Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 22 januari

Behoefte aan een last minute op 22 januari 2024? Gebruikmakend van dit reisplatform vind je geweldige deals en heerlijke vliegvakanties voor de aankomstdag 22-1-2024. Een ontspannen stedentrip naar Florence, een onvergetelijke vliegreis naar Jamaica of juist een volledig relaxte (ultra) all-inclusive vakantie in Bulgarije? Het is allemaal mogelijk. Bekijk & vergelijk de mooiste reizen van Beachcheck.com en Cruisereizen.nl, en boek jouw reis eenvoudig online.

  • Alle vliegvakanties met vertrekdatum tweeëntwintig januari 2024 op 1 plek.
  • Naar de zon al voor €136,50.
  • Deze week nog vliegen. Eenvoudig online boeken.
  • Ontdek ook de aantrekkelijke vroegboekkortingen voor januari 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdag22 januari 2024
Seizoen (astronomisch)Winter
Gemiddelde temp. NL3,4 graden
Temperatuur (Zuid-Europa)12,6 graden
Pakketreis-toppersWintersport & Winterzon
De mooiste landenBali en Bonaire
Populaire vliegmaatschappijTransavia en KLM
Last-minute vliegvakanties vanaf€148,00
Populaire vertrekluchthavensSchiphol en Brussel (Zaventem)

Boek last vliegvakanties vertrekdatum 22 januari 2024

Wil je op korte termijn vertrekken? Geholpen door dit reisplatform profiteer je van de meest aantrekkelijke vliegvakantie last minutes naar de mooiste resorts. Binnen nu en 6 weken vliegen is in de volksmond een Last Minute korting. Wil je graag vertrekken op 22 januari 2024? Veel vakantie aanbieders zijn tegenwoordig zeer capabel. Haast elke vertrekdag behoort tot de mogelijkheden. Belangrijk: je kunt vaak kiezen voor de optie “flexibel”. Je vindt dan ook vliegreizen waar je 1 of 2 dagen eerder vertrekt (21 januari 2024) of later (23 januari 2024). Zo zie je in 1 overzicht de beste deals voor de gekozen reisperiode.

Vliegen naar de zon
Vlieg jij het liefst naar de meest zonnige bestemmingen/ In dat geval kies je een mooie vlieg-zonvakantie. Vanaf het voorjaar tot het najaar kan je doorgaans lekker in Europa blijven. Je kunt denken aan Cyprus, Calabrië of Midi-Pyrénées. Ga je een andere periode weg? Voorbeelden van winterzonbestemmingen zijn Verenigde Arabische Emiraten & Costa Rica. Daar geniet je gegarandeerd van de zon.

All-inclusive vliegvakantie
Kiezen jullie voor een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum tweeëntwintig januari 2024? Dit is de ultieme manier van vakantie vieren. Voor een vaste prijs onbeperkt genieten van alle luxe. Soms zijn bepaalde activiteiten als golfen ook inbegrepen in het arrangement. Tijdens je vakantie heb je dan nog amper kosten. In Europa zijn Turkije en Brac prima keuzs. Iets verder weg vind je de allergaafste vliegreizen naar landen als Dode Zee of ook Marokko.

Rondreis met vlucht
Gaat je voorkeur uit naar het bezoeken van verschillende plekken? In dit scenario zijn er speciale rond- en groepsreizen beschikbaar. Veel afwisseling door het bezoeken van diverse streken. Zonnebaden , natuur, en cultuur met elkaar combineren. Zeer in trek is een Kookreis Thailand of Kookreis Thailand? Een optie is vaak fly en drive: een vliegreis inclusief huurauto.

Citytrip
Wil je er even tussenuit? Ga dan voor een stedentrip. Je kunt helemaal opgaan in een onbekende stad. Natuurlijk verken je ook de lokale gastronomie. Op korte vliegafstand bestaan er de heerlijkste citytrips. Wat de denken van Praag of Basel. De meeste mensen kiezen voor een weekendje weg, of een halve week in januari 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Tips voor hotels met vertrek 22-1-2024

De zon die hoog aan de hemel staat, lange stranden en prachtig blauw water. Dat is waar je aan denkt bij een relaxte vliegvakantie met zon. Meestal is de zon binnen handbereik. Ons eigen land biedt nou niet bepaald zongarantie. Deze periode halen we hier een gemiddelde temperatuur van 3,4 graden. Maar, onder in Frankrijk of Turkije / Kreta is er tussen april en oktober altijd zon. Van november tot maart/april kan je dan weer terecht in Bakau of Passikudah. Een relaxte vakantie in uitstekende resorts voor een vliegvakantie vol zon en ontspanning.

Voor vertrekdatum tweeëntwintig januari zijn er voldoende landen waar jij terecht kunt voor een portie zon! Verderop tref je een aantal zeer populaire zonnige landen en hotels:

  1. Hotel Thailand: Andaman Embrace Patong (Kathu)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Royal M Hotel Resort Abu Dhabi (Abu Dhabi)
  3. Hotel Indonesie: Artotel Sanur (Sanur)
  4. Hotel Tanzania: Zanzi Resort (Mangapwani)
  5. Hotel Mexico: Akumal Bay Beach Wellness Resort (Akumal)
  6. Hotel Nederlandse Antillen: Avila Beach Hotel (Willemstad)

last-minute-vliegvakantie-22-1-2024

Veelgestelde vragen over vliegen in

Hoe warm is het in Nederland op 22 januari 2024?

In ons eigen land komt de gemiddelde temp. niet boven de 3,4 ℃. Ga je iets zuidelijker Europa in, dan geniet je al gauw van 12,6 ℃. In Tropsiche bestemmingen zoals Praslin geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur. Binnen enkele weken vertrekken? Bekijk dan de 14-daagse voorspelling op een website zoals tameteo.nl.

Waar schijnt de zon op 22 januari?

Ik wil 100% zongarantie, welke bestemming is geschikt? Rondom januari 2024 doe je er goed aan iets te boeken in Senegal & Costa Rica. Hier is het aangenaam warm en de kans op de zon is groot. Je profiteert van een prima temperatuur van zo’n 28 graden, af en toe een briesje, beperkte regenval en een zon die zich de hele dag laat zien.

Wat zijn fijne vakantielanden in januari?

Waar kan ik in de Winter lekker vakantie vieren? Er is ontzettend veel keuze. In het geval van vertrekken op 22-1-2024 kun je vele kanten op. Een klein budget? Boek dan een (lang) weekend Oss of Zutphen. Boek je stedentrip in Dublin of Rotterdam. Of geniet van een all-inclusive luxe vakantie in Bali en Kenia. Kijk op de site van je reisbureau en doorzoek alle geweldige mogelijkheden.

Vanaf welke luchthaven vlieg ik?

Als je op dit moment een reis boekt kun je vliegen vanaf onder andere vliegveld Bremen. Niet alle vliegtuigmaatschappijenhandelen vluchten af op elk vliegveld. De vluchtprijs kent z’n oorsprong in vertrekdatum, de tijd van vertrek, het gekozen vliegveld en luchtvaartmaatschappij.

Internet Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Ayia Napa) Nissiana Hotel
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (El Cortecito) Impressive Premium Resort Spa
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Baron Palms Resort
  • Sunweb: Griekenland (Oia) Vino Houses Oia
  • Corendon: Italie (Letojanni) Parkhotel Antares Olimpo Terrazze
  • TUI: Mexico (Cancun) Aquamarina Beach
  • Kras: Kroatie (Biograd Na Moru) Hotel Adriatic
  • Vakantiediscounter: Spanje (Playa De Las Americas) Hotel Europe Villa Cortes
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Riad Opale
  • Alltours: Turkije (Marmaris) Casa De Maris Spa Resort

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Boek een last-minute reis in slechts 5 stappen

Interesse in een goedkope last minute met vertrek op 22 januari? Met de bijgevoegde 5 stappen check je in no-time alle mooie vluchten en hotels met verschillende vertrektijden.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 22 januari 2024 boeken

  1. Bepaal jouw bestemming

    De basis van elke zoektocht is verschillende vakantielanden vergelijken. Zo’n verre reis naar Azerbeidzjan of Indonesië? Of blijf je dichter bij huis (zoals Verenigd Koninkrijk) ? Lekker luieren met een strandvakantie in Havana (Bellevue Deauville), Punta Sam (Paradisus Playa Mujeres) of Khao Lak (Khao Lak Laguna Resort)? Geef jij de voorkeur aan locaties met inspirerende plekken zoals natuurgebieden? Kies ook een van de verzorgingstypes. Kies je voor een all-inclusive vakantie of beperkter halfpension en logies & ontbijt?

  2. Voer jouw reisperiode in

    Kies uit een van de vele bestemmingen. Bepaal direct de datum van vertrek en de lengte van de vakantie (22-1-2024) + 1 week (28-1-2024) of 2 weken (4-2-2024). Wat je nu ziet is een overzicht met beschikbare resorts. De parken kun je probleemloos vergelijken. Met name variabelen als bijvoorbeeld afstand tot bezienswaardigheden en natuurlijk vermaak. Denk ook na over een luchthaven vanaf waar je wilt vliegen (Schiphol of luchthaven Liège Airport).

  3. Vergelijk vakanties

    Je ziet nu een overzicht met accommodaties en vluchten die kloppen met jouw voorkeuren. Doorgaans lopen de prijzen zeer uiteen. Een 5 sterren appartement is vaak duurder dan een 4 sterren hotel. Selecteer de gewenste reis en bekijk of de prijs nog klopt. Klik hiervoor op de knop Boeken.

  4. Definitief boeken

    Het online boeken van jouw reis is erg gemakkelijk. Vul het allemaal zorgvuldig in (alle volledige namen (zoals op paspoort), emailadres, telefoonnummer en contactpersoon bij calamiteiten). Hier selecteer je ook optionele producten zoals bagageruimte in het vliegtuig, autoverhuur of natuurlijk een reisverzekering en annuleringsverzekering. Een aanbetaling van 15% tot 30% is heel normaal. Soms moet je het gewoon in een keer betalen. De vakantie of pakketreis kan jij voldoen met de meest gangbare betaalopties zoals iDeal en bankoverschrijving.

  5. De laatste voorbereidingen treffen

    Gelijk na de boeking starten met de vakantiepret? Soms is het handig om alvast excursies te boeken. In sommige landen is vaccineren verplicht. Vraag vroegtijdig het benodigde visum aan. Deze moet geldig zijn vanaf tweeëntwintig januari 2024 tot minimaal (29-1-2024) bij 8 dagen en (5-2-2024) bij 15 dagen. Een visum biedt vaak toegang voor enkele maanden.


Goedkoop vliegen op 22 januari

Wil je op reis in januari 2024? Maar wil je alleen een vliegticket boeken? Dit is geen probleem. Je kunt simpel & snel de ticketprijzen met elkaar vergelijken. Selecteer de vertrekdatum (22-1-2024), de luchthaven waarvan je wilt vertrekken en jouw bestemming. Jij vindt dan in no-time de goedkoopste vluchten en tickets. Natuurlijk is een retourtje ook mogelijk. Zoekmachines zoals Supersaver geven jou de up-to-date prijzen en tijden. Let op boeking-aspecten zoals het aantal tussenstops, vliegtijd en totale reisduur. Low cost airlines Wizz Air en Meridiana rekenen vaak extra kosten voor services zoals bagage en diner.

  • Easyjet: Goede vliegtuigen
  • Air France / KLM: Geweldige deals
  • Transavia: Prima boekingsformulieren
  • Vueling: Eersteklas boarding
  • Delta Air Lines: Aanzienlijk aantal vakantiebestemmingen
  • Tui Fly: Uitstekende bagageafhandeling
  • Flybe: Uitstekende incheckmogelijkheden
  • Lufthansa: Geweldige transfers
  • British Airways: Eersteklas vliegroutes

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 22-1-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)25-1-2024
    5 dagen (midweek)26-1-2024
    6 dagen27-1-2024
    7 dagen (1 week)28-1-2024
    8 dagen29-1-2024
    9 dagen30-1-2024
    10 dagen (1,5 week)31-1-2024
    11 dagen1-2-2024
    12 dagen2-2-2024
    13 dagen3-2-2024
    14 dagen (2 weken)4-2-2024
    15 dagen5-2-2024

    Plaats een reactie