Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Belavista Da Luz aanbieding

Hotel Belavista Da Luz is een bekend 4-sterren vakantieverblijf in Praia Da Luz (in de streek Faro, Portugal). Een vakantie in dit hotel is er al voor €477 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 21 graden en de meest ideale reisperiode is mei, juni, september en oktober. Proef en voel de Portugeese tradities en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Met behulp van onze tool ontdek je de mooiste reizen van operators als bijv. OAD en GOGO jongerenreizen en tickets van Air Europa via Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Bremen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfHotel Belavista Da Luz
Classificatie4 sterren
AdresPraia Da Luz
RegioFaro
VakantielandPortugal
Temperatuur (gemiddeld)21 °C
Vliegtijd3 uur
Populair bijSportievelingen en vriendengroepen
SpreektaalPortugees
Lokaal geldEuro

Bruikbare reisinformatie m.b.t. dit land
Goedkoop naar Hotel Belavista Da Luz vliegen? Deze accommodatie is gesitueerd in het Portugeese Praia Da Luz (Faro). Er heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur per jaar is zo’n 21 graden. De warmste maand van het jaar is augustus met 29 graden °C. De koudste periode is januari met 16 graden. De meest ideale vakantieperiode is mei, juni, september en oktober. De valuta is de Euro en de mensen spreken hier Portugees. Men kent hier het geloof rooms-katholiek. Een belletje plegen? De landcode is +351 en stroomspanning is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). Houd rekening met een reistijd van zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 tot 2 uur vroeger). Er zijn vele faciliteiten als airco, bar, fitness, koelkast, zwembad buiten, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wifi. Vergelijk eveneens alternatieve accomodaties zoals Esperides Beach Resort, Viva Cala Mesquida Resort Spa of Mirasol.


Goedkoop naar Hotel Belavista Da Luz

Heb jij de keuze gemaakt voor Hotel Belavista Da Luz? Het betreft een geliefd hotel in het Portugeese Praia Da Luz. Ook een ideale plek voor velerlei dagtochten en georganiseerde trips. Onderstaand tref je de tofste deals van goede reisorganisaties uit Nederland als bijvoorbeeld GOGO of Vakanties.nl. Doorgaans worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden met inbegrepen vlucht, overnachtingen en transfer vanaf de luchthaven. Het voordeel van een pakketreis? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en het bespaart enorm veel tijd. Niet vergeten: in het geval van nood kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. In de regel is er speciaal iemand in of rondom het hotel aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Hotel Belavista Da Luz is een geweldige vakantielocatie in Faro, Portugal.
  • Maak een keuze uit allerlei arrangementen (ontbijt+diner of de gehele dag all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €477 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen periode om hier te vertoeven is mei, juni, september en oktober.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 28 november 2024, 22 september 2024 of 4 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Normaal gesproken kan je kiezen voor geweldige Hotel Belavista Da Luz last-minute vliegvakanties met voordeel. In het geval dat dit vakantieverblijf in Faro te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisbureau’s als ReisKnaller. Slimme consumenten boeken met gigantische voordelen tot wel €180 korting per persoon. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Praia Da Luz. Niet vergeten: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Je kan kiezen voor een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitgebreid aanbod met een uitstekende service.
  2. Corendon: Eenvoudig en snel online boeken.
  3. TUI: Altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten.
  4. BeachCheck: Eventueel een extra auto huren.
  5. Sunweb: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  6. Prijsvrij: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  7. Suntip: De mooiste reizen voor de beste prijzen.
  8. Alltours: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  9. ReisKnaller: Zowel strandvakanties als culturele reizen.
  10. Stip reizen: Altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten.

All-inclusive vakantie Hotel Belavista Da Luz

Wil je deze reis direct online boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het verzorgingstype. Neem ik enkel logies, wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een Hotel Belavista Da Luz all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Het ontbijt, lunch en diner zitten bij de totaalprijs in. Hierdoor heb jij een zorgeloze vliegreis zonder te piekeren over enorme extra kosten. Enkel de souvenirs en excursies moet je zelf betalen. Een heerlijke uitgangssituatie om verschillende ervaringen op te doen in de Portugeese streken in het wondermooie Praia Da Luz. Is een Hotel Belavista Da Luz all-inclusive vliegvakantie de beste optie voor mij? In het overzicht hieronder check je allerlei nadelen en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Havodda, Cambodja of Neder Oostenrijk.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Praia Da Luz.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Hotel Belavista Da Luz?

In dit vakantieverblijf heb je de beschikking over diverse faciliteiten als airco, bar, fitness, koelkast, zwembad buiten, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wifi. Heb je verder nog wensen als een balkon en een kamer aan de zonkant? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij dit aparthotel in Praia Da Luz.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht hangen af van belangrijke aspecten zoals bijvoorbeeld hoe lang van tevoren je boekt, dag en tijd van vliegen, vakantiemaatschappij en de luxe kamertypes. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die nu geldt muteert meerdere keren per dag. Klik door naar een van de reisorganisaties en check zelf de laagste prijs.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

Air Arabia Maroc (3O) of Xiamen Airlines (MF) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Faro. Bezoek websites als Vlucht24.nl en controleer de vliegtijden en de laagste prijs. Boek je een Hotel Belavista Da Luz pakketreis aanbieding? Hierbij bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Praia Da Luz heeft een prima bereikbaarheid vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Bremen. Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Portugal kan je gemakkelijk naar Hotel Belavista Da Luz. Kies voor een taxi of het openbaar vervoer.

Op zoek naar aanvullende info? Bovenstaand bieden we de vaak gestelde vragen (FAQ) over deze vakantie. Weten hoe het boeken precies werkt? Lees dan het onderstaand stappenplan.

  1. Selecteer een boekingssite

    Let niet alleen op prijs. Bekijk verder of de boekingssite bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Informeer ook naar de extra kosten (zoals administratiekosten of een eindschoonmaak) en recensies van vorige klanten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het aantal volwassenen en kinderen die met jou op vakantie gaan. Selecteer per reiziger de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef door welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is natuurlijk populair, Antwerpen en Hamburg worden ook steeds vaker gekozen: niet te duur en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij Hotel Belavista Da Luz all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een speciale inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Controleer jouw reis en rond de boeking af

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de totale prijs per persoon. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt zonder problemen Hotel Belavista Da Luz via internet vastzetten en betalen door middel van Paypal, Creditcard of iDeal.

Recensies van Hotel Belavista Da Luz
4

Review (aantal sterren)

Ook een vakantie naar Hotel Belavista Da Luz met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar beoordelingen van vorige klanten? Er zijn meerdere websites die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover en bijv. landen.net geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je kunt hier meer lezen over aspecten als: Entertainment, Kamer, Zwembad, Kwaliteit bedden, Wellness, Service, Hygiëne, Ligging, Sanitair, Bereikbaarheid, Personeel, Bezienswaardigheden, Wifi, Strand, Omgeving. Het hotel Hotel Belavista Da Luz in Praia Da Luz (Faro, Portugal) krijgt een 4-sterren beoordeling. Belangrijk: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie