Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 29 november

Behoefte aan een last minute op 29 november 2024? Dankzij de vliegvakantie-vergelijker bekijk je de meest actuele deals en scherpe vliegvakanties waarbij je vertrekt op 29-11-2024. Toe aan een fijne stedentrip naar een stad als Hannover, een memorabele vliegreis naar Egypte of juist een volledig relaxte (ultra) all-inclusive vakantie in Senegal? Er is voor iedereen een vakantie. Blader door de beste deals van Suntip en Eilandhoppen op Maat, en boek jouw reis eenvoudig online.

  • De mooiste (all-inclusive) vliegvakanties met vertrekdatum negenentwintig november 2024 in één overzicht.
  • Voordelig naar de zon al voor €172,00.
  • Morgen al je spullen pakken om te vliegen. Snel, veilig en gemakkelijk boeken.
  • Ook interessant: hoge vroegboekkortingen voor november 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdatum29 november 2024
Seizoen (astronomisch)Herfst
Temp. NL (gemiddeld)5,3 graden
Temp. Zuid-Europa (gemiddeld)17,7 graden
Pakketreis-toppersWinterzon & Zonvakantie
Vaak geboekte landenTunesië en Indonesië
Populair maatschappijDelta Air Lines en Transavia
Last-minute vliegvakantie vanaf€145,00
Populaire vertrekluchthavensSchiphol en Maastricht Aachen

Beste vliegvakanties vertrekdatum 29 november 2024

Ben jij ook toe aan een heerlijke reis? Door gebruik te maken van bekijk je de meest aantrekkelijke vliegvakantie last minutes voor zonnige bestemmingen. Binnen 6 weken vliegen is een Last Minute trip. Zoek jij een vakantie met de vertrekdag 29 november 2024? Reisorganisatoren zijn tegenwoordig erg servicegericht. Haast elke vertrekdag is te selecteren. Onthoud: doorgaans is dit een flexibele dag. Je vindt dan ook vliegreizen waarbij je een of twee dagen eerder vertrekt (28 november 2024) of later (30 november 2024). Op die manier heb je het complete aanbod in beeld.

Vliegen naar de zon
Neem jij het vliegtuig voor de zon? Ga dan voor een heerlijke vlieg-zonvakantie. In het voorjaar – najaar (mei tot oktober) kan je vaak gewoon in Europa blijven. Bijvoorbeeld. Portugal, Tenerife of Famagusta. Maar ook in de herfst- en wintermaanden schijnt de zon. Bezoek winterzonbestemmingen zoals Marokko en natuurlijk Thailand. In die omgeving geniet je 12 maanden per jaar van de zon.

All-inclusive vliegvakantie
Gaat je voorkeur uit naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum negenentwintig november 2024? We omschrijven dit vaak als de meest luxe manier van vakantie vieren. Onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Soms zijn extraatjes zoals kanoën ook inbegrepen in het arrangement. Zo voorkom je verrassingen aan het einde van de vakantie. Binnen Europa zijn Frankrijk en İzmir zeer populair. Iets verder weg vind je de allergaafste vliegreizen naar landen als Colombia en Miami.

Rondreis met vlucht
Kies jij liever voor een dynamische trip? Voor jou kan je misschien het beste kiezen voor een verre rond- of groepsreis. Veel afwisseling door het bezoeken van diverse streken. Zon en strand, genieten van de natuur, en een andere cultuur ontdekken in 1 vakantie. Wat veel geboekt wordt is een Fotoreis Cuba of Rondreis Noordwest-Amerika in 22 dagen? Een voorbeeld is de fly en drive reis: een vliegreis inclusief huurauto.

Citytrip
Zin in een korte vakantie? Een stedentrip is dan perfect. Heerlijk (samen) genieten van een verrassende stad. Natuurlijk verken je ook de lokale gastronomie. Dichtbij tref jij de tofste citytrips. Wat de denken van Krakau & Bremen. De meeste mensen kiezen voor een lang weekendje, of zelfs een hele week in november 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Suggesties voor hotels met incheckdatum 29-11-2024

De zon die hoog aan de hemel staat, kilometers strand en geweldig zeewater. Dat is natuurlijk waar je als eerst aan denkt bij een ongedwongen vliegvakantie met zon. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Hoewel de zomers warmer worden is er geen zongarantie in Nederland. Deze periode halen we hier een gemiddelde temperatuur van 5,3 graden. Maar, in Spanje, Portugal of Turkije en Tunesië geniet je vanaf het voorjaar tot oktober volop van de zon. In het najaar en de winter moet je voor een zonvakantie zijn in Banjul en natuurlijk Kiwengwa. Een ontspannen vakantie plus luxe resort voor een onvergetelijke vliegvakantie.

Met vertrekdatum negenentwintig november zijn er voldoende landen waar je geniet van de zon. Hieronder inspireren we jou graag met heerlijke zonnige bestemmingen en hotels:

  1. Hotel Thailand: Sala Phuket Resort Spa (Amphur Thalang)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Doubletree By Hilton Dubai Business Bay (Dubai)
  3. Hotel Indonesie: Alam Anda Ocean Front Resort Spa (Tejakula)
  4. Hotel Malediven: Ellaidhoo Maldives By Cinnamon (Eilladhoo)
  5. Hotel Mexico: Paradisus Cancun (Cancun)
  6. Hotel Sri Lanka: Hotel Susantha Garden (Bentota)

last-minute-vliegvakantie-29-11-2024

Veelgestelde vragen over vliegen in

Wat zijn de weerberichten voor 29 november 2024?

In Nederland is het op deze dag gemiddeld 5,3 ℃. Ga je iets zuidelijker Europa in, dan geniet je al gauw van 17,7 ℃. In een bestemming zoals Bursa komt de temperatuur amper onder de 30 graden. Wil je op korte termijn vertrekken? Duik dan eerst in de weerberichten via een site als meteoblue.com.

Waar schijnt de zon op 29 november?

Ik wil 100% zongarantie, welke bestemming is geschikt? Rondom november 2024 kan je dan prima iets boeken in Eilat of Florida. Het is hier altijd lekker en hoef je niet bang te zijn dat er geen zon is. Eigenlijk is dit perfect: een middagtemp. tussen de 25 – 31 graden, een lekker windje, geen grootse hoosbuien en een zon die zich de hele dag laat zien.

Wat zijn vaak geboekte vakantielanden in november?

Waar kan ik nu in de Herfst lekker vakantie vieren? De opties zijn ontelbaar. In de situatie van vertrekken op 29-11-2024 kan je eigenlijk alle kanten wel op. Bezoek een prachtige Nederlandse stad zoals Meierijstad of Velsen. Iets verder van huis maak je een stedentrip naar Basel en Reykjavik. Of neem het er even goed van en boek een luxe vakantie in Brazilië en Slovenië. Klik op een van de uitgelichte reisbureaus en boek vandaag nog veilig online.

Vanaf welke luchthavens kan ik vertrekken?

Als je nu een vakantie boekt kun je vliegen vanaf onder andere vliegveld Brussel Airport. Bijna alle vliegtuigmaatschappijenbieden vakanties vanaf elk vliegveld. De prijs van jouw vlucht wordt gevormd door de dag van vertrek, het tijdstip, het vliegveld waarop je vliegt en operator.

Suggesties voor Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Karavas) Le Chateau Lambousa
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Playa Bayahibe) Catalonia Royal La Romana
  • Suntip: Egypte (Marsa Alam) Siva Port Ghalib Hotel
  • Sunweb: Griekenland (Kolymbia) Hotel Alfa Beach
  • Corendon: Italie (Monterosso Calabro) Hotel Cinque Terre
  • TUI: Jamaica (Negril) Azul Sensatori Hotel
  • Kras: Kroatie (Krapinske Toplice) Villa Magdalena
  • Vakantiediscounter: Spanje (Salou) Ohtels Belvedere
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Riad Spa Esprit Du Maroc
  • Alltours: Turkije (Side) Hotel Oleander

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Een last-minute reis in 5 stappen regelen

Op zoek naar een goedkope last minute met vertrek op 29 november? Met onderstaande uitleg vind je 24/7 direct jouw droom vlucht + hotel met verschillende vertrektijden.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 29 november 2024 boeken

  1. Bepaal vakantiebestemmingen

    Je begint altijd met het selecteren van het vakantieland. Zo’n verre reis naar Indonesië of Sint-Maarten? Of is Europa geschikter (onder andere Berlijn) ? Of zoek je meer een luxe en verzorgde strandvakantie in Kololi (Mansea Beach Hotel), Isla Mujeres (Isla Mujeres Palace) of Cha Am (Long Beach Cha Am Hotel)? Hou jij van het bezoeken van bezienswaardigheden zoals stadions? Daarnaast is het goed om het soort verzorging te kiezen. Willen jullie een all-inclusive vakantie of halfpension (inclusief logies + ontbijt)?

  2. Geef aan wanneer je wil vertrekken

    Kies het land of regio waar je naartoe wil. Bepaal direct de datum van vertrek en de lengte van de vakantie (29-11-2024) + 1 week (5-12-2023) of 2 weken (12-12-2023). Wat volgt is een overzicht met de beste verblijven. Deze parken zijn online te vergelijken. Dit zijn dingen zoals o.a. ligging en uiteraard eetgelegenheden. Kies ook het vliegveld die je wilt boeken voor de vlucht (Schiphol of luchthaven Antwerpen).

  3. Vergelijk prijzen

    Je krijgt nu een overzicht met hotels + vluchten die matchen met de ingevoerde gegevens. De prijzen wisselen enorm van elkaar. Een 5 sterren resort is vaak duurder dan een 4 sterren vakantie. Klik op de vakantie die jou aanspreekt en verifieer of de prijs nog steeds kloppend is. Klik simpelweg op de knop Afronden.

  4. Definitief boeken

    Het reisbureau vraagt nu om enkele gegevens. Neem hier even de tijd voor, en zorg dat alles klopt (volledige namen zoals op paspoort, aanvullende contactgegevens en contactgegevens thuisblijver). Je kunt ook direct boeken voor optionele producten zoals 20 KG ruimbagage, transfer op locatie of uiteraard een reisverzekering & annuleringsverzekering. Een aanbetaling van 15% tot 30% is heel normaal. Echter, in sommige gevallen moet je het in een keer voldoen. De vakantie of pakketreis kun je betalen met iDeal, een overschrijving, creditcard of Paypal.

  5. Koffers pakken en visum aanvragen

    De vakantie voorpret hoeft niet lang op zich te laten wachten. Soms is het handig om alvast excursies te boeken. Voor sommige bestemmingen moet je even langs de GGD voor een vaccinatie. En controleer ook of een visum nodig is. Deze moet geldig zijn vanaf negenentwintig november 2024 tot minimaal (6-12-2023) bij 8 dagen en (13-12-2023) bij 15 dagen. Doorgaans zijn visums meerdere maanden actief.


Goedkoop vliegen op 29 november

Wil jij de zon tegemoet in november 2024? Maar wil je enkel de vliegticket boeken? Losse vliegtickets boeken is geen issue. Je kunt razendsnel verschillende vluchten en tickets vergelijken. Bepaal de vertrekdatum (29-11-2024), de luchthaven waarvan je wilt vertrekken en de luchthaven van aankomst. Je ziet dan direct het voordeligste vliegticket. Weet je al wanneer je terug wil? Kies dan voor een retour. Websites als Vliegfabriek.nl bieden alle actuele tijden en prijzen. Kijk bij het boeken goed na de totale reisduur en eventuele tussenstops. Prijsvechters als Blue Air en Ryanair zijn een stuk minder aantrekkelijk als je kiest voor optionele diensten als bagage of eten.

  • Easyjet: Geweldige vertrektijden
  • Air France / KLM: Uitstekende boarding
  • Transavia: Zowel economy als business class
  • Vueling: Uitstekende aanbiedingen
  • Delta Air Lines: Prettige medewerkers
  • Tui Fly: Verschillende retourtickets
  • Flybe: Goede boarding
  • Lufthansa: Prettige medewerkers
  • British Airways: Excellente boekingsformulieren

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 29-11-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)2-12-2023
    5 dagen (midweek)3-12-2023
    6 dagen4-12-2023
    7 dagen (1 week)5-12-2023
    8 dagen6-12-2023
    9 dagen7-12-2023
    10 dagen (1,5 week)8-12-2023
    11 dagen9-12-2023
    12 dagen10-12-2023
    13 dagen11-12-2023
    14 dagen (2 weken)12-12-2023
    15 dagen13-12-2023

    Plaats een reactie