Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Sol Costablanca aanbieding

Hotel Sol Costablanca is een gerenommeerd 4-sterren resort midden in Benidorm (regio Regio Valencia, Spanje). Dit verblijf is er al vanaf €693 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 16 graden en de aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. Ontmoet de Spaanse keuken en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Met behulp van onze tool klik je snel door naar de beste aanbiedingen van touroperators zoals OAD en Peter Langhout en een vliegreis met Finnair via Schiphol, Eindhoven of Bremen, Düsseldorf, Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelHotel Sol Costablanca
Review4 sterren
PlaatsBenidorm
OmgevingRegio Valencia
VakantielandSpanje
Dagtemperatuur16 °C
Vliegtijd (gemiddeld)2,5 uur
Interessant voorSinglereizen of kindvriendelijk
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Lokaal geldEuro

Waardevolle informatie betreffende het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Hotel Sol Costablanca vliegen? Deze accommodatie is gebouwd in het Spaanse Benidorm (Regio Valencia). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 16 graden °C. De warmte periode is juli met 36 graden. De koudste maand is januari met 13 graden. Een goede vakantieperiode is mei, juni en september. Je kunt betalen met de de Euro en de gesproken taal is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Men kent hier het geloof Rooms-katholiek (94%). Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +34 en de netspanning is 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (een tijdsverschil van geen). Je profiteert hier van vele mogelijkheden als adult only, airco, animatie, bar, zwembad buiten, parkeerplaats, roomservice, kluisje, wifi. Overweeg daarnaast ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Bv Kalafiorita Resort, Monte Gordo Aparthotel Spa en Hotel Manaus.


Goedkoop naar Hotel Sol Costablanca

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Hotel Sol Costablanca? Men noemt dit een geliefd hotel in het Spaanse Benidorm. Tevens een plek met veel activiteiten zoals verschillende dagtochten en georganiseerde trips. Via onze vergelijker scoor je de beste deals van grote operators uit Nederland als o.a. Traveltroef & Prijsvrij.nl. In veel gevallen stunten reisbureua’s met all-inclusive vakanties waarbij alles zit inbegrepen: vlucht, hotelovernachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Het voordeel van een pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Last but not least: in het geval van calamiteiten wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. Op populaire bestemmingen is er speciaal iemand op de vakantiebestemming aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Hotel Sol Costablanca is een geweldige accomotatie in Regio Valencia, Spanje.
  • Bekijk de opties voor diverse verblijfsarrangementen (ontbijt+diner of ultra all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €693 p.p. met het verzorgingstype 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden reistijd om hier te verblijven is mei, juni en september.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 1 september 2024, 26 juni 2024 of 8 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Doorgaans bieden touroperators voordelige Hotel Sol Costablanca last-minute vliegvakanties met voordeel. Op het moment dat deze acco in Regio Valencia niet helemaal vol zit, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij vakantieleveranciers als Lavida Travel. Jij kan profiteren van serieuze voordelen van wel €380 korting p.p. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Benidorm. Niet vergeten: zorg voor een goede annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Beleef je droomvakantie met uitstekende service.
  2. Corendon: Op een gebruiksvriendelijke manier boeken.
  3. TUI: Hele goede beoordelingen via internet.
  4. BeachCheck: Direct via internet de reis boeken.
  5. Sunweb: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  6. Prijsvrij: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  7. Suntip: Uitgebreide informatie en reviews beschikbaar.
  8. Alltours: Vertrekken vanaf verschillende luchthavens.
  9. ReisKnaller: Zowel voor korte reizen als langere vakanties.
  10. Stip reizen: Diverse extra’s te boeken.

All-inclusive vakantie Hotel Sol Costablanca

Wil jij deze reis boeken? Een belangrijke keuze is de verblijfsvorm. Neem ik genoegen met alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Hotel Sol Costablanca all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Maaltijden, snacks en drankjes kun jij dan geheel kosteloos pakken. Als gevolg daarvan profiteer jij van een onbekommerde vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over hoge rekeningen. Puur de souvenirs voor het thuisfront en de excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is een geweldig startpunt om helemaal op te gaan in de Spaanse tradities en cultuur in het weergaloze Benidorm. Is een Hotel Sol Costablanca all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? Op deze pagina check je de belangrijkste positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Moncalvo, Bulgarije of Provence Alpes Cote Dazur.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Benidorm.

3 minpunten all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Hotel Sol Costablanca?

In dit hotel heb je het gemak van allerlei voorzieningen als adult only, airco, animatie, bar, zwembad buiten, parkeerplaats, roomservice, kluisje, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dieetmaaltijd en huisdieren? Bel of mail even met dit resort in Benidorm.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De uiteindelijke kosten met vlucht berekent men op basis van een aantal aspecten als bijvoorbeeld periode tussen boeken en vliegen, vliegtijd, touroperator en de luxe kamertypes. Zit je vast aan de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs verandert meerdere keren per dag. Bezoek een van de touroperators om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Emirates (EK) en Qatar Airways (QR) zijn bekende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Regio Valencia. Gebruik tools als Budgetair.nl om een overzicht te krijgen met vluchten en de laagste prijs. Liever een Hotel Sol Costablanca pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit specifieke verblijf in Benidorm kan je prima bereiken vanaf de bekende luchthavens zoals Eindhoven, Schiphol en Düsseldorf, Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem). Vanaf de aankomst-luchthaven in Spanje kan jij eenvoudig naar Hotel Sol Costablanca. Neem een taxi of het openbaar vervoer.

Zoek je meer specificaties? Hierboven tref je een uitgebreide FAQ over deze vakantie. Hoe werkt het boeken? Check dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Kies jouw boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Check daarnaast of de touroperator is aangesloten bij het SGR en ANVR. Informeer ook naar de verborgen kosten (boekings- en administratiekosten of toeristenbelasting). en vakantiebeoordelingen van andere vakantiegangers.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal volwassenen en kinderen waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Groningen (Eelde) en Frankfurt worden ook steeds vaker gekozen: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij Hotel Sol Costablanca all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer de reis en betaal onlnie

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de totale prijs per persoon. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal nachten aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt meteen Hotel Sol Costablanca via internet boeken en de betaling regelen via iDeal, Paypal of Creditcard.

Aantal sterren Hotel Sol Costablanca
4

Recensie

Vandaag een vakantie naar Hotel Sol Costablanca met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat meningen van vorige klanten? Kijk dan eens op websites en sociale media die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover of vakantoo.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Men beoordeelt de resorts op basis van aspecten als: Wellness, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Kwaliteit bedden, Kindvriendelijk, Hygiëne, Ligging, Bereikbaarheid, Sanitair, Personeel, Excursies, Wifi, Bezienswaardigheden, Omgeving. Het verblijf Hotel Sol Costablanca in Benidorm (Regio Valencia, Spanje) telt een 4-sterren beoordeling. Bron: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie