Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

PrimaSol Sunlight Sunrise aanbieding

Primasol Sunlight Sunrise betreft een 4-sterren acco in Golden Sands (regio Varna, Bulgarije). Je kunt er al naartoe vanaf €505 p.p. (All Inclusive, Vliegvakantie). De dagtemperatuur ligt gemiddeld op 16 graden en een goede reisperiode is mei, juni en september. Ontmoet de Bulgaarse leefomgeving en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met behulp van onze tool klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisorganisaties als Sunweb en Peter Langhout en vluchten van Lufthansa via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Bremen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatiePrimaSol Sunlight Sunrise
Comfort4 sterren
StadGolden Sands
StreekVarna
VakantielandBulgarije
Gemiddelde temp overdag16 °C
Doorsnee vliegtijd3 uur
Geadviseerd voor o.a.Ouderen en kinderen
VoertaalBulgaars
BetaalmiddelBulgaarse lev (BGN)

Nuttige info en tips m.b.t. jouw reis
Goedkoop naar PrimaSol Sunlight Sunrise vliegen? Het hotel vind je terug in het Bulgaarse Golden Sands (Varna). De regio heeft een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 16 graden celsius. De warmste maand is augustus met 29 °C. De koudste maand is januari met 9 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. Je betaalt met de Bulgaarse lev (BGN) en de gesproken taal is Bulgaars. Mensen zijn hier religieus: oosters-orthodox (84%). Het kengetal is +359 en de elektra is 230 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Sofia (SOF). De reistijd ligt rond de 3 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil bedraagt 1 uur later). Je profiteert hier van omvangrijke faciliteiten als animatie, bar, kindvriendelijk, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Bekijk mogelijke andere relevante accomodaties zoals Lifthotel Aschaber, Hotel Rural Las Calas of Country House Tre Esse.


Goedkoop naar PrimaSol Sunlight Sunrise

Heb jij de keuze gemaakt voor Primasol Sunlight Sunrise? Niet voor niets een veel gekozen hotel in het Bulgaarse Golden Sands. Daarnaast zeer geschikt voor goede bezienswaardigheden en tripjes. Onderstaand scoor je de voordeligste aanbiedingen van betrouwbare bedrijven uit Nederland zoals GOGO of Vakanties.nl. Steeds vaker reserveer je een all-inclusive vakantie met inbegrip van reis, het hotel of resort en transfer vanaf de luchthaven. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Daarnaast: bij noodgevallen kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. Op populaire bestemmingen is er een speciale wernemer in de buurt voor klachten en vragen.

  • PrimaSol Sunlight Sunrise is een erg populaire vakantie-accomodatie in Varna, Bulgarije.
  • Zet vast o.b.v. verschillende arrangementen (ontbijt+diner of 100% all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €505 per persoon gebaseerd op 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Je kunt ook vertrekken op 18 februari 2024, 13 december 2023 & 26 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans bieden reisbureaus spotgoedkope Primasol Sunlight Sunrise last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Als dit vakantieverblijf in Varna ongeboekte kamers heeft, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij touroperators als Eliza was here. Wie slim is boekt met serieuze voordelen van wel €370 korting per persoon. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Golden Sands. Niet vergeten: regel op tijd een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. De mogelijkheden zijn doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Fijne website met duidelijke informatie.
  2. Corendon: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  3. TUI: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  4. BeachCheck: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  5. Sunweb: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.
  6. Prijsvrij: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.
  7. Suntip: De recensies zijn bijzonder goed.
  8. Alltours: Zowel strandvakanties als culturele reizen.
  9. ReisKnaller: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  10. Stip reizen: Ook prachtige rondreizen.

All-inclusive vakantie Primasol Sunlight Sunrise

Ga je deze heerlijke reis boeken? Je moet dan nadenken over de verblijfsvorm. Selecteer ik uitsluitend logies, wil ik halfpension (overnachting, ontbijt, diner), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een PrimaSol Sunlight Sunrise all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Al het drinken en eten is hier inbegrepen. Hierdoor heb jij een onbekommerde vliegreis met maximale duidelijkheid zonder allerlei bijkomende kosten. Enkel en alleen de souvenirs en excursies kunnen optioneel gekocht worden. Dit is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Bulgaarse gastronomie in het welbekende Golden Sands. Is een Primasol Sunlight Sunrise all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? Hieronder ontdek je de belangrijkste plus en minpunten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Obrovac, Senegal of Al Batinah.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Je weet precies wat je uit gaat geven.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Golden Sands.

Minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Minder contact met de lokale bevolking.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt PrimaSol Sunlight Sunrise?

In dit resort ervaar je het gemak van allerlei faciliteiten als animatie, bar, kindvriendelijk, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Heb je extra wensen zoals een specifiek ontbijt of een late check-in? Vraag dit dan even na bij deze bestemming in Golden Sands.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden bepaald door velerlei aspecten als onder andere de datum van de boeking, dag en tijd van vliegen, luchtmaatschappij en de grootte van de kamer. Vertrek je in de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen boek je buiten de grote schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel schommelt een aantal keer per dag. Klik op jouw favoriete reisbureau om direct de huidige prijs te checken.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

EVA Air (BR) en Onur Air (8Q) zijn erkende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Varna. Gebruik zoekmachines zoals Ebookers en controleer de vliegtijden en de totale kosten. Neem je een Primasol Sunlight Sunrise pakketreis aanbieding? Dan bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Hoe kom ik bij het hotel?

Dit verblijf in Golden Sands is goed te bereiken vanaf o.a. de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven en Brussel (Zaventem), Keulen, Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Bulgarije kan je gemakkelijk naar PrimaSol Sunlight Sunrise. Gebruik een taxi of met een bus.

Wil je meer weten? Hierboven ontdek je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande dit vakantieverblijf. Wil je boeken? Lees dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Ondervind ook of de reisaanbieder bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Check ook of er sprake is van bijkomende kosten (reserveringskosten of toeristenbelasting). en meningen van andere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Antwerpen en Düsseldorf zijn ook intererssant: soms spotgoedkoop en snel te bereiken.

  4. Kies verblijfsvorm

    Ga jij Primasol Sunlight Sunrise all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een volledig-inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Check de prijs en rond de boeking af

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en check de totale prijs per persoon. Optioneel kan je de dag van vertrek of reisduur wijzigen. Tevreden? Je kunt dan direct PrimaSol Sunlight Sunrise via internet vastzetten en de betaling versturen met Creditcard, Paypal of iDeal.

Hoeveel sterren heeft PrimaSol Sunlight Sunrise
4

Recensie (aantal sterren)

Direct een vakantie naar PrimaSol Sunlight Sunrise met vlucht boeken maar eerst kijken naar ervaringen van andere reizigers? Kijk dan eens op websites en sociale media waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover en beachcheck.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Entertainment, Wellness, Kamer, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Service, Sanitair, Ligging, Kindvriendelijk, Hygiëne, Strand, Omgeving, Personeel, Wifi, Bezienswaardigheden. Het hotel Primasol Sunlight Sunrise in Golden Sands (Varna, Bulgarije) krijgt een 4-sterren label. Conclusie: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie