volpension of volledig all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €1232 per persoon gebaseerd op 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hiernaar toe te gaan is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 18 september 2024, 13 juli 2024 of 25 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Normaal gesproken vind je online spotgoedkope Sentido H10 White Suites last-minute vliegvakanties met korting. Op het moment dat het verblijf in Canarische Eilanden beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij touroperators als Tjingo. Flexibele toeristen profiteren zodoende van hoge voordelen tot wel €220 korting per gast. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Playa Blanca. Belangrijk: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  2. Corendon: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  3. TUI: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.
  4. BeachCheck: Grote variatie in vertrekdatums.
  5. Sunweb: De recensies zijn bijzonder goed.
  6. Prijsvrij: Leuke reizen voor de voorjaarsvakantie.
  7. Suntip: Behulpzame klantenservice.
  8. Alltours: Voordelig reizen naar de zon.
  9. ReisKnaller: Duidelijke en transparante website.
  10. Stip reizen: Betrouwbare touroperator met veel ervaring.

All-inclusive vakantie Sentido H10 White Suites

Meteen online jouw reis boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het type verblijf. Neem ik genoegen met een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en avondeten), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Sentido H10 White Suites all-inclusive aanbieding is erg populair. Het ontbijt, lunch en diner zitten bij de totaalprijs in. Dit betekent een zorgeloze vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar additionele kosten. Enkel en alleen de trips, cadeau’s en souvenirs moeten zelf betaald worden. Dit is de perfecte mogelijkheid om te leren van de Spaanse gastronomie in het weergaloze Playa Blanca. Is een Sentido H10 White Suites all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? In het overzicht hieronder tref je verschillende nadelen en voordelen. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Hirschegg, China en Liberec.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Je kunt precies incalculeren wat de kosten worden.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Playa Blanca.

Nadelen all-inclusive

  1. Een gebrek aan variatie in de menu’s.
  2. Je gaat minder snel eten in lokale restaurants.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Welke voorzieningen biedt Sentido H10 White Suites?

In dit verblijf heb je toegang tot velerlei mogelijkheden als adult only, airco, animatie, bar, fitness, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een lactosevrije maaltijd & een kamer aan de zonkant? Vraag dit dan even na bij het verblijf in Playa Blanca.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De kosten inclusief vlucht hangen af van een aantal aspecten zoals o.a. hoe lang van tevoren je boekt, vliegtijd, vakantiemaatschappij en kamer/arrangement. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De actuele prijs muteert regelmatig. Vergelijk, en selecteer een van de reisbureaus en zie wat de totaalsom is van de reis.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Adria Airways (JP) & Surinam Airways (PY) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Canarische Eilanden. Bezoek websites als Vliegwinkel.nl voor een overzicht met alle retourvluchten plus de laagste ticketprijs. Prefereer jij een Sentido H10 White Suites pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Playa Blanca heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Maastricht (Aachen), Keulen, Brussel (Zaventem), Bremen, Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Spanje reis je direct door naar Sentido H10 White Suites. Huur een auto of met een bus.

Wil je meer weten? In het gedeelte hieronder zie je de meest gestelde vragren (FAQ) over de accomodatie. Hoe werkt het boeken? Volg dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Kijk verder dan enkel de prijs. Achterhaal ook of de touroperator beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Informeer ook naar de verborgen kosten (reserveringskosten of beddengoed). en reisrecensies van andere gasten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies per persoon de leeftijd, en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef nu aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is natuurlijk populair, Brussel (Zaventem) of Eindhoven zijn ook aantrekkelijke vertrekpunten: niet te duur en goede parkeermogelijkheden.

  4. Kies verzorgingstype

    Wil jij graag Sentido H10 White Suites all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en maak de boeking definitief

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de totaalprijs. Optioneel kan je de vertrekdag of de reisduur aanpassen. Tevreden? Je kunt nu probleemloos Sentido H10 White Suites online boeken en de betaling versturen door middel van iDeal, Paypal of Creditcard.

Aantal sterren Sentido H10 White Suites
4

Recensie (aantal sterren)

Wil je ook een vakantie naar Sentido H10 White Suites met vlucht boeken maar eerst kijken naar recensies van andere gasten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover of reischecker.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over criteria zoals: Kwaliteit bedden, Activiteiten, Wellness, Entertainment, Kamer, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Hygiëne, Sanitair, Ligging, Personeel, Excursies, Strand, Bezienswaardigheden, Wifi. De accommodatie Sentido H10 White Suites in Playa Blanca (Canarische Eilanden, Spanje) telt een 4-sterren keurmerk. Notitie: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie