Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Pasha’s Princess aanbieding

Pashas Princess betreft een 4-sterren vakantieoord midden in Kemer (in de streek Antalya, Turkije). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €473 per persoon (All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 22 graden en en de beste reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Ontdek de Turkse cultuur en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op deze website boek je steevast de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals BeachCheck & Beachmasters en tickets van S7 Airlines via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfPasha’s Princess
Classificatie4 sterren
PlaatsKemer
RegioAntalya
VakantielandTurkije
Gem. Temp22 °C
Geschatte vliegtijd5 uur
Top advies voorHuwelijksreizen en gezinnen
SpreektaalTurks
BetaalmiddelTurkse lira (TRY)

Meer tips en adviezen omtrent het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Pasha’s Princess vliegen? Dit verblijf is gesitueerd in het Turkse Kemer (Antalya). De regio heeft een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is zo’n 22 °C. De warmte periode is augustus met 34 graden °C. De koudste periode is januari met 14 graden. Een goede vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. De valuta is de Turkse lira (TRY) en de voertaal isTurks. Qua religie kennen ze hier moslim (99,8%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +90 en de elektra is 220 Volt. Het land is te bereiken via Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil is 1 uur later). Er zijn uitgebreide voorzieningen als bar, lift, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, watersporten, wellness, wifi. Check mogelijke andere relevante accomodaties zoals Hotel Brione, Gasthof Adler en Griya Santrian.


Goedkoop naar Pasha’s Princess

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Pashas Princess? Het betreft een uitstekend hotel in het Turkse Kemer. Eveneens een uitstekend startpunt voor verscheidene wandelingen, excursies en cultuur. Op deze site check je de scherpste prijsaanbiedingen van internationaal opererende vakantiebedrijven uit Nederland als Eliza was here & Vakantiediscounter. In veel gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: vliegticket, de locatie voor overnachting en transfer vanaf de luchthaven. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Een samengestelde vakantie is voordelig en het kost minder tijd/energie. Ook niet onbelangrijk: in het geval van calamiteiten wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. Vaak is er een medewerker ter plaatse beschikbaar waar je vragen kunt stellen.

  • Pasha’s Princess is een erg populaire verblijfslokatie in Antalya, Turkije.
  • Te boeken op basis van velerlei verzorgingstypes (logies & ontbijt of maximaal all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €473 p.p. met het verzorgingstype 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een populaire periode om hier op vakantie te gaan is mei tot half juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 1 juli 2024, 25 april 2024 of 7 september 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Steeds vaker kan je kiezen voor mooie Pashas Princess last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Als deze lokatie in Antalya ruimte over heeft, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij vakantieleveranciers als Sunweb. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms serieuze voordelen van wel €290 korting p.p. per verblijf. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Kemer. Goed om te weten: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: De mooiste strandvakanties.
  2. Corendon: Honderden bestemmingen met budget- en luxe resorts.
  3. TUI: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod aan pakketreizen.
  5. Sunweb: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  6. Prijsvrij: Voordelig reizen naar de zon.
  7. Suntip: Gemakkelijk en voordelig online boeken.
  8. Alltours: Voor iedereen een geschikte bestemming.
  9. ReisKnaller: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  10. Stip reizen: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.

All-inclusive vakantie Pashas Princess

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het verzorgingstype. Neem ik genoegen met alleen logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Pasha’s Princess all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Zowel de snacks als drankjes zitten bij de totaalprijs in. Dit betekent een heerlijke comfortabele vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over hoge kosten voor eten en drinken. Louter de extra souvenirs plus uitstapjes moet je zelf betalen. Het is een geweldige manier om verschillende ervaringen op te doen in de Turkse regio in het weergaloze Kemer. Is een Pashas Princess all-inclusive vliegvakantie iets voor mij? Op deze pagina tref je de meest actuele na- en voordelen. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Fort William, Kaapverdië of Ariana.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Kemer.

Minpunten all-inclusive

  1. Niet iedereen kan het buffet waarderen.
  2. Je verblijft vooral in het hotel, en minder in de authentieke stad.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Pasha’s Princess?

In dit verblijf ervaar je het gemak van een ruim pakket aan voorzieningen als bar, lift, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, watersporten, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een bepaald dieet & een afwijkende inchecktijd? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit hotel in Kemer.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De prijzen inclusief vlucht berekent men op basis van relevante dingen als o.a. hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, luchtvaartmaatschappij en type kamer. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals scoor je buiten schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel wijzigt continu. Klik door naar een van de reisorganisaties en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Alitalia Italian Airlines (AZ) of Singapore Airlines (SQ) zijn bekend airlines en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Antalya. Navigeer even naar Chaser.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de huidige prijzen. Ga jij voor een Pashas Princess pakketreis aanbieding? Op dat moment bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Het verblijf in Kemer kan je prima bereiken vanaf vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol & Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Bremen, Groningen (Eelde), Keulen. Vanaf de aankomst-luchthaven in Turkije kan je gemakkelijk naar Pasha’s Princess. Neem een huurauto of maak gebruik van het lokale OV.

Wil je meer weten? In het gedeelte hieronder lees je onze FAQ (meest gestelde vragen) over het verblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Hiervoor bieden we ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Let niet uitsluitend op de kosten. Controleer daarnaast of de organisatie lid is van bijvoorbeeld het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Bekijk daarbij de addertjes onder het gras (boekingskosten en/of schoonmaaktarieven) en reviews van andere vakantiegangers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Bepaal welk vliegveld voor jou handig is. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Brussel (Zaventem) of Eindhoven zijn ook goede alternatieven: dikwijls goedkoper en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Gewenste verzorging

    Wil jij het liefste Pashas Princess all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een volledig-inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Check de prijs en boek online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en check de reissom. Eventueel kan je jouw vertrekdag of de reisduur aanpassen. Bevalt dit? Je kunt dan direct Pasha’s Princess boeken via internet en de betaling doen a.d.h.v. iDeal, Creditcard of Paypal.

Aantal sterren Pasha's Princess
4

Aantal sterren

Vandaag een vakantie naar Pasha’s Princess met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat beoordelingen van andere klanten? Er zijn een aantal websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk trustpilot.com tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt hier vergelijken op basis van criteria zoals: Wellness, Entertainment, Activiteiten, Kamer, Kwaliteit bedden, Sanitair, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Hygiëne, Bezienswaardigheden, Personeel, Omgeving, Strand, Excursies. Het verblijf Pashas Princess in Kemer (Antalya, Turkije) telt een 4-sterren classificatie.Let op: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie