Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Camping Polari aanbieding

Camping Polari is een 3-sterren vakantieoord in het populaire Rovinj (in de streek Istrie, Kroatië). Je kunt er al naartoe vanaf €257 p.p. (gebaseerd op Logies, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 17 graden en de aangeraden reisperiode is mei, juni en september. Bekijk de Kroatische keuken en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op www.vliegvakantievergelijken.nl klik je snel door naar de beste aanbiedingen van operators zoals o.a. Vakantiediscounter of Peter Langhout en vliegreizen met Jet2 vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelCamping Polari
Becijfering3 sterren
PlaatsRovinj
GebiedIstrie
VakantielandKroatië
Dagtemperatuur17 °C
Geschatte vliegtijd2 uur
Top advies voorAvonturiers en families met kinderen
VoertaalKroatisch
Regionaal geldKroatische kuna (HRK)

Nuttige info m.b.t. deze regio
Goedkoop naar Camping Polari vliegen? Dit hotel is gelegen in het Kroatische Rovinj (Istrie). Qua weer moet je hier rekening houden met het zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur is zo’n 17 graden celsius. De warmte periode is juli met 29 °C. De maand met de laagste temp is januari met 11 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei, juni en september. Men betaalt hier alles met de Kroatische kuna (HRK) en de primaire taal is Kroatisch. Men kent hier het geloof rooms-katholiek (88%), orthodox, moslim. De telefooncode is +385 en de elektra-spanning is 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Zagreb (ZAG) Slit (SPU). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil is Geen). Het hotel biedt omvangrijke mogelijkheden als airco, bar, fietsverhuur, kindvriendelijk, koelkast, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, restaurant, tennisbanen, wellness, wifi. Check ook andere populaire accomodaties zoals 1908 Lisboa Hotel, Reef Oasis Beach Resort en Ikonos Seafront Luxury.


Goedkoop naar Camping Polari

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Camping Polari? Het gaat om een zeer populair hotel in het Kroatische Rovinj. Ook een plek met veel activiteiten zoals meerdere wandelingen, excursies en cultuur. Hieronder reserveer je de aantrekkelijkste prijsaanbiedingen van betrouwbare operators uit Nederland als onder andere GOGO en Corendon. Dikwijls reserveer je een all-inclusive vakantie inclusief de vlucht, hotelovernachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt uit handen genomen. Sterk pluspunt hiervan: bij tegenslag krijg je direct hulp van de touroperator. Doorgaans zijn er medewerkers ter plekke aanwezig die ondersteuning bieden.

  • Camping Polari is een veel gekozen bestemming in Istrie, Kroatië.
  • Check de mogelijkheden voor velerlei verzorgingstypes (logies & ontbijt of maximaal all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €257 p.p. gebaseerd op 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden reisperiode is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 21 april 2024, 14 februari 2024 & 28 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans bieden de boekingssites voordelige Camping Polari last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In het geval dat het verblijf in Istrie ongeboekte kamers heeft, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij touroperators als Tui. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met mooi voordeel tot wel €260 korting per persoon. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Rovinj. Belangrijk: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitstekende klantenservice.
  2. Corendon: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  3. TUI: Bestemmingen naar de mooiste stranden.
  4. BeachCheck: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  5. Sunweb: Duidelijk en helder, zonder kleine lettertjes.
  6. Prijsvrij: Uitgebreid aanbod met een uitstekende service.
  7. Suntip: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  8. Alltours: Veel hotels met logies en ontbijt.
  9. ReisKnaller: Online inchecken voor je vlucht.
  10. Stip reizen: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.

All-inclusive vakantie Camping Polari

Wil je overgaan tot boeken van deze reis? Dan zul je moeten kiezen voor de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik enkel logies, wil ik halfpension, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Camping Polari all-inclusive aanbieding is erg populair. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken is dan zonder kosten te nuttigen. Dit betekent een heerlijk aangename vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar dure lokale tarieven. Alleen de excursies (met gids) o0f cadeautjes kunnen optioneel gekocht worden. Dit is de perfecte mogelijkheid om gepakt te worden door de Kroatische omgeving in het wondermooie Rovinj. Is een Camping Polari all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? Hieronder lees je over diverse na- en voordelen. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Palm Beach Gardens, Andorra en Hedmark.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Rovinj.

Minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Camping Polari?

In dit resort heb je het gemak van uiteenlopende voorzieningen als airco, bar, fietsverhuur, kindvriendelijk, koelkast, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, restaurant, tennisbanen, wellness, wifi. Heb je bijzondere voorkeuren zoals een balkon of een specifieke aankomsttijd. ? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij deze accomodatie in Rovinj.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

Prijzen met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld de periode van boeken, de dag van de vlucht, touroperator en de luxe kamertypes. Zit je vast aan de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht scoor je buiten schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De totaalsom varieert meerdere keren per dag. Kies een van de reisaanbieders om direct de huidige prijs te checken.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

China Southern Airlines (CZ) en Lufthansa German Airlines (LH) zijn erkende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Istrie. Bekijk de tools van bijv. Budgetair.nl voor een overzicht met alle retourvluchten plus de laagste ticketprijs. Liever een Camping Polari pakketreis aanbieding? In dat scenario heb je meestal geen keuze in de airline.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit verblijf in Rovinj heeft een prima bereikbaarheid vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Keulen. Vanaf de aankomst-luchthaven in Kroatië reis je snel door naar Camping Polari. Met een huurauto of het lokale openbare vervoer.

Zoek je meer specificaties? In het bijgaande stukje zie je de vaak gestelde vragen (FAQ) over het verblijf. Wil jij nu direct gaan boeken? Lees dan een bruikbaar stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Kijk verder dan enkel de prijs. Detecteer bovendien of de reisorganisator ook werkt met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Wees ook alert op additionele kosten (verwerkingskosten en kosten voor schoonmaak) en beoordelingen van andere klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal personen (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Bepaal welk vliegveld voor jou handig is. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Groningen (Eelde) of Weeze zijn ook goede keuzes: goedkoop en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Het liefste Camping Polari all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Check de prijs en betaal veilig online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je jouw vertrekdag en/of de reisduur nog wijzigen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt zonder problemen Camping Polari de boeking definitief maken en de betaling regelen d.m.v. Creditcard, iDeal of Paypal.

Wat reizigers zeggen over Camping Polari
3

Review

Direct een vakantie naar Camping Polari met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar meningen van andere vakantiegangers? Neem dan een kijkje op sociale media en sites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover en ook expedia.nl worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Reizigers geven hier hun mening over criteria zoals: Wellness, Activiteiten, Kamer, Entertainment, Zwembad, Ligging, Hygiëne, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Service, Personeel, Omgeving, Strand, Wifi, Bezienswaardigheden. Het verblijf Camping Polari in Rovinj (Istrie, Kroatië) verdient een 3-sterren label. Conclusie: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie