Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Pousada Castelo Estremoz aanbieding

Pousada Castelo Estremoz is een 4-sterren hotel in het populaire Estremoz (regio Evora, Portugal). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €306 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 21 graden en een goede reistijd is mei, juni, september en oktober. Ga op in de Portugeese gebruiken en gewoontes en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Op www.vliegvakantievergelijken.nl boek je steevast de beste aanbiedingen van touroperators zoals Suntip & Peter Langhout en een vliegvakantie met S7 Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfPousada Castelo Estremoz
Becijfering4 sterren
AdresEstremoz
GebiedEvora
BestemmingPortugal
Dagtemperatuur21 °C
Beoogde vliegtijd3 uur
Geadviseerd voor o.a.Bruidsparen en gezinnen
SpreektaalPortugees
Regionaal geldEuro

Nuttige tips en adviezen aangaande deze bestemming
Goedkoop naar Pousada Castelo Estremoz vliegen? Het vakantieverblijf is gebouwd in het Portugeese Estremoz (Evora). Er is hier een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is gemiddeld 21 °C. De meest warme maand is augustus met 29 graden. De minst warme periode is januari met 16 graden. De beste vakantieperiode is mei, juni, september en oktober. Men betaalt hier alles met de Euro en men spreekt hier Portugees. Men kent hier het geloof rooms-katholiek. Een belletje plegen? De landcode is +351 en de stroomspanning is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). De reistijd is gemiddeld zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (tijdsverschil 1 tot 2 uur vroeger). Er zijn uitgebreide mogelijkheden als airco, bar, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje, kleinschalig, wifi. Vergelijk natuurlijk ook accomodaties (uit de buurt) zoals Grand Excelsior Deira, Jana Residence of Mardi Gras Hotel Casino.


Goedkoop naar Pousada Castelo Estremoz

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Pousada Castelo Estremoz? Het betreft een fantastisch verblijf in het Portugeese Estremoz. Evenzeer een plek met veel activiteiten zoals verscheidene activiteiten zoals excursies. Op vliegvakantievergelijken.nl ontdek je de meest actuele acties van betrouwbare touroperators uit Nederland als bijv. VakantieXperts en Corendon. Dikwijls kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie met inbegrepen een ticket voor het vliegtuig, het hotel of resort en transfer. Het voordeel van een pakketreis? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en het bespaart enorm veel tijd. Groot voordeel: bij problemen kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. In de regel is er een medewerker in de buurt waar je vragen kunt stellen.

  • Pousada Castelo Estremoz is een erg populaire verblijfslokatie in Evora, Portugal.
  • Bekijk de opties voor verscheidene verblijfsarrangementen (ontbijt+diner of all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €306 p.p. op basis van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een populaire tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni, september en oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 17 februari 2024, 12 december 2023 of 25 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Steeds vaker bieden reisbureaus spotgoedkope Pousada Castelo Estremoz last-minute vliegvakanties met prijsdeals. In het scenario dat het hotel in Evora te maken heeft met overcapaciteit, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij vakantieleveranciers als De Jong Intra. Als consument tref je soms fikse voordelen tot wel €120 korting per deelnemer. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Estremoz. Vakantie-tip: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Leuke reizen voor de voorjaarsvakantie.
  2. Corendon: Eenvoudig online boeken.
  3. TUI: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  4. BeachCheck: Beleef je droomvakantie met uitstekende service.
  5. Sunweb: Zowel strandvakanties als culturele reizen.
  6. Prijsvrij: Zowel voor korte reizen als langere vakanties.
  7. Suntip: Direct via internet de reis boeken.
  8. Alltours: Leuke reizen voor de voorjaarsvakantie.
  9. ReisKnaller: Gebruiksvriendelijke boekingssite.
  10. Stip reizen: Upgrade je vlucht voor meer comfort.

All-inclusive vakantie Pousada Castelo Estremoz

Meteen online jouw reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de verblijfsvorm. Kies ik voor alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (ontbijt en avondeten), of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Pousada Castelo Estremoz all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al je eten, drinken, en tussendoortjes zitten bij de totaalprijs in. Concreet kies je dus voor een heerlijke comfortabele vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over onverwachte kosten. Alleen de excursies (met gids) o0f cadeautjes zijn voor eigen rekening. Het is een geweldig startpunt om volledig op te gaan in de Portugeese beschaving in het weergaloze Estremoz. Is een Pousada Castelo Estremoz all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In het overzicht hieronder zie je de relevantste voor- en nadelen.Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Denia, Seychellen of Dubai.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief.
  3. Extra activiteiten in het hotel in Estremoz.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Pousada Castelo Estremoz?

In dit verblijf maak je gebruik van uiteenlopende mogelijkheden als airco, bar, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje, kleinschalig, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een dieetmaaltijd & ligging van de kamer? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij deze bestemming in Estremoz.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De totaalprijzen incl. vlucht worden berekend a.d.h.v. verscheidene zaken als o.a. hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, vliegmaatschappij en het verzorgingstype. Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en uiteraard bij last-minute boekingen. De prijs van dit hotel fluctueert steeds. Bezoek een van de aanbieders en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Welke vliegmaatschappijen zijn geschikt?

Aeroflot Russian Airlines (SU) of Transavia France (TO) zijn bekende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Evora. Maak gebruik van vergelijkers als Paperflies.com voor een overzicht met alle retourvluchten en de kosten p.p. Ga jij voor een Pousada Castelo Estremoz pakketreis aanbieding? Daarbij bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Het verblijf in Estremoz heeft een goede bereikbaarheid vanaf o.a. Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Brussel (Zaventem). Nadat je bent geland in Portugal is het nog een klein eindje naar Pousada Castelo Estremoz. Neem een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Op zoek naar aanvullende info? In het gedeelte hieronder zie je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande de accomodatie. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Volg dan het onderstaand stappenplan.

  1. Boekingssite selecteren

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Onderzoek evenzeer of de boekingssite beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Wees ook alert op toegevoegde kosten (zoals administratiekosten en tarieven voor schoonmaken) en reiservaringen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Selecteer welk vliegveld voor jou handig is. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Keulen en Oostende worden ook steeds vaker gekozen: betaalbaar en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij het liefste Pousada Castelo Estremoz all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Check de prijs en rond de boeking af

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de reissom. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal dagen wijzigen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt zonder problemen Pousada Castelo Estremoz via internet vastzetten en de betaling verrichten met iDeal, Paypal of Creditcard.

Wat mensen zeggen over Pousada Castelo Estremoz
4

Recensie (aantal sterren)

Wil je nu een vakantie naar Pousada Castelo Estremoz met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat meningen van eerdere gasten? Kijk dan eens op websites en sociale media die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover en bijv. reisgraag.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Zwembad, Activiteiten, Entertainment, Wellness, Kamer, Kindvriendelijk, Hygiëne, Bereikbaarheid, Service, Ligging, Wifi, Personeel, Strand, Excursies, Bezienswaardigheden. De accommodatie Pousada Castelo Estremoz in Estremoz (Evora, Portugal) krijgt een 4-sterren beoordeling. Bron: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie