Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Haus Felsneck aanbieding

Haus Felsneck is een popualir 3-sterren accommodatie in het mooie Solden (omgeving Tirol, Oostenrijk). Een vakantie in dit hotel is er al voor €1070 p.p. (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 14 graden en en de beste reisperiode is mei en september. Bekijk de Oostenrijkse leefomgeving en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met behulp van onze tool vergelijk je beste deals van touroperators als bijv. Tui & Eliza was here en een vliegreis met Jet2 via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfHaus Felsneck
Becijfering3 sterren
AdresSolden
GebiedTirol
VakantielandOostenrijk
Gem. temp overdag14 °C
Geschatte vliegtijd2 uur
Interessant voorOuderen en groepen
SpreektaalDuits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars
Plaatselijke valutaEuro

Extra informatie over dit land
Goedkoop naar Haus Felsneck vliegen? De locatie vindt haar roots in het Oostenrijkse Solden (Tirol). Hier heerst een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemp. is gemiddeld 14 graden. De warmste maand van het jaar is juli met 24 °C. De koudste maand is januari met 3 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei en september. Men betaalt hier alles met de Euro en men spreekt hier Duits, Sloveens, Kroatisch, Hongaars. De godsdienst hier is rooms-katholiek (78%), protestants. De telefooncode is +43 en de stroom is 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Innsbruck (INN), Linz, (LNZ), Salzburg (SZG), Wenen (VIE). De reistijd is gemiddeld zo’n 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil bedraagt geen). Het verblijf voorziet in velerlei faciliteiten als parkeerplaats, huisdieren toegestaan, kleinschalig, wifi. Klik door naar natuurlijk ook andere accomodatie-toppers zoals Hotel Bahia Calpe By Pierre Vacances, Harmony Crest Resort en Prainha Village.


Goedkoop naar Haus Felsneck

Heb jij de keuze gemaakt voor Haus Felsneck? Men noemt dit een geliefd hotel in het Oostenrijkse Solden. En het is een regio met opties voor meerdere activiteiten zoals excursies. Via onze vergelijker check je de scherpste last minute aanbiedingen van professionele vakantiebedrijven uit Nederland zoals bijv. De Jong Intra en Tui. Dikwijls stunten reisbureua’s met all-inclusive vakanties met een ticket voor het vliegtuig, hotelovernachting en transfer naar het hotel. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Last but not least: bij trammelant krijg je direct hulp van de touroperator. Soms is er een medewerker ter plaatse beschikbaar die ondersteuning bieden.

  • Haus Felsneck is een heerlijke vakantiebestemming in Tirol, Oostenrijk.
  • Maak een keuze uit velerlei arrangementen (ontbijt, lunch en diner of 24/7 all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €1070 p.p. met het verzorgingstype 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om te reizen is mei en september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 28 februari 2024, 23 december 2023 & 6 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Dikwijls bieden reisbureaus lucratieve Haus Felsneck last-minute vliegvakanties met voordeel. In het scenario dat het hotel in Tirol te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij operators als De Jong Intra. Als consument tref je soms fikse voordelen tot wel €200 korting per reisgenoot. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Solden. Vakantie-tip: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Zeer gevarieerd aanbod met vliegvakanties.
  2. Corendon: De mooiste gezinsvakanties en singlereizen.
  3. TUI: Geweldige stranden, resorts en verzorging op locatie.
  4. BeachCheck: Gespecialiseerd in vliegreizen en zonbestemmingen.
  5. Sunweb: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.
  6. Prijsvrij: Verschillende reisduren mogelijk.
  7. Suntip: Uitgebreid aanbod met een uitstekende service.
  8. Alltours: Veel hotels met logies en ontbijt.
  9. ReisKnaller: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  10. Stip reizen: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.

All-inclusive vakantie Haus Felsneck

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Je moet dan nadenken over het verzorgingstype. Selecteer ik uitsluitend logies, wil ik ook ontbijt, of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Haus Felsneck all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al je eten, drinken, en tussendoortjes is hier inbegrepen. Zodoende geniet jij van een onbekommerde vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over enorme extra kosten. Uitsluitend dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn voor eigen rekening. Het betreft dus een mooie basis om gegrepen te worden door de Oostenrijkse gastronomie in het prachtige Solden. Is een Haus Felsneck all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In de onderstaande tabel vind je de relevante minpunten en pluspunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Itter, Sint Maarten of Andalusie.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Solden.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Haus Felsneck?

In deze accomodatie profiteer je van uitgebreide faciliteiten als parkeerplaats, huisdieren toegestaan, kleinschalig, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een dieetmaaltijd & verlengde bedden? Vraag dit dan even na bij dit hotel in Solden.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht worden bepaald door een paar onderdelen als het moment van boeken, de dag waarop je vliegt, vakantiemaatschappij en de verschillende kamers. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs varieert continu. Selecteer een van de boekingssites en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Welke vliegmaatschappijen brengen mij hiernaar toe?

Croatia Airlines (OU) en Flybe (BE) zijn erkende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Tirol. Navigeer even naar CheapTickets.nl voor het volledige aanbod plus de laagste ticketprijs. Liever een Haus Felsneck pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Solden is goed te bereiken vanaf grote en kleine luchthavens als Eindhoven, Schiphol en Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Keulen. Vanaf het vliegveld vlakbij Oostenrijk moet je nog verder reizen naar Haus Felsneck. Kies voor een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je meer specificaties? In het gedeelte hieronder bieden we een handige FAQ over de accomodatie. Hoe werkt het boeken? Gebruik dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Er is altijd meer dan alleen de kosten. Bekijk verder of de reisaanbieder beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Let ook goed op verborgen kosten (reserveringskosten of beddengoed). en beoordelingen van andere gasten.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Bepaal welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Maastricht of Düsseldorf zijn ook goede alternatieven: goedkoop en snel te bereiken.

  4. Kies jouw verblijfsvorm

    Wil jij het liefste Haus Felsneck all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Check de prijs en maak de boeking definitief

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de totaalprijs. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Bevalt dit? Je kunt direct Haus Felsneck de boeking bevestigen en de betaling regelen door middel van Creditcard, iDeal of Paypal.

Het aantal sterren van Haus Felsneck
3

Reviews

Wil je nu een vakantie naar Haus Felsneck met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reiservaringen van anderen? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover plus tevens reisorakel.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je leest daar meer over bijvoorbeeld zaken zoals: Entertainment, Kwaliteit bedden, Wellness, Activiteiten, Zwembad, Hygiëne, Sanitair, Ligging, Service, Bereikbaarheid, Omgeving, Bezienswaardigheden, Wifi, Personeel, Excursies. Het verblijf Haus Felsneck in Solden (Tirol, Oostenrijk) verdient een 3-sterren beoordeling. Let op: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie