Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Lara Dinc aanbieding

Hotel Lara Dinc is een prima 3-sterren vakantieoord midden in Lara Beach (in Antalya, Turkije). Je kunt er al naartoe vanaf €412 per persoon (All Inclusive, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 22 graden en een prettige reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Ga op in de Turkse cultuur en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Online wordt je geïnspireerd met prachtige deals van touroperators als bijv. Suntip & Tjingo en vliegtickets van easyJet vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Bremen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHotel Lara Dinc
Beoordeling3 sterren
PlaatsLara Beach
RegioAntalya
VakantielandTurkije
Temperatuur (gemiddeld)22 °C
Vliegtijd (standaard)5 uur
Te boeken voor o.a.Jonge stellen en vriendengroepen
SpreektaalTurks
Plaatselijk geldTurkse lira (TRY)

Praktische info met betrekking tot deze bestemming
Goedkoop naar Hotel Lara Dinc vliegen? Deze accommodatie valt binnen het Turkse Lara Beach (Antalya). Er is hier een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt op gemiddeld 22 °C. De warmste maand is augustus met 34 graden celsius. De periode met de laagste temp is januari met 14 graden. Een fijne vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je kunt hier betalen met de Turkse lira (TRY) en de taal die men hier spreekt is Turks. Een belangrijke religie hier is moslim (99,8%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +90 en de votage-spanning is 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Het hotel biedt diverse faciliteiten als bar, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant. Vergelijk eveneens naarbij gelegen accomodaties als The Fives Downtown Hotel Residences Curio Collection By Hilton, Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach Golf Resort & Radisson Blu Carre Eden.


Goedkoop naar Hotel Lara Dinc

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Hotel Lara Dinc? Niet voor niets een gewild verblijf in het Turkse Lara Beach. Uiteraard ook een uitstekend startpunt voor leuke dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Met onze vakantie-vergelijker reserveer je de aantrekkelijkste last minute deals van betrouwbare reisbureau’s uit Nederland als onder andere Bebsy.nl & Prijsvrij.nl. In sommige gevallen neigt de consument naar een all-inclusive vakantie inclusief de vliegreis, de accomodatie en en het vervoer op locatie. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en alles wordt voor je geregeld. Belangrijk: bij ellende en gedoe kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. Soms is er iemand van de reisorganisatie in de buurt waar je vragen kunt stellen.

  • Hotel Lara Dinc is een geweldige vakantie-accomodatie in Antalya, Turkije.
  • Maak een keuze uit verscheidene verblijfsarrangementen (logies of all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €412 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om hier te vertoeven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Je kunt ook vertrekken op 20 oktober 2024, 14 augustus 2024 en 27 december 2023.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? In toenemende mate vind je online aantrekkelijke Hotel Lara Dinc last-minute vliegvakanties in de aanbieding. In het geval dat het hotel in Antalya te maken heeft met overcapaciteit, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij touroperators als De Jong Intra. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms enorm voordeel tot wel €270 korting p.p. per verblijf. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Lara Beach. Tip: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Opties zijn een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten.
  2. Corendon: Met het ANVR en SGR Keurmerk.
  3. TUI: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  4. BeachCheck: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.
  5. Sunweb: Ideaal voor gezinnen met kinderen.
  6. Prijsvrij: De mooiste gezinsvakanties en singlereizen.
  7. Suntip: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  8. Alltours: Uitstekende all-inclusive formules.
  9. ReisKnaller: Duidelijk en helder, zonder kleine lettertjes.
  10. Stip reizen: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.

All-inclusive vakantie Hotel Lara Dinc

Meteen online jouw reis boeken? Een belangrijke keuze is het type verblijf. Ga ik voor uitsluitend logies, wil ik halfpension, of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een Hotel Lara Dinc all-inclusive aanbieding is erg populair. Al je eten, drinken, en tussendoortjes kun jij dan geheel kosteloos pakken. Eigenlijk betekent dit een onbekommerde vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over allerlei bijkomende kosten. Uitsluitend dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn niet inclusief. Het is heerlijk om zo te genieten van deTurkse streken in het welbekende Lara Beach. Is een Hotel Lara Dinc all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? Onderstaande zie je allerlei minpunten en pluspunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Dahab, Albanië & Noord Ierland.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Veel extra mogelijkheden in Lara Beach.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Het kan soms erg druk zijn.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Hotel Lara Dinc?

In dit verblijf heb je toegang tot velerlei mogelijkheden als bar, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant. Maak je graag gebruik van een bepaald dieet en een vroege check-in? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij deze bestemming in Lara Beach.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De uiteindelijke kosten met vlucht komen tot stand door verschillende dingen zoals bijvoorbeeld boekingsdatum, tijd van vliegen, touroperator en de grootte van de kamer. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Wacht niet te lang met boeken en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De laagste prijzen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De totaalprijs wisselt elk moment weer. Vergelijk, en selecteer een van de boekingssites en check zelf de laagste prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Austrian Airlines (OS) & Tunis Air (TU) zijn goede airlines en vliegen jou direct of indirect ook naar Antalya. Profiteer van websites als Google Flights en check alle vluchten en de laagste prijs. Ga jij voor een Hotel Lara Dinc pakketreis aanbieding? In dat geval zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Het verblijf in Lara Beach is goed bereikbaar vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport & Bremen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Turkije reis je direct door naar Hotel Lara Dinc. Kies voor een taxi of het lokale openbare vervoer.

Meer weten over het hotel? In het gedeelte hieronder bekijk je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. het hotel. Liever direct boeken? Volg dan een praktisch stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Achterhaal daarbij of de boekingssite is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Onderzoek ook de additionele kosten (kosten boeking of een eindschoonmaak) en vakantiebeoordelingen van andere reizigers.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies ook de leeftijd(en), en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Geef aan welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Groningen (Eelde) & Oostende worden ook steeds vaker gekozen: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies verzorgingstype

    Wil je Hotel Lara Dinc all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en betaal onlnie

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de totale prijs inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je de dag van vertrek en/of de reisduur nog wijzigen. Tevreden? Je kunt direct Hotel Lara Dinc online boeken en de betaling doen door middel van Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Hotel Lara Dinc
3

Aantal sterren

Wil jij een vakantie naar Hotel Lara Dinc met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reiservaringen van anderen? Er zijn meerdere websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk vakantiepiraten.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je kunt hier vergelijken op basis van aspecten als: Zwembad, Kamer, Entertainment, Wellness, Kwaliteit bedden, Bereikbaarheid, Hygiëne, Ligging, Sanitair, Service, Excursies, Omgeving, Wifi, Bezienswaardigheden, Strand. De accommodatie Hotel Lara Dinc in Lara Beach (Antalya, Turkije) krijgt een 3-sterren classificatie.Bron: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie