Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 14 februari

Op zoek naar een last minute op 14 februari 2024? Met dit reisplatform vind je 24/7 de meest aantrekkelijke deals en heerlijke vliegvakanties waarbij je vertrekt op 14-2-2024. Wat dacht je van een gedenkwaardige stedentrip naar Marseille, een gedenkwaardige vliegreis naar Mongolië of een onbezorgde (ultra) all-inclusive vakantie naar Mexico? Er kan meer dan u denkt. Scroll door de inspirerende reizen van Corendon en KRAS, en boek de mooiste vakantie tegen de scherpste prijs.

  • Alle vliegvakanties met vertrekdatum veertien februari 2024 in één oogopslag.
  • Verrassend goedkoop naar de zon al vanaf €136,00.
  • De komende dagen al vliegen. Met een veilig gevoel boeken.
  • Interessante vroegboekkortingen voor februari 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdatum14 februari 2024
Astronomisch seizoenWinter
Temperatuur (NL)3,4 graden
Temperatuur Zuid-Europa12 graden
Veel geboekte pakketreisWintersport & Winterzon
Vaak geboekte landenBonaire en Dubai
Populaire luchtvaartmaatschappijLufthansa en Transavia
Last-minute vliegvakantie vanaf€127,50
Veel gekozen luchthavensSchiphol en Bremen

Boek last vliegvakanties vertrekdatum 14 februari 2024

Ben jij ook toe aan een heerlijke reis? Door vind je 24/7 de mooiste vliegvakantie last minutes naar de zon. Een vliegreis met een vertrekdatum binnen 6 weken is een Last Minute vakantie. Zoek jij bewust naar een vakantie met vertrek 14 februari 2024? Veel vakantie aanbieders zijn tegenwoordig heel flexibel. Nagenoeg elke vertrekdag is mogelijk. Vergeet niet: standaard staat vaak de flexibele optie aan. Je treft in dat geval ook vliegreizen met een vertrekdag 1 of 2 dagen eerder (13 februari 2024) of later (15 februari 2024). Je moet dan wel een beetje meer flexibel zijn.

Vliegen naar de zon
Vlieg jij het liefst naar de meest zonnige bestemmingen/ Kies dan voor een mooie vlieg-zonvakantie. Vanaf het voorjaar tot het najaar biedt Europa voldoende opties. Je kunt denken aan Sardinië, Thessalië of Opština Tivat. Lukt het niet om deze periode vrij te krijgen? Kies voor winterzonbestemmingen als o.a. Tunesië & Isla Margarita. In die omgeving schijnt de zon het hele jaar door.

All-inclusive vliegvakantie
Gaat je voorkeur uit naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum veertien februari 2024? Dit wordt gezien als de ultieme manier van vakantie vieren. Een comfortabele accommodatie, een heerlijk buffet en onbeperkt drinken tegen een vaste prijs. Sterker nog, soms zijn activiteiten zoals watersport bij inbegrepen in de totaalprijs. Je weet precies welke kosten je hebt. Binnen Europa zijn Mallorca en Adriatische Kust uitstekende opties. Wil je wat verder van huis? Overweeg dan volledig verzorgde vliegreizen naar Bonaire & Bahama’s.

Rondreis met vlucht
Ben jij iemand die snel uitgekeken is op 1 locatie? In dat geval is een (verre) rond- of groepsreis zeer interessant. Een afwisselende trip in verschillende regio’s / plaatsen. Zon en strand, actief de natuur in, en de lokale cultuur leren kennen, in 1 complete vakantie. Hierbij kun je denken aan een Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland maar ook Rondreis Thailand? Kies bijv. voor fly en drive: een vliegreis inclusief huurauto.

Citytrip
Wil je er even tussenuit? In dat geval boek je natuurlijk een stedentrip. Geweldig, verdwalen in een onbekende stad. Met natuurlijk de gaafste bezienswaardigheden. Dichtbij beschikken we over de scherpste citytrips. Wat de denken van Riga en natuurlijk Brussel. Veel Nederlanders boeken een weekendje, of zelfs een hele week in februari 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


De mooiste hotels met vertrek 14-2-2024

De zon die hoog aan de hemel staat, lange stranden en geweldig zeewater. Dat is wat je wil als je zoekt naar een geweldige vliegvakantie met zon. De zon is dichterbij dan je denkt. Ons eigen land biedt nou niet bepaald zongarantie. Deze weken is het in Nederland gemiddeld 3,4 graden. Maar, onder in Italië of nog wat zuidelijker in Europa kun je vanaf april tot en met oktober eigenlijk altijd terecht voor de zon. In de koude maanden kan je kiezen voor bijvoorbeeld Grande Riviere Noire maar ook Kosgoda. Een aangename vakantie plus luxe resort voor een vliegvakantie vol zon en ontspanning.

Rondom vertrekdatum veertien februari zijn er voldoende landen waar jij terecht kunt voor een portie zon! Op vliegvakantievergelijken.nl hebben we een aantal bestemmingen en hotels opgesomd:

  1. Hotel Thailand: Sunset Beach Resort (Ban Patong)
  2. Hotel Dominicaanse Republiek: Catalonia Gran Dominicus (Playa Bayahibe)
  3. Hotel Indonesie: Holiday Inn Resort Baruna Bali (Kuta)
  4. Hotel Malediven: Fushifaru Maldives (Kani Hura)
  5. Hotel Mexico: City Express Cancun (Cancun)
  6. Hotel Nederlandse Antillen: The Ritz Village (Willemstad)

last-minute-vliegvakantie-14-2-2024

Veelgestelde vragen over vliegen in

Wat zijn de weerberichten voor 14 februari 2024?

De gemiddelde temperatuur in Nederland ligt op zo’n 3,4 ℃. Als je naar wat warmere oorden in Europa gaat loopt dit al gauw op tot 12 ℃. Op plekken als Inner Islands is het eigenlijk altijd 30 graden. Wil je op korte termijn vertrekken? Duik dan eerst in de weerberichten via bijvoorbeeld een site als tameteo.nl.

Waar schijnt de zon op 14 februari?

Weten welke bestemmingen zongarantie bieden? In februari 2024 zijn er genoeg opties zoals Canarische Eilanden of Mexico. Hier vind je aangename temperaturen en hoef je niet bang te zijn dat er geen zon is. Je geniet van een prima temperatuur van zo’n 28 graden, slechts een klein briesje, geen grootse hoosbuien en een zon die vrijwel de hele dag schijnt.

Wat zijn prettige vakantielanden in februari?

Waar kan ik nu in de Winter het beste naartoe? Er zijn duizenden mogelijkheden. In de situatie van vertrekken op 14-2-2024 kan je eigenlijk alle kanten wel op. Bezoek een prachtige Nederlandse stad zoals Helmond of Stichtse Vecht. Iets verder van huis maak je een stedentrip naar Cork en Norwich. Of boek een complete luxe vakantie in Brazilië en Sri Lanka. Bezoek een van de touroperators en stippel jouw reis vandaag not uit.

Vanaf welke luchthaven kan ik vliegen?

Momenteel reis je eenvoudig vanaf luchthavens als vliegveld Maastricht. Het grootste deel van de vliegtuigmaatschappijenbieden vakanties vanaf elk vliegveld. De vakantieprijs kent z’n oorsprong in dag van vertrek, het tijdstip (ochtend is vaak duurder), het vliegveld waar je landt en operator.

Beschikbare Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Coral Bay) Hotel Ascos Coral Beach
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Punta Cana) Catalonia Bavaro Beach Golf Casino Resort
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Sharm Holiday Resort
  • Sunweb: Griekenland (Istro) Istron Bay Hotel
  • Corendon: Italie (Ischia) Punta Molino Beach Resort Spa
  • TUI: Jamaica (Montego Bay) Hotel Riu Montego Bay
  • Kras: Kroatie (Brdo) Hotel Sipan
  • Vakantiediscounter: Spanje (Alfaz Del Pi) Albir Garden Resort
  • Reisknaller.nl: Marokko (Fez) Ibis Budget Fes
  • Alltours: Turkije (Istanbul) Akgun Istanbul Hotel

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


De goedkoopste last-minute reis in 5 stappen

Ben jij hier voor een goedkope last minute met vertrek op 14 februari? Door de bijgevoegde 5 stappen vind je gelijk alle beschikbare vluchten en hotels waaruit jij een keuze kan maken.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 14 februari 2024 boeken

  1. Oriënteren op vakantielanden

    Waar je mee begint is verschillende vakantielanden vergelijken. Zin in een verre reis naar Kirgizië of Kingman? Houd je het wat dichterbij (bijvoorbeeld Roemenië) ? Of even helemaal tot rust komen met een strandvakantie in Santiago De Cuba (Brisas Sierra Mar Hotel), Cape Panwa (Pullman Phuket Panwa Beach Resort) of Surin Beach (Keemala)? Ga jij op vakantie altijd naar speciale plekken zoals architectonische gebouwen? Kies ook een van de verzorgingstypes. Hou jij van de all-inclusive vakantie of logies + ontbijt of halfpension?

  2. Beschikbare hotels in jouw reisperiode bekijken

    Voer jouw vakantieland(en) in. Maak hier ook een keuze voor de gewenste vakantieperiode (14-2-2024) + 1 week (20-2-2024) of 2 weken (27-2-2024). Je krijgt vervolgens een overzicht met passende verblijven. De appartementen zijn moeiteloos te vergelijken. Met name zaken zoals bijvoorbeeld locatie plus voorzieningen. Klik ook op de luchthaven waar je graag wilt opstappen (Schiphol of luchthaven Frankfurt).

  3. Vind de laagste prijs

    Er volgt nu een resultatenpagina vluchten en resorts die matchen met de voorkeuren die jij hebt ingevuld. De prijzen zullen flink variëren. Een 5 sterren appartement is doorgaans duurder in vergelijking met een 4 sterren vakantie. Selecteer de gewenste reis en controleer of de getoonde prijs nog actueel is. Klik hiervoor op de button Boeken.

  4. Boeken

    Doorloop alle stappen. Het is belangrijk dat de privé-gegevens kloppen (naam (zoals op paspoort), geboortedata, adresgegevens en de gegevens van de thuisblijver). Maak ook een keuze uit aanvullende diensten als bagageruimte in het vliegtuig, een huurauto en uiteraard reisverzekering & annuleringsverzekering. Vaak geldt een aanbetaling van max. 30%. Andere reisbureaus vragen of je het in een keer wilt betalen. De vakantie of pakketreis kun je betalen met iDeal, Paypal, creditcard of bankoverschrijving.

  5. De laatste voorbereidingen treffen

    De vakantie voorpret hoeft niet lang op zich te laten wachten. Soms is het handig om alvast excursies te boeken. Kijk ook even na of vaccineren nodig is. Vraag na of je een visum nodig hebt. Vraag deze aan voor de dag van aankomen op veertien februari 2024 tot minimaal (21-2-2024) bij 8 dagen en (28-2-2024) bij 15 dagen. Een visum biedt vaak toegang voor enkele maanden.


Goedkoop vliegen op 14 februari

Wil je op reis in februari 2024? Maar heb je alleen een los vliegticket nodig? Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt online super simpel de prijs van elke vlucht vergelijken. Bepaal de vertrekdatum (14-2-2024), de luchthaven vanwaar je vertrekt, en de plaats van bestemming. Jij bekijkt dan direct de goedkoopste vluchten en tickets. Weet je al wanneer je terug wil? Kies dan voor een retour. Vliegticket-vergelijkers als Supersaver zijn hiervoor ideale hulpmiddelen. Let op boeking-aspecten zoals de totale reisduur en eventuele tussenstops. Budget airlines als SmartWings en Loganair lijken heel goedkoop, maar worden duur als je kiest voor mogelijkheden voor meer bagageruimte.

  • Easyjet: Behulpzaam grondpersoneel
  • Air France / KLM: Service aan boord
  • Transavia: Scherpe last-minute kortingen
  • Vueling: Goede vliegtuigen
  • Delta Air Lines: Geweldige vertrektijden
  • Tui Fly: Geweldige ruimgagage
  • Flybe: Betrouwbare deals
  • Lufthansa: Uitstekende service
  • British Airways: Excellente piloten

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 14-2-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)17-2-2024
    5 dagen (midweek)18-2-2024
    6 dagen19-2-2024
    7 dagen (1 week)20-2-2024
    8 dagen21-2-2024
    9 dagen22-2-2024
    10 dagen (1,5 week)23-2-2024
    11 dagen24-2-2024
    12 dagen25-2-2024
    13 dagen26-2-2024
    14 dagen (2 weken)27-2-2024
    15 dagen28-2-2024

    Plaats een reactie