Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Residence Camping Oliva aanbieding

Residence Camping Oliva is een uitstekend 3-sterren hotel in het bekende Rabac (regio Istrie, Kroatië). Je kunt er al naartoe vanaf €382 per persoon (Logies, Vliegvakantie). De temperatuur komt gemiddeld uit op zo’n 17 graden en de aangeraden reistijd is mei, juni en september. Geniet van de Kroatische tradities en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Met behulp van onze tool blader je door het actuele aanbod van touroperators zoals Corendon en Lavida Travel en tickets van Air France vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieResidence Camping Oliva
Getest3 sterren
PlaatsRabac
GebiedIstrie
VakantiebestemmingKroatië
Dagtemperatuur17 °C
Standaard vliegtijd2 uur
Te boeken voor o.a.Jonge stellen & vrienden
VoertaalKroatisch
ValutaKroatische kuna (HRK)

Bruikbare info en tips met betrekking tot dit land
Goedkoop naar Residence Camping Oliva vliegen? Het hotel ligt in het Kroatische Rabac (Istrie). Er heerst een zeeklimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is 17 graden celsius. De heetste periode is juli met 29 graden. De koudste periode is januari met 11 graden. Een goede vakantieperiode is mei, juni en september. Het betaalmiddel is de Kroatische kuna (HRK) en men spreekt hier Kroatisch. Een belangrijke religie hier is rooms-katholiek (88%), orthodox, moslim. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +385 en het voltage bedraagt 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Zagreb (ZAG) Slit (SPU). De reistijd ligt rond de 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is Geen). Het hotel biedt belangrijke faciliteiten als airco, animatie, bar, fitness, koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Bekijk mogelijke ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Gasthof Kirchenwirt, Ramada Cancun City of Orka Sunlife Resort Spa.


Goedkoop naar Residence Camping Oliva

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Residence Camping Oliva? Niet voor niets een veel gekozen hotel in het Kroatische Rabac. Ook een gebied met mogelijkheden voor goede actieve uitjes, attracties en hotspots. Onderstaand reserveer je de beste aanbiedingen van professionele reisbureau’s uit Nederland als bijvoorbeeld Eliza was here & Alltours. Steeds vaker wil de consument een complete all-inclusive vakantie met inbegrip van de vlucht, het hotel of resort en en het vervoer op locatie. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Een samengestelde vakantie is voordelig en alles wordt voor je geregeld. Daarnaast: bij tegenslag kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. In veel situaties is er iemand van de reisleiding in de buurt die je adviezen kunnen geven.

  • Residence Camping Oliva is een heerlijke vakantielocatie in Istrie, Kroatië.
  • Maak een keuze uit diverse verzorgingstypes (ontbijt, lunch en diner of 24/7 all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €382 per persoon gebaseerd op 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 28 april 2024, 21 februari 2024 of 5 juli 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Standaard bieden reisbureaus mooie Residence Camping Oliva last-minute vliegvakanties met voordeel. In de situatie dat de accomodatie in Istrie niet helemaal volgeboekt is, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij reisbureau’s als Suntip. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van fikse voordelen tot wel €130 korting per persoon. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Rabac. Belangrijk: zorg voor een goede reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Gemakkelijk en voordelig online boeken.
  2. Corendon: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  3. TUI: Dagelijks updates van aanbod en prijs.
  4. BeachCheck: Veel hotels met logies en ontbijt.
  5. Sunweb: Voor iedereen een geschikte bestemming.
  6. Prijsvrij: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  7. Suntip: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  8. Alltours: Eenvoudig vergelijken en boeken.
  9. ReisKnaller: Reizen naar de zon en/of de sneeuw.
  10. Stip reizen: Deskundige reisadviseurs en informatie.

All-inclusive vakantie Residence Camping Oliva

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het verzorgingstype. Ga ik voor alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (ontbijt en een warme maaltijd), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Residence Camping Oliva all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zijn hierbij inclusief. Concreet kies je dus voor een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder additionele kosten. Louter de trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Het is een geweldig startpunt om volledig op te gaan in de Kroatische streken in het prachtige Rabac. Is een Residence Camping Oliva all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl ontdek je allerlei na- en voordelen. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Oz, Canada of Quintana Roo.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Groot aanbod aan excursies in Rabac.

3 minpunten all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Residence Camping Oliva?

In dit resort maak je gebruik van uiteenlopende mogelijkheden als airco, animatie, bar, fitness, koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een balkon & een afwijkende inchecktijd? Bel of mail even met dit vakantieoord in Rabac.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De prijzen inclusief vlucht stelt de touroperator vast op basis van velerlei aspecten als bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, vliegtijd, met welke airline je vliegt, en het gekozen arrangement. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht deals boek je buiten de grote schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De totaalsom wijzigt elk moment. Selecteer een van de reisbureaus en check zelf de laagste prijs.

Welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Air Arabia Maroc (3O) of Garuda Indonesia (GA) zijn bekend airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Istrie. Gebruik zoekmachines zoals CheapTickets.nl om een overzicht te krijgen met vluchten plus de laagste ticketprijs. Ga jij voor een Residence Camping Oliva pakketreis aanbieding? In dat geval bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Dit verblijf in Rabac is goed te bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol en Düsseldorf, Bremen, Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Kroatië kan jij eenvoudig naar Residence Camping Oliva. Kies voor een taxi of het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? Hierboven zie je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande het hotel. Hulp nodig bij boeken? Lees dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Boekingssite selecteren

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Onderzoek ook of de reisorganisatie beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Wees ook alert op extra kosten (zoals administratiekosten en tarieven voor schoonmaken) en vakantiebeoordelingen van andere klanten.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je op vakantie gaat. Kies ook de leeftijd(en), en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef aan welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Keulen & Dortmund zijn ook goede alternatieven: betaalbaar en uitstekend bereikbaar.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Residence Camping Oliva all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek online

    Controleer je reis en bekijk de uiteindelijke prijs. Indien gewenst kan je de dag van vertrek en/of de reisduur nog wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt meteen Residence Camping Oliva via internet vastzetten en de betaling verrichten door gebruik te maken van Creditcard, Paypal of iDeal.

Het aantal sterren van Residence Camping Oliva
3

Recensie

Wil je ook een vakantie naar Residence Camping Oliva met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reviews van andere reizigers? Surf dan eens rond op sociale media en websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk vakantoo.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt hier vergelijken op basis van zaken zoals: Zwembad, Kamer, Entertainment, Activiteiten, Wellness, Hygiëne, Kindvriendelijk, Ligging, Sanitair, Bereikbaarheid, Wifi, Personeel, Omgeving, Excursies, Bezienswaardigheden. Het resort Residence Camping Oliva in Rabac (Istrie, Kroatië) krijgt een 3-sterren label. Belangrijk: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie