Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

1908 Lisboa Hotel aanbieding

1908 Lisboa Hotel betreft een 4-sterren resort gesitueerd in Lissabon (in Lissabon, Portugal). Een vakantie in dit hotel is er al voor €411 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier zo’n 21 graden en een geschikte reisperiode is mei, juni, september en oktober. Ontdek de Portugeese gebruiken en gewoontes en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op vliegvakantievergelijken.nl check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van reisorganisaties als bijv. Tui of VakantieXperts en vliegvakanties met Wizz Air vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Hotel1908 Lisboa Hotel
Beoordeling4 sterren
StadLissabon
StreekLissabon
BestemmingPortugal
Gem. Temp21 °C
Doorsnee vliegtijd3 uur
Te boeken voor o.a.Avonturiers of kinderen
VoertaalPortugees
Plaatselijk geldEuro

Actuele details over deze bestemming
Goedkoop naar 1908 Lisboa Hotel vliegen? Dit hotel vindt haar roots in het Portugeese Lissabon (Lissabon). De regio heeft een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is zo’n 21 graden. De maand met de hoogste temp is augustus met 29 graden. De maand met de laagste temp is januari met 16 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni, september en oktober. Men betaalt hier alles met de Euro en de primaire taal is Portugees. De godsdienst hier is rooms-katholiek. Een belletje plegen? De landcode is +351 en de voltage is 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 tot 2 uur vroeger). Het verblijf voorziet in uiteenlopende faciliteiten als airco, bar, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Vergelijk tevens andere populaire accomodaties zoals Bellasera Resort, Appartementen Zur Muhle en Hotel Roselands.


Goedkoop naar 1908 Lisboa Hotel

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in 1908 Lisboa Hotel? Het is een zorgeloze bestemming in het Portugeese Lissabon. Evenzeer een ideale plek voor veel dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Onderstaand tref je de goedkoopste acties van professionele reisbureau’s uit Nederland als bijvoorbeeld VakantieXperts en Sunweb. In steeds meer gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie inclusief vliegticket, het hotel of resort en transfer naar het hotel. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en de operator regelt alles. Last but not least: bij rampspoed kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Standaard is er iemand van de reisorganisatie ter plekke aanwezig die je kunnen helpen.

  • 1908 Lisboa Hotel is een vaak-geboekte bestemming in Lissabon, Portugal.
  • Zet vast o.b.v. diverse verzorgingstypes (ontbijt+diner of 100% all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €411 p.p. gebaseerd op 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een fijne reistijd om hier te verblijven is mei, juni, september en oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 17 november 2024, 11 september 2024 en 24 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans hebben reisorganisaties lucratieve 1908 Lisboa Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. Zodra de accomodatie in Lissabon ongeboekte kamers heeft, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij vakantiebedrijven als Peter Langhout. Zodoende profiteer jij van aantrekkelijke voordelen tot wel €100 korting per deelnemer. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Lissabon. Vakantie-tip: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Altijd mooie kamers in erkende hotels.
  2. Corendon: Ook vakantie voor singles.
  3. TUI: Eventueel laagdrempelig vakanties omboeken.
  4. BeachCheck: Hele scherpe online aanbieding.
  5. Sunweb: Online account met boekingsinformatie.
  6. Prijsvrij: Ideaal voor gezinnen met kinderen.
  7. Suntip: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  8. Alltours: Veilig boeken en betalen.
  9. ReisKnaller: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  10. Stip reizen: Fijne website met duidelijke informatie.

All-inclusive vakantie 1908 Lisboa Hotel

Ga je deze heerlijke reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik uitsluitend logies, inclusief ontbijt, of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een 1908 Lisboa Hotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Alle maaltijden en drankjes is hier inbegrepen. Dit betekent een heerlijk aangename vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over hoge kosten voor eten en drinken. Overigens, extra souvenirs plus uitstapjes moet je zelf betalen. Het is heerlijk om zo kennis te maken met de Portugeese tradities en cultuur in het glansrijke Lissabon. Is een 1908 Lisboa Hotel all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het overzicht hieronder lees je over de meest actuele voor- en nadelen.Bekijk ook eens bestemmingen zoals Pralognan La Vanoise, Vietnam of Black River District.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Kiezen voor extra opties in Lissabon.

3 minpunten all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt 1908 Lisboa Hotel?

In dit resort maak je gebruik van velerlei mogelijkheden als airco, bar, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een lactosevrije maaltijd of een huisdier? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij deze acco in Lissabon.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten incl. vlucht worden berekend a.d.h.v. diverse onderdelen als o.a. de periode van boeken, vliegtijd, met welke airline je vliegt, en kamer/arrangement. Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste hotel met vlucht aanbiedingen scoor je buiten schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De totaalprijs varieert voortdurend. Vergelijk, en selecteer een van de aanbieders om de actuele prijs te zien.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Adria Airways (JP) & Iran Air (IR) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Lissabon. Gebruik tools als World Ticket Center voor alle mogelijke vluchten plus de laagste ticketprijs. Neem je een 1908 Lisboa Hotel pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het verblijf in Lissabon bereik je eenvoudig vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol en Brussel (Zaventem), Keulen, Groningen (Eelde), Bremen, Düsseldorf. Vanaf het vliegveld vlakbij Portugal kan jij eenvoudig naar 1908 Lisboa Hotel. Huur een auto of een trein / bus (OV).

Op zoek naar aanvullende info? Op deze pagina bekijk je de vaak gestelde vragen (FAQ) over het verblijf. Liever direct boeken? Hiervoor bieden we een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Kies een boekingssite

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Ondervind tevens of de boekingssite bekend is bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Controleer ook je hebt te maken met additionele kosten (zoals administratiekosten en kosten voor schoonmaak) en meningen van vorige klanten.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Kies het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef door vanaf waar je wil vliegen. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Groningen (Eelde) & Eindhoven Airport zijn ook goede keuzes: niet te duur en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm kiezen

    Wil jij 1908 Lisboa Hotel all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort , vooral als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de buffetten in het hotel.

  5. Controleer reis en prijs en boek direct online

    Check nog eens je reis en controleer de totaalprijs. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt meteen 1908 Lisboa Hotel boeken via internet en de betaling doen a.d.h.v. iDeal, Paypal of Creditcard.

Aantal sterren 1908 Lisboa Hotel
4

Review

Wil je ook een vakantie naar 1908 Lisboa Hotel met vlucht boeken maar eerst kijken naar recensies van andere reizigers? Er zijn meerdere websites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover of booking.com tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je vind daar inhoudelijke reviews over aspecten als: Kwaliteit bedden, Wellness, Activiteiten, Kamer, Entertainment, Bereikbaarheid, Hygiëne, Ligging, Service, Kindvriendelijk, Excursies, Wifi, Strand, Bezienswaardigheden, Personeel. Het verblijf 1908 Lisboa Hotel in Lissabon (Lissabon, Portugal) telt een 4-sterren classificatie.Conclusie: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie