Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 23 december

Zoek je de goedkoopste last minute op 23 december 2023? Via Vliegvakantievergelijken.nl vind je de meest aantrekkelijke deals en vliegvakanties waarbij je vertrekt op 23-12-2023. Een ontspannen stedentrip naar Nürnberg, een gedenkwaardige vliegreis naar Israël of juist een volledig relaxte (ultra) all-inclusive vakantie in Indonesië? Er is steeds meer mogelijk. Blader door de inspirerende reizen van D-Reizen en Djoser, en boek jouw droomvakantie veilig en snel via internet.

  • De mooiste (all-inclusive) vliegvakanties met vertrekdatum drieëntwintig december 2023 in één overzicht.
  • Naar de zon al vanaf €145,00.
  • Morgen al je spullen pakken om te vliegen. Eenvoudig online boeken.
  • Sla alvast je slag met royale vroegboekkortingen voor december 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdag23 december 2023
Astronomisch seizoenWinter
Temperatuur in Nederland3,9 graden
Gemiddelde °C in Zuid-Europa12,6 graden
Populaire pakketreisWintersport & Winterzon
Vaak geboekte landenTurkije en Spanje
Populaire maatschappijFlybe en Easyjet
Complete last-minute vliegvakantie€141,00
Interessante luchthavens Schiphol en Keulen

De mooiste vliegvakanties met vertrekdatum 23 december 2023

Zon, zee en strand is binnen handbereik. Met dit vakantieplatform doorzoek je de mooiste vliegvakantie last minutes naar de mooiste hotels. Het zoeken naar een vliegreis binnen enkele weken wordt gezien als Last Minute korting. Zoek jij specifiek naar de vertrekdatum 23 december 2024? De reisbureaus zijn op dit moment zeer capabel. Zowat elke datum behoort tot de mogelijkheden. Let op: doorgaans is dit een flexibele dag. Je treft in dat geval ook vliegreizen met een vertrekdag 1 of 2 dagen eerder (22 december 2023) of later (24 december 2023). Dit moet natuurlijk ook passen bij jouw agenda.

Vliegen naar de zon
Stap jij het liefst morgen nog in de vliegtuig naar de zon? Dan maken we jou vast blij met een lekker luie vlieg-zonvakantie. Vanaf april tot oktober kan je doorgaans lekker in Europa blijven. Bijv. Cyprus, Disneyland Parijs of Varna. Lukt het niet om deze periode vrij te krijgen? Bezoek winterzonbestemmingen zoals Spanje & Hawaii. In die gebieden schijnt de zon het hele jaar door.

All-inclusive vliegvakantie
Kiezen jullie voor een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum drieëntwintig december 2023? Dit wordt gezien als de meest relaxte en ontspannen reisvorm. Voor een vaste prijs onbeperkt genieten van alle luxe. In enkele gevallen zijn activiteiten als biljart ook voor rekening van het hotel. Je weet precies welke kosten je hebt. Binnen Europa zijn Cyprus en Friuli-Venezia Giulia aantrekkelijk. Wie bereid is iets verder te vliegen kan ook heerlijk genieten in Puerto Rico en natuurlijk Mauritius.

Rondreis met vlucht
Ben jij iemand die snel uitgekeken is op 1 locatie? In dit scenario Kun je kiezen voor een geweldige rond- of groepsreis. Je gaat naar verschillende gebieden en omgevingen toe. Zon en strand, lekker actief bezig zijn, en cultuur met elkaar combineren. Zeer in trek is een Rondreis Madagascar & Mauritius of ook Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen? Kies bijv. voor fly en drive: retourvlucht met een huurauto.

Citytrip
Behoefte aan een korte vakantie? In dat geval boek je natuurlijk een stedentrip. Geweldig, verdwalen in een leuke regio. Met natuurlijk de gaafste bezienswaardigheden. Dichtbij beschikken we over de heerlijkste citytrips. Populair zijn Basel of ook Boekarest. Veel Nederlanders boeken een weekendje, of van maandag tot en met vrijdag in december 2023.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


De fijnste hotels voor 23-12-2023

De zon die hoog aan de hemel staat, zandstranden en geweldig zeewater. Daaraan denken wij Hollanders bij een ontspannen vliegvakantie met zon. De zon is nooit ver weg. In Nederland bestaat er helaas geen zongarantie. Deze weken is het in Nederland ongeveer 3,9 graden. Maar, onder in Frankrijk of Tunesië en Griekenland kun je vanaf april tot en met oktober eigenlijk altijd terecht voor de zon. Van november tot maart/april schijnt de zon wel weer in Ukunda maar ook Induruwa. Een ontspannen vakantie in een luxe appartement voor een memorabele vliegvakantie.

Bij vertrekdatum drieëntwintig december zijn er veel verschillende opties waar je geniet van de zon. Hieronder bieden we jou de mooiste vakantielanden + resorts:

  1. Hotel Thailand: Awa Koh Chang (Ko Chang)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Radisson Blu Resort Sharjah (Sharjah)
  3. Hotel Indonesie: Grand Mirage Resort Thalasso Bali (Tanjung Benoa)
  4. Hotel Tanzania: Dhow Inn (Paje)
  5. Hotel Mexico: Hotel Tukan Beach Club (Playa Del Carmen)
  6. Hotel Nederlandse Antillen: The Beach House (Mambo Beach)

last-minute-vliegvakantie-23-12-2023

Veelgestelde vragen (FAQ) over vliegen in

Hoe is het weer in Nederland op 23 december 2023?

In ons eigen land komt de gemiddelde temp. niet boven de 3,9 ℃. In het zuidelijkste deel van Europa is het nu ongeveeer 12,6 ℃. In de omgeving North Western profiteer je 12 maanden per jaar van een lekker weer (30 graden). Liever vliegen op korte termijn? Neem dan de 14-daagse weerberichten door op bijvoorbeeld weer.nl.

Waar schijnt de zon op 23 december?

Waar kan ik het beste naartoe voor volledige zongarantie? Rondom december 2023 doe je er goed aan iets te boeken in Puerto Rico maar ook Australië. Het is hier altijd lekker en de kans op zon is 99%. Het heeft alles in zich: een prima temperatuur van zo’n 28 graden, slechts een klein briesje, geen urenlange regenbuien en overdag een aangenaam zonnetje.

Wat zijn vaak gekozen vakantielanden in december?

Waar kan ik nu in de Winter het beste naartoe? De keuze is echt enorm. In de situatie van vertrekken op 23-12-2023 zijn er tal van interessante opties. Een paar dagen er tussenuit in Nederland kan prima met steden als Almere of Ridderkerk. Boek een stedentrip naar Dresden en Vilnius. Of boek een complete luxe vakantie in Cyprus of Portugal. Bezoek een van de touroperators en doorzoek alle geweldige mogelijkheden.

Vanaf welke luchthaven vlieg ik?

Als je op dit moment een reis boekt kan je kiezen voor een luchthaven als vliegveld Bremen. Bijna alle vliegtuigmaatschappijenwerken op ieder vliegveld. De vluchtprijs kent z’n oorsprong in vertrekdatum, de tijd van vertrek, het vliegveld waar je landt en luchtvaartmaatschappij.

Internet Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Paphos) Venus Beach Hotel
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Playa Dorada) Casa Colonial Beach Spa
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Concorde El Salam
  • Sunweb: Griekenland (Faliraki) Hillside Studios Appartementen
  • Corendon: Italie (Garda) Poiano Resort
  • TUI: Mexico (Playa Del Carmen) Hacienda Paradise Boutique Hotel
  • Kras: Kroatie (Umag) Melia Istrian Villas
  • Vakantiediscounter: Spanje (Isla Canela) Playacanela Hotel
  • Reisknaller.nl: Marokko (Meknes) Hotel Menzeh Dalia
  • Alltours: Turkije (Side) Hotel Grand Side

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Handig stappenplan voor jouw last-minute reis

Behoefte aan een goedkope last minute met vertrek op 23 december? Door de stappen hieronder boek je razendsnel jouw droom vlucht + hotel die je niet snel zal vergeten.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 23 december 2023 boeken

  1. Oriënteren op het vakantieland

    De vakantiepret begint al met het selecteren van het vakantieland. Ga jij voor avontuur in het verre Koeweit of Pitcairneilanden? Of blijf je dichter bij huis (zoals Finland) ? Of zoek je meer een luxe en verzorgde strandvakantie in Cumbuco (Duro Beach Hotel), Karon Beach (Mandarava Resort Spa) of Phi Phi Don (Pp Erawan Palms Resort)? Geef jij de voorkeur aan locaties met inspirerende plekken zoals de natuur? Daarnaast is het goed om het soort verzorging te kiezen. Willen jullie een all-inclusive vakantie of halfpension (inclusief logies + ontbijt)?

  2. Kies vertrek- en aankomstdatum

    Voer jouw vakantieland(en) in. Selecteer ook direct de periode dat je weg wil (23-12-2023) + 1 week (29-12-2023) of 2 weken (5-1-2024). Er volgt een pagina met alle verblijven. De resorts kan je gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het gaat om zaken zoals bijv. afstand tot bezienswaardigheden plus voorzieningen. Kies ook de luchthaven waar je graag wilt opstappen (Schiphol of luchthaven Luxemburg-Findel).

  3. Vergelijk vakanties

    Wat volgt is een lijst met hotels + vluchten die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Doorgaans lopen de prijzen zeer uiteen. Een 5 sterren resort is beduidend duurder in verhouding met een 4 sterren vakantie. Selecteer de gewenste reis en controleer of de getoonde prijs nog actueel is. Dit kan je doen door te klikken op de button Afronden.

  4. Definitief boeken

    Het is nu zaak om de boeking af te ronden. Vul het allemaal zorgvuldig in (voor + achternaam zoals in paspoort, geboortedatum, gegevens hoofdboeker en contactgegevens bij eventuele calamiteiten). Indien gewenst kies je voor uitgebreide pakketten als extra ruimbagage, een auto op locatie en uiteraard reisverzekering & annuleringsverzekering. Doorgaans dien je ook een aanbetaling te doen. Het kan ook zijn dat je direct het hele bedrag moet betalen. De vakantie of pakketreis is te betalen via iDeal, Paypal, creditcard of bankoverschrijving.

  5. De laatste voorbereidingen treffen

    De vakantie voorpret hoeft niet lang op zich te laten wachten. In verband met drukte kan het slim zijn alvast excursies te regelen. Onderzoek of een vaccinatie nodig is. Vraag na of je een visum nodig hebt. Controleer goed of deze ingaat vanaf de vertrekdag op drieëntwintig december 2023 tot minimaal (30-12-2023) bij 8 dagen en (6-1-2024) bij 15 dagen. Een visum is gemiddelde wel enkele maanden geldig.


Goedkoop vliegen op 23 december

Wil je op vakantie in december 2023? Wil je echter alleen een vliegticket boeken? Dan kan je ook via internet boeken. Je kunt online super simpel de ticketprijzen met elkaar vergelijken. Selecteer de vertrekdatum (23-12-2023), het vliegveld van vertrek en de luchthaven van aankomst. Jij vergelijkt dan snel de voordeligste vluchten en tickets. Een retourtje is omgerekend het goedkoopste. Zoekmachines zoals Vlucht24.nl bieden hierbij uitkomst. Zaken waar je goed op moet letten zijn tussenstops, de vliegtijden en de reisduur. Budget airlines als WOW air of easyJet lijken heel goedkoop, maar worden duur als je kiest voor opties als o.a. bagage of eten.

  • Easyjet: Betrouwbare aanbiedingen
  • Air France / KLM: Eersteklas vliegtijden
  • Transavia: Prima vliegtijden
  • Vueling: Geweldige service
  • Delta Air Lines: Excellente boarding
  • Tui Fly: Veel vakantiebestemmingen
  • Flybe: Eersteklas bagageafhandeling
  • Lufthansa: Goede ruimgagage
  • British Airways: Goede bagageafhandeling

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 23-12-2023

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)26-12-2023
    5 dagen (midweek)27-12-2023
    6 dagen28-12-2023
    7 dagen (1 week)29-12-2023
    8 dagen30-12-2023
    9 dagen31-12-2023
    10 dagen (1,5 week)1-1-2024
    11 dagen2-1-2024
    12 dagen3-1-2024
    13 dagen4-1-2024
    14 dagen (2 weken)5-1-2024
    15 dagen6-1-2024

    Plaats een reactie