Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 17 juli

Interesse in een goedkope last minute op 17 juli 2024? Door onze vliegvakantie-vergelijker vind je de mooiste deals en scherpe vliegvakanties voor de aankomstdag 17-7-2024. Prefereer jij een geweldige citytrip in Cork, een fantastische vliegreis naar Zambia of helemaal bijkomen met een (ultra) all-inclusive vakantie in Portugal? Niets is te gek. Blader door de actuele aanbiedingen van Vakantiediscounter en Fundadore Travels, en wie weet ga jij overmorgen al op vakantie.

  • Alle vliegvakanties met vertrekdatum zeventien juli 2024 voor jou uitgezocht.
  • Betaalbaar naar de zon al vanaf €198,00.
  • Deze week nog in het vliegtuig. Eenvoudig online boeken.
  • Ook interessant: hoge vroegboekkortingen voor juli 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdatum17 juli 2024
Astronomisch seizoenZomer
Gemiddelde °C in NL16,8 graden
Gem. temperatuur Zuid-Eruopa28,9 graden
Populaire pakketreisStrandvakantie & Zonvakantie
Populaire landenIndonesië en Gambia
Populaire AirlineBritish Airways en Lufthansa
Last-minute vliegreizen vanaf€132,00
Interessante luchthavens Schiphol en Brussel (Zaventem)

Vliegvakanties met vertrekdatum 17 juli 2024

Over enkele weken de zon opzoeken? Via vliegvakantievergelijken.nl Vliegvakantievergelijken tref je interessante vliegvakantie last minutes naar de mooiste resorts. De wens om op zeer korte termijn te vliegen wordt gezien als Last Minute aanbieding. Zoek jij een vakantie met de vertrekdag 17 juli 2024? Reisorganisaties zijn vandaag de dag tot veel in staat. Bijna elke datum is te boeken. Opmerkelijk: je kunt vaak kiezen voor de optie “flexibel”. Je treft in dat geval ook vliegreizen waarbij je een of twee dagen eerder vertrekt (16 juli 2024) of later (18 juli 2024). Zo zie je in 1 overzicht de beste deals voor de gekozen reisperiode.

Vliegen naar de zon
Neem jij het vliegtuig voor de zon? Ga dan voor een ontspannen vlieg-zonvakantie. Vanaf april tot oktober schijnt de zon volop in Europa. Je kunt denken aan Bulgarije, Zuid-Frankrijk of Split-Dalmatië. Ga je een andere periode weg? Ga naar winterzonbestemmingen zoals Malediven & Phuket. Op die plekken geniet je 12 maanden per jaar van de zon.

All-inclusive vliegvakantie
Kijk je naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum zeventien juli 2024? Dit is natuurlijk een complete en luxe vakantieperiode. Voor een vast budget slapen, eten en drinken. Sterker nog, soms zijn activiteiten zoals kajakken bij inbegrepen in de totaalprijs. Op deze manier blijven de kosten van de vakantie beheersbaar. Binnen Europa zijn Frankrijk en Samos aantrekkelijk. Wil je wat verder van huis? Overweeg dan volledig verzorgde vliegreizen naar Zambia & ESwatini.

Rondreis met vlucht
Ben jij iemand die snel uitgekeken is op 1 locatie? Dan bestaan er de gaafste rond- en groepsreizen. Maximale variatie op verrassende en inspirerende plekken. Lekker luieren aan het strand, de natuur in, en cultuur met elkaar combineren. Wat veel geboekt wordt is een Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar of Rondreis Kleine Sunda eilanden? Een voorbeeld is de fly en drive reis: een vliegreis inclusief huurauto.

Citytrip
Even aan de drukte ontsnappen? Dan is een stedentrip perfect voor jou. Heerlijk een paar dagen rondzwerven in een vreemde stad. Met natuurlijk de gaafste bezienswaardigheden. Dichtbij boek jij de meest inspirerende citytrips. Je kunt denken aan Sint Petersburg of Istanbul. Mogelijkheden zijn een uitgebreid weekend, of een halve week in juli 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Tips voor hotels met vertrek 17-7-2024

Een lekker temperatuurtje, uitgestrekte stranden en geweldig zeewater. Daaraan denken wij Hollanders bij een fantastische vliegvakantie met zon. De zon is dichterbij dan je denkt. Zongarantie in Nederland is er helaas niet. Rond deze tijd van het jaar is het hier gemiddeld ongeveer 16,8 graden. Maar, in Zuid-Italië of Turkije en Tunesië is er tussen april en oktober altijd zon. In de koude maanden zijn er genoeg alternatieven, denk aan Tekirova of Didim. Een heerlijke vakantie in een luxe appartement voor een vliegvakantie vol zon en ontspanning.

Rondom vertrekdatum zeventien juli is er voldoende reisaanbod waar de zon lekker schijnt. Onderstaand bieden we jou de mooiste vakantielanden + resorts:

  1. Hotel Thailand: Hyatt Regency Phuket Resort (Phuket)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Roda Beach Resort (Dubai)
  3. Hotel Indonesie: Bali Dynasty Resort (Kuta)
  4. Hotel Tanzania: Waridi Beach Resort Spa (Kiwengwa)
  5. Hotel Mexico: Oh The Urban Oasis (Cancun)
  6. Hotel Sri Lanka: Hotel Riu Sri Lanka (Ahungalla)

last-minute-vliegvakantie-17-7-2024

Veelgestelde vragen (FAQ) over vliegen in

Hoe warm is het in Nederland op 17 juli 2024?

In ons eigen land komt de gemiddelde temp. niet boven de 16,8 ℃. In het zuidelijkste deel van Europa is het nu ongeveeer 28,9 ℃. In het gebied rondom Centraal En Zuid Zanzibar is het lekker constant lekker weer (25-30 graden). Wil je zo snel mogelijk weg? Controleer dan zeker even het weerbericht op bijvoorbeeld KNMI.nl.

Waar schijnt de zon op 17 juli?

Ik wil 100% zongarantie, welke bestemming is geschikt? In de periode juli 2024 kan je prima op vakantie gaan naar Eilat of ook Macau. Hier is het aangenaam warm en mag je er van uitgaan dat de zon schijnt. Je geniet van een prima temperatuur van zo’n 28 graden, geen extreme wind, geen lange regenbuien en een zon die zich de hele dag laat zien.

Welke populaire vakantielanden zijn er in juli?

Waar kan ik in de Zomer het beste iets boeken? Er zijn duizenden mogelijkheden. Wanneer je kiest voor vertrekken op 17-7-2024 zijn er tal van interessante opties. Een klein budget? Boek dan een (lang) weekend Rotterdam of Utrechtse Heuvelrug. Reserveer een stedentrip richting Bordeaux en Turijn. Of boek een complete luxe vakantie in Brazilië of Malediven. Bezoek een van de touroperators en bekijk het aanbod.

Vanaf welke luchthaven kan ik vliegen?

Als je nu een vakantie boekt heb je de keuze uit flink wat luchthavens, zoals vliegveld Rotterdam Airport. Bijna alle vliegtuigmaatschappijenhandelen vluchten af op elk vliegveld. De totale kostprijs hangt af van dag van vertrek, het tijdstip, het vliegveld waarop je vliegt en airline.

Beschikbare Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Kyrenia) The Olive Tree Hotel
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Sosua) Casa Marina Beach Reef Resort
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Tropitel Naama Bay
  • Sunweb: Griekenland (Chersonissos) Anesis Blue Boutique
  • Corendon: Italie (Madonna Di Campiglio) Chalet Campiglio Imperiale
  • TUI: Kaapverdie (Praia Lacacao) Hotel Riu Touareg
  • Kras: Kroatie (Dubrovnik) Hotel Villa Glavic
  • Vakantiediscounter: Spanje (Morro Jable) Iberostar Playa Gaviotas Park
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Riad Azalia
  • Alltours: Turkije (Side) Otium Hotel Seven Seas

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


In 5 stappen een last-minute reis boeken

Aan het oriënteren op een goedkope last minute met vertrek op 17 juli? Via het stappenplan vind je in no-time je ideale vlucht en hotel voor een onvergetelijke ervaring.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 17 juli 2024 boeken

  1. Bepaal bestemming van jouw reis

    De eerste stap is altijd het kiezen van het vakantieland. Ga jij voor de verre reis naar Tadzjikistan of Mexico? Houd je het wat dichterbij (bijvoorbeeld Luxemburg) ? Lekker luieren met een strandvakantie in Cayo Santa Maria (Melia Cayo Santa Maria), Cancun (Hotel Nyx Cancun) of Ko Chang (Ramayana Koh Chang Resort Spa)? Geef jij de voorkeur aan locaties met inspirerende plekken zoals architectonische gebouwen? Bepaal ook het verzorgingstype. Willen jullie een all-inclusive vakantie of halfpension (met logies en ontbijt)?

  2. Reisperiode kiezen

    Kies je bestemming. Dit kunnen meerdere landen zijn. Selecteer ook direct de periode dat je weg wil (17-7-2024) + 1 week (23-7-2024) of 2 weken (30-7-2024). Nu volgt een overzicht met de relevante resorts. De appartementen zijn moeiteloos te vergelijken. Je kunt denken aan factoren als o.a. locatie en natuurlijk vermaak. Denk ook na over een luchthaven waar je graag vandaan wilt vertrekken (Schiphol of luchthaven Liège Airport).

  3. Vergelijk prijzen

    Je hebt nu een tabel met vluchten en resorts die kloppen met jouw zoekopdracht. De prijzen kunnen flink fluctueren. Een 5 sterren hotel is doorgaans duurder in vergelijking met een 4 sterren appartement. Klik op de vakantie die jou aanspreekt en controleer de meest actuele prijs. Druk daarvoor op de button Boeken.

  4. Definitief boeken

    Je dient nu enkele gegevens in te vullen. Het is belangrijk dat de privé-gegevens kloppen (volledige namen zoals op paspoort, telefoonnummer, e-mailadres en de gegevens van de thuisblijver). Je kunt direct kiezen voor uitgebreide pakketten als extra ruimbagage, transfer naar het hotel en uiteraard reisverzekering / annuleringsverzekering. Meestal dien je een aanbetaling te doen. Echter, in sommige gevallen moet je het in een keer voldoen. De vakantie of pakketreis kun je voldoen met de meest gangbare betaalopties zoals iDeal en bankoverschrijving.

  5. De laatste voorbereidingen treffen

    Is de boeking afgerond? Dan begint de vakantiepret als snel. Zoek alvast enkele excursies uit. In sommige landen is vaccineren verplicht. En controleer ook of een visum nodig is. Deze moet geldig zijn vanaf zeventien juli 2024 tot minimaal (24-7-2024) bij 8 dagen en (31-7-2024) bij 15 dagen. Een visum is gemiddelde wel enkele maanden geldig.


Goedkoop vliegen op 17 juli

Wil je op vakantie in juli 2024? Maar wil je dit zonder accommodatie boeken, dus alleen een los vliegticket? Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt online super simpel vliegtickets met elkaar vergelijken. Vul in jouw vertrekdatum (17-7-2024), de luchthaven waarvan je wilt vertrekken en de plaats van bestemming. Jij bekijkt dan meteen het voordeligste vliegticket. Natuurlijk is een retourtje ook mogelijk. Vliegticket-vergelijkers als World Ticket Center bieden alle actuele tijden en prijzen. Dingen die je goed in de gaten moet houden zijn het aantal tussenstops, vliegtijd en totale reisduur. Budget airlines als Norwegian of Niki kunnen ineens fors duurder worden als je kiest voor pakketten voor bagage of eten.

  • Easyjet: Prima vertrektijden
  • Air France / KLM: Aanzienlijk aantal vakantiebestemmingen
  • Transavia: Goede transfers
  • Vueling: Prima vertrektijden
  • Delta Air Lines: Excellente klantenservice
  • Tui Fly: Eersteklas vliegtijden
  • Flybe: Autoverhuur mogelijkheden
  • Lufthansa: Excellente aanbiedingen
  • British Airways: Betrouwbare deals

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 17-7-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)20-7-2024
    5 dagen (midweek)21-7-2024
    6 dagen22-7-2024
    7 dagen (1 week)23-7-2024
    8 dagen24-7-2024
    9 dagen25-7-2024
    10 dagen (1,5 week)26-7-2024
    11 dagen27-7-2024
    12 dagen28-7-2024
    13 dagen29-7-2024
    14 dagen (2 weken)30-7-2024
    15 dagen31-7-2024

    Plaats een reactie