Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Sol Antillas Barbados aanbieding

Sol Antillas Barbados is een erkend 4-sterren accommodatie in Palmanova (in het gebied Balearen, Spanje). Dit hotel is er al vanaf €499 (verzorgingstype All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur overdag is 16 graden en een fijne reistijd is mei, juni en september. Maak kennis met de Spaanse cultuur en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Met behulp van vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals Prijsvrij.nl & Eliza was here en vliegvakanties met Scandinavian Airlines via Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Bremen, Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieSol Antillas Barbados
Comfort4 sterren
PlaatsPalmanova
GebiedBalearen
BestemmingSpanje
Temperatuur16 °C
Beoogde vliegtijd2,5 uur
Interessant voorOuderen en families met kids
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Plaatselijke valutaEuro

Nuttige tips en adviezen omtrent deze regio
Goedkoop naar Sol Antillas Barbados vliegen? Het vakantieverblijf is gebouwd in het Spaanse Palmanova (Balearen). Er is hier een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. ligt op gemiddeld 16 graden. De periode met de hoogste temp is juli met 36 °C. De periode met de laagste temp is januari met 13 graden. De beste vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële munteenheid is de Euro en de primaire taal is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Mensen zijn hier religieus: Rooms-katholiek (94%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +34 en het voltage bedraagt 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De gemiddelde reistijd bedraagt 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil geen). Je vindt hier velerlei mogelijkheden als airco, bar, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Overweeg evenzeer andere accomodatie-toppers zoals Hotel Grohmann, Maritim Jolie Ville Golf Resort & Hotel Cosmopolita.


Goedkoop naar Sol Antillas Barbados

Wil jij ook meer informatie over Sol Antillas Barbados? Het betreft een geliefd hotel in het Spaanse Palmanova. Evenzeer een ideale plek voor leuke dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Met onze vakantie-vergelijker scoor je de aantrekkelijkste last-minute acties van internationaal opererende vakantiebedrijven uit Nederland zoals bijv. Peter Langhout of Suntip. Doorgaans reserveer je een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: je vliegticket, het hotel of resort en transfer naar het hotel. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Belangrijk: bij klachten kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Op populaire bestemmingen is er speciaal iemand op de vakantiebestemming aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Sol Antillas Barbados is een geweldige verblijfslokatie in Balearen, Spanje.
  • Te boeken op basis van diverse verzorgingsarrangementen (logies of maximaal all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €499 p.p. gebaseerd op 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 24 augustus 2024, 18 juni 2024 en 31 oktober 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Dikwijls zijn er voordelige Sol Antillas Barbados last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. In het geval dat deze acco in Balearen beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij touroperators als Bebsy.nl. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms fikse voordelen tot wel €110 korting per reisgenoot. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Palmanova. Vakantie-tip: zorg voor een goede reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Populaire bestemmingen met voordeel.
  2. Corendon: Duidelijke omschrijvingen met volop inspiratie.
  3. TUI: Ook aanbod voor de najaarsvakantie.
  4. BeachCheck: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  5. Sunweb: Fijne ondersteuning en service.
  6. Prijsvrij: Goede samenwerkingen met top hotelketens.
  7. Suntip: Hele scherpe online aanbieding.
  8. Alltours: Honderden tevreden klanten gingen je voor.
  9. ReisKnaller: Geschikte vakantie met halfpension.
  10. Stip reizen: Direct via internet de reis boeken.

All-inclusive vakantie Sol Antillas Barbados

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de verblijfsvorm. Kies ik voor logies (enkel de overnachting), wil ik het met ontbijt en lunch, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Sol Antillas Barbados all-inclusive aanbieding is perfect als je een zorgeloze vakantie wilt. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken zijn hierbij inclusief. Als gevolg daarvan profiteer jij van een zorgeloze vliegreis zonder te piekeren over allerlei hoge vakantiekosten. Alleen de souvenirs voor het thuisfront en de excursies betaal je uit eigen zak. Dit is de perfecte mogelijkheid om volledig op te gaan in de Spaanse gewoontes in het glansrijke Palmanova. Is een Sol Antillas Barbados all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? In de onderstaande tabel lees je over de belangrijkste na- en voordelen. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Becici, Ierland & Viseu.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Palmanova.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Sol Antillas Barbados?

In deze accomodatie heb je toegang tot de volgende voorzieningen: airco, bar, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Heb je verder nog wensen als een bad of huisdieren? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij deze bestemming in Palmanova.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van een paar aspecten als bijvoorbeeld de periode van boeken, de dag van de vlucht, luchtmaatschappij en type kamer. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Reserveer dan vroegtijdig en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen boek je buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs van dit hotel wijzigt meerdere keren per dag. Bezoek een van de reisorganisaties om de actuele prijs te zien.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Belavia (B2) & TUI Fly (OR) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Balearen. Bekijk de tools van bijv. Momondo.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de actuele kosten. Boek je een Sol Antillas Barbados pakketreis aanbieding? Hier kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Palmanova kan je prima bereiken vanaf o.a. Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Keulen, Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde). Nadat je bent geland in Spanje vervolg jij je trip naar Sol Antillas Barbados. Gebruik een taxi of het openbaar vervoer.

Wil je extra details? In het bijgaande stukje lees je een handige FAQ over het verblijf. Wil jij nu direct gaan boeken? Bekijk dan een bruikbaar stappenplan.

  1. Kies jouw boekingssite

    Staar je niet blind op de kosten. Check evenzeer of de organisatie lid is van bijvoorbeeld de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Onderzoek ook de bijkomende kosten (boekingskosten of beddengoed). en vakantiebeoordelingen van andere reizigers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Vul de geboortejaren in, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Selecteer welk vliegveld jouw voorkeur heeft. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Luik & Düsseldorf zijn ook intererssant: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij het liefste Sol Antillas Barbados all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en rond de boeking af

    Check nog eens je reis en controleer de reissom. Eventueel kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt hier zelf Sol Antillas Barbados boeken (online) en betalen door middel van Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat toeristen zeggen over Sol Antillas Barbados
4

Beoordeling

Wil je nu een vakantie naar Sol Antillas Barbados met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat meningen van (Nederlandse) toeristen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover + holidayguru.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Kwaliteit bedden, Zwembad, Wellness, Activiteiten, Kamer, Service, Ligging, Kindvriendelijk, Sanitair, Hygiëne, Wifi, Strand, Personeel, Excursies, Omgeving. Het resort Sol Antillas Barbados in Palmanova (Balearen, Spanje) krijgt een 4-sterren beoordeling. Achtergrondinformatie: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie