Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Banyan Tree Samui aanbieding

Banyan Tree Samui is een bekend 5-sterren hotel in het bekende Lamai Beach (in Nakhon Si Thammarat, Thailand). Dit verblijf is er al vanaf €2262 p.p. (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 33 graden en een goede reisperiode is november t/m februari. Ondervind zelf de Thaise tradities en vind jouw vliegvakantie online.Via onze vergelijker vergelijk je beste deals van reisorganisaties als Vakanties.nl of Stip reizen en een vliegvakantie met Aer Lingus vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Keulen, Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfBanyan Tree Samui
Classificatie5 sterren
AdresLamai Beach
OmgevingNakhon Si Thammarat
BestemmingThailand
Temperatuur33 °C
Vliegtijd11 uur
Te boeken voor o.a.Echtparen of gezinnen met kids
SpreektaalThai
Lokaal geldThaise baht (THB)

Aanvullende info betreffende deze regio
Goedkoop naar Banyan Tree Samui vliegen? Dit hotel is gelegen in het Thaise Lamai Beach (Nakhon Si Thammarat). De regio heeft een tropisch savanneklimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 33 graden. De meest warme maand is maart met 36 graden celsius. De periode met de laagste temp is juli met 33 graden. Een prettige vakantieperiode is november t/m februari. Men betaalt hier alles met de Thaise baht (THB) en men communiceert hier vooral in het Thai. Een belangrijke religie hier is boeddhist (95%). Een belletje plegen? De landcode is +66 en de netspanning bedraagt 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Bangkok (BKK). De reistijd is gemiddeld zo’n 11 uur. Tijdzone: UTC+07 (dit houdt is een tijdsverschil van 6 uur later). Het hotel biedt een ruim pakket aan voorzieningen als bar, fitness, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, restaurant, wellness, wifi. Evalueer natuurlijk ook andere populaire accomodaties zoals Hilton Sharks Bay Resort, Hotel Guillem of Hotel Medena.


Goedkoop naar Banyan Tree Samui

Wil jij ook meer informatie over Banyan Tree Samui? Het gaat om een veel gekozen hotel in het Thaise Lamai Beach. Eveneens een gebied met mogelijkheden voor veel dagtochten en georganiseerde trips. Op deze site vergelijk je de scherpste prijsaanbiedingen van grote reisorganisaties uit Nederland zoals bijvoorbeeld VakantieXperts of Corendon. Doorgaans wil de consument een complete all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een vlucht, hotelovernachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Niet vergeten: bij tegenslag kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. Doorgaans is er speciaal iemand ter plekke aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Banyan Tree Samui is een zeer geliefde reislokatie in Nakhon Si Thammarat, Thailand.
  • Bekijk de opties voor verscheidene verblijfsarrangementen (uitsluitend logies of ultra all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €2262 p.p. gebaseerd op 5-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hier op vakantie te gaan is november t/m februari.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 5 november 2024, 30 augustus 2024 & 12 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Doorgaans is er een groot aanbod aantrekkelijke Banyan Tree Samui last-minute vliegvakanties met voordeel. In het scenario dat de accomodatie in Nakhon Si Thammarat niet helemaal vol zit, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij vakantiebedrijven als ReisKnaller. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms mooi voordeel tot wel €280 korting per ticket. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Lamai Beach. Onthoud: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Honderden tevreden klanten gingen je voor.
  2. Corendon: Uitstekende klantenservice.
  3. TUI: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  4. BeachCheck: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.
  5. Sunweb: Fijne website met duidelijke informatie.
  6. Prijsvrij: Eenvoudig filteren op verschillende reizen.
  7. Suntip: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  8. Alltours: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.
  9. ReisKnaller: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  10. Stip reizen: Behulpzame klantenservice.

All-inclusive vakantie Banyan Tree Samui

Meteen online jouw reis boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de verblijfsvorm. Neem ik genoegen met alleen logies, wil ik ook ontbijt, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Banyan Tree Samui all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Al het eten en (alcoholische) drankjes zitten bij de totaalprijs in. Als gevolg daarvan profiteer jij van een zorgeloze vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over additionele kosten. Overigens, trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Een heerlijke uitgangssituatie om gepakt te worden door de Thaise keuken en cultuur in het prachtige Lamai Beach. Is een Banyan Tree Samui all-inclusive vliegvakantie iets voor mij? Onderstaande ontdek je allerlei nadelen en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Club Mediterraneo, China & Vorarlberg.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Eten (+ tussendoortjes) en drankjes aan de bar zijn onbeperkt.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Lamai Beach.

3 nadelen all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Banyan Tree Samui?

In dit vakantieverblijf profiteer je van velerlei faciliteiten als bar, fitness, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, restaurant, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een bepaald dieet & een kamer aan de zonkant? Bel of mail even met het verblijf in Lamai Beach.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht baseert het reisbureau op basis van een aantal dingen zoals bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, de gekozen luchtaven, dag van vliegen, vakantieoperator en de omvang van de kamer. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht deals boek je buiten de grote schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel muteert elke dag. Klik direct op een van de aanbieders en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Welke vliegmaatschappijen zijn geschikt?

China Eastern Airlines (MU) en Tarom (RO) zijn erkende maatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Nakhon Si Thammarat. Bekijk de tools van bijv. Momondo.nl voor het volledige aanbod en de totale kosten. Kies je voor een Banyan Tree Samui pakketreis aanbieding? Hierbij is er minder flexibiliteit in airlines.

Is het hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Lamai Beach is goed te bereiken vanaf populaire vliegvelden als de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven & Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Keulen, Groningen (Eelde). Vanaf de aankomst-luchthaven in Thailand is het nog een klein eindje naar Banyan Tree Samui. Neem een huurauto of met een bus.

Wil je extra details? Op deze pagina zie je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze reis. Liever direct boeken? Ga dan aan de slag met een nuttig 5-stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Onderzoek daarnaast of de reisaanbieder ook werkt met de ANVR en SGR garantiefondsen. Onderzoek ook de addertjes onder het gras (kosten boeking en kosten voor schoonmaak) en reviews van andere reizigers.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Vul de geboortejaren in, en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Geef aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Groningen (Eelde) & Stuttgart zijn ook uitstekende opties: voordelig en goede parkeermogelijkheden.

  4. Gewenste verzorging

    Wil jij Banyan Tree Samui all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een speciale inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Controleer prijs en rond de boeking af

    Check nog eens je reis en bekijk de reissom. Optioneel kan je de dag van vertrek en/of de reisduur nog wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt binnen mum van tijd Banyan Tree Samui online boeken en de betaling doen met Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Banyan Tree Samui
5

Review

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Banyan Tree Samui met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reis recensies van andere reizigers? Neem dan een kijkje op sociale media en sites die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover & prijsvrij.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je vind daar inhoudelijke reviews over aspecten als: Entertainment, Kamer, Zwembad, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Ligging, Sanitair, Service, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Omgeving, Bezienswaardigheden, Excursies, Strand, Wifi. Het verblijf Banyan Tree Samui in Lamai Beach (Nakhon Si Thammarat, Thailand) krijgt een 5-sterren keurmerk. Achtergrondinformatie: het aantal sterren zegt met name wat over het aantal voorzieningen. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie